DU KOMMER IHÅG MIG FRÅN DEN JAG VAR FÖRR



Träningen gick rätt så bra, imorgon blir de troligen en springtur efter skolan. Har just sätt fotboll med pappa och nu blir de sängen. GOD NATT


DE FINNS INGEN ANLEDNING ATT VI SKA VARA SJÄLV IKVÄLL


*Bilder från dagen kommer sen*

Hejsan finisar! Idag har de varit en super bra. VinterOS på skolan och den fick finfin,älskar just nu våran klass för att vi var så bra idag. Hade på mig super mycket kläder idag så jag inte skulle frysa ett dugg idag och de gjorde jag inte. Ikväll blir de träning och sedan plugga samhällsekonomi.


VI ÄR GJORDA FÖR VARANDRA- KYSS MIG



*GÅRKVÄLLENS MIDDAG*

Hejsan, Igår efter skolan kom Emma hit. Strax där på kom Sofia och till sista Sandra. åt tre rätters middag med massa fina kompisar och hade de super trevligt. När jag kom hem igen var jag tvyngen att ta fram alla saker till idag. Idag har vi VinterOS och jag ät super taggad.


VI GÅR UPP TILl TOPPEN TILLSAMMANS MEN DE ÄR DÄR ALLT SLUTAR


*UNDERBART*

Hejsan, Idag blev de lunch hos farmor ,bland de mysigaste som finns. Sen började städa mitt rum tills mina finastErik kom hit. Han förljde med på min träning och sen köpte han frukost till oss imorgon. börjar sent så jag ska till han före skolan. men nu ska jag gå till en nubäddad säng och starta en film.


FLYTTA PÅ ER NI OUNDERBARA,HÄR KOMMER VI WUNDERBARA


*Klasströjan, Solglassögon+MP:3*

Godmorgon! Idag är de måndag och jag är ledig idag, de känns super. Så nu hade jag tänkt ta en lite prommis med Hunden och sedan kan städa mitt rum. Vid 13.00 tiden kommer Hjärtat hit och stannar till min träning. Men nu ska jag ut i finsolen.


MITT HJÄRTA SLOG, JAG HÖRDE VARJE SLAG


*MYSPRIOMMIS MED HUNDEN*

Hejsan! Idag har jag varit ute i stort sätt hela dagen, har gått 2 långprommisar med Hunden, Varit i Siretorp och åkt BOB, bakata buller(dock var de ju inne) och siste men inte minst varit och tränat. Träning gick inte alls bra och jag är besviken på mig själv. Imorgon är vi lediga så jag ska bara ta de lungt och förhoppningvis kommer min Älskling hit. men nu blir de film sedan sova.


GODMORGON VÄLRDEN, HÄR KOMMER JAG


*GÅRDAGEN FINMIDDAG*

Godmorgon, kom just in från en morgon prommis med hunden. Nu sitter jag och driker te medans jag kolla på min teknikuppgif. Idag skiner solen och de är inte ens 10 minus, så idag blir de en ue dag tills min träning börjar.


HON KÄNNER INTE IGEN MIG LÄNGRE


*FLODA*

Matchen fick ju inte super bra, och efter matchen var de hem och duscha. Erik kom vid 15.00 tiden och jag klippte honom, vi gjorde middag och gick med Villmer. Såg Mello med och myste, nu ska jag snart gå och lägga mig och se film.


KÄRA HEM, JAG KOMMER HEM FÖR ATT FÅ TRÄFFA POJKEN


*MYS-*

Hejsan alla solstrålar! Gårkvällen blv super trevlig, hann med baka bröd,fika tillsammans med två filmen och massa prat och mys. blev lite senare än jag tänkte mig på tankte på match idag men de var värt de. Idag har jag Innebandymatch i stan, hela min familj är borta så jag ska åka med Bohmans.


HEJ DU JAG HÖRDE DU ÄR EN GALNING, TUR FÖR JAG ÄR OCKSÅ DE



Hej! Idag skolan och skridskor på gympan som gick ändå super. Övade till en isdans som jag ska dansa med Olivia Emil och Erik, de kommer bli super kul. När jag kom hem duschade och gjorde mig klar för lite finare middag. Middag på skolan och nu väntars besök av mina finaste Elin och Sandra♥


NÄR DU HITTAR MIG INSER DU ATT DU INTE BEHÖVER SÖKA NÅGON NÅ MER


*MINA UNDERBARA VÄNNER-*

Hejsan, Har sätt hockey i stortsätt hela kvällen. men har även kollar en heldel på fysiken så nu kan jag den ganska bra. Imorgon är de fredag och denna veckan har som bara sprungit iväg. Skridskor på gympan så jag ska nog ta fram skrillerna nu och sedan sova.


GLÖM INTE BORT ATT DÄR DITT HJÄRTA ÄR DÄR BOR DU


*MINA NYA KLÄDER-*

Idag skolan och den gick rätt bra, gillar torsdagar,men när jag kom hem var jag helt slut i huvudet och somnade med hunen i min säng. Gjorde middagen och sedan har jag bara suttit i mitt rum med fysikboken. Ska snart gå ner för att kolla lite tv och läsa med fysik.


JAG ÄR PÅ KANTEN ATT RAMLA NER FRÅN JONRDEN


*våran dans idag *

Hej alla gladingar! Idag har jag varit på skolan och den gick fort, men bäst var dansen, den gick så bra och de var jätte kul. For till stan med 15.30 bussen och gick på stan ett tag tills min familj kom upp och vi åt. Köpte hem lite nya kläder och for till Kåge. I kåge hade jag super kul och kom jus hem och har just duschat. Ska snart gå upp och kolla på fysiken och sedan sova.  

DU SKA ALDRIG LÄMNA DIG, DU SKA ALDRIG NÅGONSIN SE MIG GÅ


*SEMLA I SIRETORP*

Godeftermiddag denna fettisdag, Skoer körningen gick bra. Fikade en semla och träffade massa vänner. körde hem Anton och sedan ut på en till tur. Har just sät "Top model Sverige" och ska snart gå upp och ta fram dans-kläderna så jag kan sova länge imorgon.


JAG KASTAR UT DE SISTA SOM FINNS KVAR I MITT LIV



Hejsan, Idag börjar jag 9.45 så jag hoppade av vid Hjärtat före skolan. Skolan idag gick rätt bra, var jätte trött och gillar inte alls tisdagar men de gick ändå. Lätt middag så jag orkar en semla i Siretorp. Snart kommer finis Elin hit, vi Kör skoter dit och spänderar kvällen där.

ÄNNU EN DAG BORTA MED VINDEN


*LÖRDAGEN*

*ber om ursäkt för min dåliga uppdatering*
Hejsan alla fina! Skola idag och de blev en heldel bild idag. Men de gör då inget, för jag älskar de vi gör. Finmiddag med mamma, hem bakade bröd med kyckling och förskpasta. Träning som inte alls gick bra, och en fot som gör alldeles för ont för att kunna överleve. Hockey med Mamma och den gick super, men nu ska jag snart sova för att orka med Fettisdag imorgon.


DU ÖPPNAR MINA ÖGON OCH GÖR MIG TILL DEN JAG VILL VARA


*SKOTER HUNDEN*
Igår fick jag en supertrevlig dag med älsklingen, efter midagen vid 20.00 tiden tog vi skotern till Olivia för en Melokväll. Jag sannade hos henne över natten medans min älskling for hem.När jag kom hem körde jag skoter till Sire där jag hämmtade Sandra. Vi for ut på en liten tur innan vi skulle till Hotlax för en innebandymatch. Våra lag spelade super bra men vi förlorade ändå. Men så länge vi har gjort en bra match är jag nöjd. Nu ska jag snart lägga min och vila min fot som jag kan gråtaa floder för.


NÄR JAG BLIR STOR,SKA VI BO BLAND MOLNEN


*LÄNGESEN*
God förmiddag, fukost med familjen och sedan ut och städa. Håller just nu på att göra mig klar för att fara till älkslingen. Kommer spändera min lördag kväll där. Ha en trevlig dag!


JAG LOVAR ATT JAG HAR GJORT ALLT DU HAR OCH LITE TILL



Träning, sedan hem och duscha. fikat och myst med familje i soffan. nu ska jag snart krypa ner i sängen och se en film. Känns som om de har varit en lång vecka och jag är helt slut.


SKYNDA SÅ VI HINNER FRAM TILL MÅLET


*JULAFTON*
Hej, skolan idag och dans på gympan,jag tycker de är super kul och på onsdag är de uppvisning. 15.00 var jag och min bror på bussen hem med film på datorn. Pizza till middag och 17.30 har jag träning i stan. Ikväll kommer jag bara mysa med min familj.


OM DU GER MIG ALLT KOMMER JAG STANNA KVAR


*GAMLA GODA TIDEN*
Tog en lite spring tur med hunden och när jag kom ehm hade hockeyn redan börjat så de blev att skynda sig till tv. Imorgon är de fredag och jag längtar till helgen. Så jag ska snart bege mig till sängen och sova en lång natt.


JAG ÄR BARA GLAD ATT JAG HITTADE DIG



Hej&Godeftermiddag, på skolan idag fick vi våra klasströjor som jag tycker var ganska fina. varma var som också så har gått i den hela dagen. När jag kom hem hjälpa jag mamma med att baka och gjorde middagen. ikväll ska jag kanske ta mig en lite prommis annars blir de väll att se hockey.


ALLA SÖKER VI EFTER DE DÄR NÅGOT SOM VI TROR FINNS I ALLA


*UNDERBARA VÄNNER*
God kväll! Efter jag målat klart hoppade jag snabbt in i duschen. Fikade och hämnade i soffan,där resten av min kväll spänderades. Kunde ju tyvärr inte träna ikväll, de känns som årsen jag tränade så jag ska börja om när jag blir frisk igen. Men jag känner mig mycket bättre nu, nu ska jag gå till sängen och sova bort huvudverken.


NÄR VI BÖRJAR GÅR MOT LJUSTE KÄNNS ALLT SÅ BRA


Skolan gick okej, gjorde inte så mycket. Har haf ont i huvudet hela dagen men annars var de okej. Just nu håller jag på att måla med min syster. kvällen kommer spänderas hemma vid tv,n. Min tanke är att vila upp sig till helgen

JAG FÖRLORAR ALLT NÄR JAG SER PÅ DIG,& DU VET JAG SAKNAR DIG MER ÄN ALLT


*GLAD ♥-DAG*
Var hemma även idag på grund av min feber. har vilat hela dagen och fick besök vid 15.30 av en person jag älskar. Paj till middag, spel och film har kvällen bestått av. Snart blir de sova och se om feber är nere snart.


ALLA HJÄRTANS -DAGENS PRESENT AV MAMMA OCH PAPPA


JAG HAR ALDRIG HAFT DE SÅ BRA SOM JAG HAR DE MED DIG


*ALLA ♥s-DAG BULLAR*
När Wilma kom hem från skolan gjorde vi bullar formade som hjärtan och muffins, åt middag och la mig i soffan. Ska nog duscha och se om jag har fått ner feber så jag klara av*alla ♥s-dag.


NU STÅR VI HÄR TILLSAMMANS, SIDA VID SIDA


Sov inte alls mycket inatt, har haft så ont i hela kroppen. Har legat i soffan och druckit festis tills nu. Snart ska jag kanske göra nått att äta och sedan vila upp mig så jag orkar med skolan imorgon.


VI TRE TILLSAMMANS JAG VINNA HELA VÄRLDEN


*FÖRMIDDAGEN*
Ber om ursäkt för att jag aldrig skriver men hela dagen har varit fullfart.Lyssna på kören, hem äta, till boliden för match,kommer hem och lagar skotterna, för mig ut på en snabb tur med Albin, SUPER god middag, två unga trevliga män kommer och jag följer dem ut och kör. när jag kom hem städade jag firman och duschade. nu är mitt hår helt klart, igår slingade jag de och idag klipptes de. mitt huvud verker och de känns som om jag har feber, blir sova för att orka skolan imorgon.


ALLT GÅR RUNT RUNT, KAN DE ALDRIG TA SLUT


*FREDAG`S KLÄDERNA*
Efter matchen duschade jag sedan pratade med Åsa, skyndade på dop och efter de blev de handla i Kåge. Nybakat bröd till kycklingsallanden och efter den blev de en ensam prommis. Melodifestivalen med hela familjen och helt rätt gick vidare. Snart blir de film och sedan sängen.


DU HADE VINGAR SOM FLÖG OSS TILL DOM MEST UNDERBARA PLATSERNA


*GÅRDAGENS STUDIEBESÖK*
Igår efter studiebesöket hoppar jag och mina tre vänner av,gick på stan och köpte lite smått och gott. när både olivia och linn hade farit började jag och erik prominera till bollhallen. tränade en timme sedan gick tillbaka in till stan för att äta. 20.30 började bion och före de hade vi träffat pappa. super bra film, och efter filmen for vi hem. Idag 13.00 har jag match och jag är inte alls sugen på spela innebandy nu.


DU RINGER MIG FÖR AT VET ATT JAG KOMMER LYSSNA


*min finaste*
Kvällen har spänderats i soffan, nu håller jag på att göra mig klar för sängen. är megga trött och imorgon ska vi till stan med skolan. stannar i stan med mina vänner Olivia Linn och Erik. Erik följer sedan troligen med på min träning sen kanske de blir bio med pappa. men vi tar dagen som den kommer imorgon.

NÄR VI VAR UNGA VAR ALLT SÅ MYCKET LÄTTARE



God eftermiddag, skolan idag var inte så farlig osm jag trodde. hade varit nervös hela gårdagen för provet men de gick bra och jag skrappade ihop en text som jag blev nöjd med. men efter några timmars skrivning var hjärnan tom och hela jag var trött. Tacopaj till middag och den var super god, somnade ett tag efter middagen med nu är jag uppe igen.

NU LIGGER DIN KLÄDER PÅ GATAN OCH JAG GÅT I DAGAR I TRÖJAN DU HATAR

 
*MIDDAGEN IGÅR*
Hej och godmorgon, igår hade vi ju match och den gick ju inte super bra. när jg kom hem duschade jag och sedan fiakde och somnade. Idag har vi 3timmars prov så fikat litte nu i väskan och snart är jag påväg till bussen. har inte dom snyggaste kläderna men dom är varma och mysiga. nu ska jag göra mig klar sedan gå.


VARS SKA DU GÅ NÄR DU ÄR ENSAM, OM DU INTE VET FÖLJ MED MIG


*JAG DENNA ONSDAG*
Hejsan allesammans, skolan idag gick ganska fort. är snart klar med syslöjds arbetet och jag längtar till jag får göra eget. På idrotten dansade vi och de var båda roligt och de gick bra. snart ska jag börja med middagen vet dock ine vad de blir. Ikväll är de innebandy match mot ett pojklag.


SÄG VAD DU VILL HA UT AV DETTA, DE HJÄLPER INTE AV ATT SKIRKA


*för två årsen, RAZMUS OCH OLIVIA *
Mötet gick andå ganska bra. kom fram till lite saker och vi är snart i stockholm hela klassen. Imorgon är de skola så ska kanske stara en film och sedan sova. är trött och slut efter prov i 2,5 timme så ska nog lägga mig tidigt.

JAG VET HUR DU FUNKAR; JAG KAN DIG UT OCH IN


*ÄLSKLING IDAG *
Hej och god eftermiddag. proven idag gick faktist bra. har myst med en filt hela skoldagen. nu håller jag på med middagen och 18.00 kommer resegruppen hit så ska vi planera de sista till klassresan som går till Stockholm.

ALLTING DU GÖR ÄR SÅ MYCKE BÄTTRE NU


*dagen´s hund*
Dagen har gått bra, har kollat mycket hur morgondagens-prov blir och hur dagen ska bli. Middag med pappa och sedan träning. träningen gick bra,duschade och fikade menadens jag såg "Sofias Änglar". nu är de fotboll med pappa och snart ska jag klippa sedan sova.

ÄVEN OM JAG ÄR ARG PÅ DIG KOMMER DU ALLTID VARA I MITT HJÄRTA


*Gårkvällen kläder*
Städat firman med min mor, gjort matte, sätt film, cyklat,duschat och ätit, slutade kvällen med Så ska de låta som jag blev grymt besviken på. förra veckan var så mycket bättre. imorgon är de måndag och skol, kommer bli en hård vecka. har 3 prov, två på tisdag och ett torsdag men de kommer mog gå bra. men nu blir de film och sedan sängen.


VI TAR INTE ÄNLGARNA FRÅN HIMLEN DE ÄR DOM SOM KOMMER TILL OSS


*Gårdagens stolthet*
Godmorgon, igår efter mer än 2 timmars hårt arbeter blev garderoben såhär. 16.00 började hockeyn och alla främande skulle kommer 17.00. Suring till middag och glass med tårter till efterrätt. som ett + gick dom jag hejade på i melodifestivalen vidare. idag är de lite varmade men de blir en städ och innedag igen.


DANSA MED MIG TILLS DAGEN BLIR NATT


*före flytten*
Hej alla solstrålar, idag skiner solen och de är 38,5 minut ute. idag blir de stor städning för mig, hela garderoben ska städas och sedan rummet. kommer ta stora delar av dagen, så jag ska inte sitta här. om huvudet blir bättre ska jag nog cykla lite innan vi får främmande. men nu tillbaka till stäningen.


ALLA DOM ANDRA FÅR GÅ FÖRE OSS, JAG KOMMER VÄNTA PÅ DIG

 
*Bakning*
For hem från skolan vid lunch, hade så sjuk ont i huvudet. och när jag kom hem somnade jag under filt i soffan. Tacos till middag, sedan blev de spel med Wilma och Mamma. mor och far for just ut och gick i kyllan och när de kommer tillbaka, blir de nybakat bröd som jag har gjort. men nu ska jag mysa med Wilma.

HIMLEN ÄR INTE SÅ LÅNGT BORT SOM DU TROR


*Torsdag´s*
Har suttit under en filt stora delar av kvällen. satt vid brasan sedan gick jag 10 steg till soffan och såg hockey. sedan 3 steg till bordet och fikade. nu har jag tagit mig upp. är trött och fryserjag så jag ska borsta tänderna och sedan lägga mig under 1000 filtar och se om mitt huvud blir bättre.


NÄR DE ÄR 30- GRADER SITTER MAN HÄR HELA KVÄLLEN


RSS 2.0