älskling du vet att efter regn kommer solsken

skolan var lång, trött som alla andra tisdagar brukar vara.
efter skolan stannade min vän burre med mig på skolan, sen tog han samma buss som mig fast bara till 95vägen. hoppade av och min resa blev mot staden. träffade familjen på stan och vi shopade. åt middag på dallas och sen blev de mer shoping. när jag kom hem duschade jag och ska snart städa mitt rum och läsa till fysiken. har prov imorgon och de känns som om de inte sitter 100.
blir att läsa mer då .


En trjöa,En kläning- MQ .
(Något man fick med från Bikbok), Ett linne, Shorts- Bikbok
Bikini&trossor, En kjol, Tre linnen, Ett par kortbyxor- Cubus
Hårfärg, Fondechen, Strumpbyxor- Ålens


älskling,detta är en sång till dig

efter en super dag med mina älskade vänner är man hemma och ska snart sova. efter skolan for jag till olivia ,efter middagen for vi till linn och vi for ut med mopparna. jag åkte ju dock men vi hade de kul, mina vänner är ju konstiga men de lever jag med. sen for vi och fikade i linns stuga,körde hem där pappa stod och väntade på mig. körde hem och nu har jag just läst till fysiken. ska snart sova och imorgon blir de stan med mamma.



älskling hur kunde du säga så till mig

duschade en lång dusch och efter de blev de att läsa till fysikprov. medan jag läste gjorde jag och mamma våfflor.efter middagen om man nu kan kalla de de, så tog vi villmer med oss ut och gick runt högdal. när vi kom hem var wilma och pappa hemma ,wilmas lag hade vunnit matchen med 3-4, Grattis till dom. nu blir de en kopp-Te och tv mys med familjen.


när jag kollar på dig är de som om allting stannar till

hajken var inte speciellt uppfriskande men vi hade rätt kul. jag var trött och hade ont i huvudet hela tiden så de var inte kul. mysigt var de i allafall, speciellt vid när jag emma elin och affe satt ute och grillade ballerina. har också varit på en gudstjänst i 2timmar men var kanske med 20 minuter. har halv sovit resten. men nu har jag kommit hem från morfars och ätit middag, somnade så de blev dock ingen efterrätt. nu här vi just kommit hem och jag är super rött. ska ni ta mig ett bad och sen se film eller vi för se hur dagen sluter, inte blir de något stort jag ska göra ikväll iallfall.


du måste tro på mina ord, jag finns kvar

sovade inte speciellt gott, har så ont i halsen så de var därför. men jag vaknade och mamma kom in och frågade hur jag skulle göra idag, jag bestämde mig för att åka på hajk. har ätit frukost och packat så nu blir de att gå till efs för att ta bilarna till floda. blir mys med massa kort hoppas jag , men nu ska jag gå :*


vi vet båda att vi måste hålla ut, de kommer bli vi tillslut

matchen gick bra trotts de regnade. åkte med elin hem för att moppen starade inte. när jag komer hem packade jag lite till imorgon och fikade. sen blev de mys med wilma, vi såg tv sen maken och ett litet tag how i meet your mother ,för att då kom albin och emma och såg med oss.nu snart blir de sängen för att sen fara till folda 9.30 imorgon.ska försöka skriva imorgon, men nu blir de film.


en stjärna kan lyssa föralltid de kan du också

när jag vaknade imorse ville inte kroppen upp. de var så varmt och skänt så jag ville sova mer. jag tog mig upp och jag hämnade på skolan. skolan var rolig, vi övade till Åsna för en dag, och sen har jag övat till fysikprovet med burre. jag har fikat i parken med olivia och linn. spelat brännboll men hela 8.an. vi vann ju såklart över 8.A och sen blev de ta bussen hem och göra pajdeg. nu blir de middag med Wilma Albin och Emma sen fara till fotbollsplanen och se fotboll. sen blir de mys med dom och kanske något till.


när mina vingar inte orkar mer hoppas jag på att du tar mig, men jag trodde fel

kvällen blev kort, vilade efter middagen och satt vid datorn. men jag och elin bestämde att vi skulle ta med mopparna. vi körde en bitt, pratade. körde lite till, och till slut var vi hos mormor och morfar. lekte med knasungarna,mina kusiner och körde hem igen. jag duschade och såg tv med wilma. nu blir de snart film och sen sova. imorgon blir de skola sen ska jag se fotboll och mysa med Wilma.


de kommer att hitta varandra just när jag inser att jag vill ha dig tillbaka

skolan var okej,på HK gjorde vi kykling jag och olivia och de blev super.men nu har jag ont i huvudet och vill igentligen än bara ligga och sova. men så blir de inte, jag ska göra middag och sen får vi se hur de blir med träning. troligen inte, för att de känns som om febern är tillbaka. nu ska jag vila till middagen och får se hur kvällen blir.


så låt mig höra kärlekenstunga,säg att du älskar mig

kvällen blev super, måste ju säga att jag har om finaste vännerna på jorden. Linn& Olivia komme till mig och fikade. sen blev de en alldeles för lång moppetur,kalt blev de men mysigt hade vi. när vi kom hem lånade dom kläder och for mot boliden, jag sprang upp in i duschen. nyduschad och ska snart gå och göra en kopp TE. imorgon blir de skol och får se om jag ska på träningen men troligen. säger NattiNtti:*


ni är dom finaste jag vet, önskar att allt var som förr

såg film så jag började gråta.men de gick snabbt över för att lukas och jack kom och då blev de prat med dom. sen kom wilma och vi såg how i meet your mother .feberna är uppe på 37,6 så de blir inga filckor ikväll, men de blir kanske bada och vila så jag förhoppningvis orkar skola imorgon. nu blir de snart middag och sen film.
®


du kollade i mina ögon och sa hur de var, nog för att de var svårt var allt sant

dagen spänderas hemma, har ont i huvudet,ont i magen,har ont i halsen, ont i naken ,feberkänsla ikroppen och har ingen ork i kroppen. nog för att de är bättre än imorse men jag är trött. hela morgonen har spänderas isoffan. jag har sätt how i meet your mother, har sätt så nu är jag rätt långt fram och de betyder att snart är de slut med avsnitt.. men jag ska vänta och kanske se en film nu och vila mer så får vi se om jag orkar skolan imorgon eller kanske till och med moppe ikväll. men de blir vila,vila och mer vila.


kolla i mina ögon och du koller se hur mycket du betyder för mig

kvällen har spänderats här och vid middagsbordet. snart ska jag ut med villmer och sen film. ska mysa med ljus och kanske lite fika. jag känner att jag behöver ny luft, alldelse för lite i detta lilla rum jag sitter i. blir inge moppe,mitt huvud gör för ont och jag har inte orken i kroppen. men jag ska ut med hunden ,de MÅSTE jag orka.


kan du inte bara vanda dig om och se att jag inte har de så bra som du tror

morgonen var inte de trevligaste jag varit med om,men skolan var rolig. eller de händer inte så mycket, de är en vanligt fistidag. eller jo jag har haft ont i huvudet ,magen tapppade/en tjeje sprang in i mig så jag tappade den. jepser gjorde så min nagel gick sönder men annars är de bra. gympan var kul, och på EV kom vi på vilken dag de var så de var kul, sven är alltid kul. nu blir de att ta de lungt och får se vad som händer ikväll,troligen moppe med elin får se om de kommer till folk ellr hur de blir.


jag trodde jag skulle få en andrachans men de är tydligen över

matchen gick inte så bra, memen. ikväll blir de att se film och vila. jag har ont i magen ,ont i huvudet. trött i hela kroppen. så de blir film och sen sova. men jag säger god natt och väntar på morgondagens äventyr .


jag borde ha veta att jag inte är en prinsessa, du är inte min drömprins, detta är ingen saga

moppeturen till boliden gjorde en rivstart, mina två vänner for 10.45 dom skulle till stan och göra moppe-prover och klarade de.men så min dag spänderades i stor del med Burre. jag är trött och slut, har ont i huvudet och fryser. ikväll blir de iallafall match mot BODÅ96-95. men nu blir de middag .


jag älskade detta ställe, men inte när du inte är med mig längre

satt vid datorn alldelse för längt i morse, sen gick jag mer och fick ett smsa av albin att jag skulle gå till boliden. så jag började gå, han kom och hämtade mig vi körde till Milafo och sen hem för att grilla lite mat. middag med familjen sen till SK Storms fotbolls arena, jag och elin var domare och sen såg vi när albin dömde till dom äldre. tog mopparna hem och ut och köra. körde en dit in på kyrkvägen sen tog vi dom bort till högdal och sen. fikade hos elin och såg tv med evve och lukas. sen kom jag hem och duschade. nu blir de snart att gå till sängs, är trött och slut, sovde inte speciellt mycket föra natten och de är ju skola imorgon så de blir nog sova nu, godnatt:*


 ®
älskar er 


jag gick iväg för jag kände mig nere och ville bara var ensam

gårkvällen blev inte som jag hoppades på. de var trevligt att träffa släkten och mysigt att åka moppe med elin. men på ug, de var allmänt jobbigt och kändes tungt. men vi är fortfarande vänner och de känns bra. blev en långnatt men de finns inte mycket att säga, de klickade inte. men nu orkar jag inte skriva mer, idag ska jag iallafall till Milafo och sen på fotboll. skriver mer ikväll.


jag hör din röst, vart jag än går med de gör de inte bättre

under dagen har de inte hänt jätte mycket. efter lunch var jag med elin och vi pratade och sen spelade vi kort. sen kom jag hem ca16.00 och gjorde en sallad, gick upp och duschade och lockade mitt hår. nu är jag helt klar och väntar på släkten. ca19.30 tar jag på mig massor med kläder för att åka moppe till boliden med SUPER elin.



jag kommer att skina för dig, för att jag älskar dig

matchen kunde ha gott bättre, och min fot kunda ha gjort mindre ont. jag har jättejätte ont. vill typ inte gå, men de blir bra efter ett tag. när jag kom hem fikade jag och duschade. myste med mamma pappa och albin. men nu blir de sängen,eller jag ska "vila". får se om jag somnar.


de är du som har gjort mig till den jag har blivit och de är jag glad för

efter lunchen som åts hos farmor for jag till boliden och var med SUPER olivia. såg film, bakade och pratade. hann inte vara så mycket med henne men tiden jag fick var trevligt och gjorde mig glad. men gladare blev jag när albin och pappa kom och hämtade mig. när jag kom hem körde jag och albin epa till fotbollsplanen och spelade lite,körde till morfars för att hämta 6-hjulingen. snart middag med HELA familjen sen blir de match för mig och albin. så de blir en fotbollskväll.


de kommer bara ta en minut jag lovar du kan vänta

nu här jag kollat alldelse för många sommar biler. vill ha sommar nu, eller de är inte bara sommar jag vill ha. jag vill ha sommaren 2010, eller inte sommaren utan typ förrsommaren. menmen, nu ska jag snart ut med villmer och sen blir de lunch hos farmor. sen kanske jag ska vara med kompis, vi får se vad som händer.


den flickan gör mig glad

for på fotbollen och de gick bra, jag var domare och sen gick jag med elin och villmer, trevligt. när jag kom hem kollade jag på sakerna jag köpt idag och de var en hårinpakning, en stickadtröja , en kofta, ett par tights, och två par sockar, en cooa cola. kollade på 1000kläningnar men ingen passade mig. ska kolla mer sen.


jag vill röra dina läppar men då inser jag att de är gift på dom

dagen var långträkig. eller fram till lunch, jag olivia linn sandra och erik var ju på balder och de var inte alls som jag trott. men efter de gick jag och sandra på stan till 15.00 då tog vi bussen hem till stora sandfors. gjorde paj till middag, och nu snart blir de att ta hunden pappa ilma till fotbollsplan och spela lite fotboll med andra barn. de är nämligen träning för wilma och jag ska troligen tränna dom om inte ska jag vara med villmer. sen blir de nog kolla på matten och kanske ut med kamerna. jomen vi får se vad som händer. :)


snälla ge mig två sekunder innan du ska gå

träningen gick rätt så bra. men fot gör ont men de var ändå värt de. på fredag blir de match så jag kan inte åka på min brors match och de var mindre bra. ikväll blir de nog att kanske se film och sitta här, imorgon blir de att ta bussen till stan och vara på balder hela dagen till 13.00 då blir de tandläkaren och sätta tillbaka tandställingen. sen blir de att gå på stan och på kvällen blir de nog att ta de lungt, men de är ju långt bort. vi får se.


jag hade glömmt hur de kändes att vara kär till jag träffade dig

skolan idag bjöd på jättejätte mycket skratt. även i bussen hem, jag kunde inte prata för att jag skrattade så mycket. när jag kom hem gick jag ner till tvätten och sen hämnade jag här. snart ska jag gå ner i köket och göra lite mat. så att jag orkar med en timmes fotbollsträningen.


de har gått en lång tid sen vi träffades men jag vet att de kommer regna snart

dagen har inte varit speciellt ovanligt, hade historiaprov och de gick bra. blev inte låst på en toa med burre,filip,jesper och adam. vet inte hur jag hämnade där men jag fick mig ut utan några skador iallafall. ikväll blir de kalas för Wilma. folk kommer och lovisa ska göra maten och en tårta. dom kommer vid 17.30 så nu blir de att skynda på hos lovisa.


de känns som om de kommer att hända igen, de kommer bli du och jag som de var förr

städningen gick inte som jag väntat. jag skulle bygga ihop en sak och de gick inte bra.jag och mamma ska göra de sen, så jag är inte klar med stäningen.
men nu blir de plugga göra godnatt.


*de är bilden som visar kärleken *


känns som de här gått flera år men de har bara gått en timme

när jag kom hem från skolan regnade de inte så mycket med de har regnat typ hela dagen. på skolan hände de inte så mycket, men när jag kom hem var jag trött som ett as.så jag la mig i soffan till maten var klar. då åt jag och sen pluggade jag historia.fikade med mor och far och sen började jag städa. men sen måste jag hjälpa mamma med att städa nere också ,och läsa kemi. imorgon är de kalas hos oss, Wilma blir 11år och de ska firas.


se framåt, där har du framtiden

efter 20 minuter dusching och ångning känner man sig jätte fräch. och de gör jag nu, nu snart blir de mys i soffan med mormor morfar och wilms. har också hunnit prata med både mamma pappa och albin. saknar alla tre alldeles för mycket, men mor och far kommer hem i morgon och albin på fredag
. men nu ska jag gå, säger godnatt :*


de finns inget att göra, allt är borta med vinden

ifredags han jag inte skriva.skulle duscha och sen skulle jag till morfars ,äta sen till Solvik.de var trevligt på solvik, har varit ute en del men också inne och ätit. igår pratade jag med pappa, och har smsat en del med både han och elin. 14.25 kom mormor och hämtade mig, vi körde hem och jag blev anfallen av en hund. humöret blev på top när jag fick en puss också. nu sitter jag och har lite om i huvudet. ska snart gå och packa ut sen packa om för att cykla med hunden till morfars och sen sova där. skriver nog ikväll.
 

filip och olivia är snygga


jag kan inte säga att jag inte älskar dig

spelningen gick rätt bra. måste ju säga att jag har en grymt bra pojkvän som kan sjunga,han sjöng måste men de var nån till som sjöng. de var mycket folk så man fick sitta trångt och de var jätte varmt.när jag kom hem var de att börja packa till helgen. men imorgon är de beep-test och jag ska få bättre än föra gången är blir jag arg.men nu blir de att fika sen packa klart.




ibland händer de saker som man vill ska vara föralltid

på H.kn gjorde vi en jätte god paj. och man kan säga att de var lunchen. de var soppa med bräd på skolan och de var inte jätte gott. när jag kom hem byte jag om till ikväll. och nu har jag just ätit. håller på att borstatänkerna och snart går jag över till 81.an som ska köra mig till boliden. men ska fara nu:*


se på mig, jag kan inte bli den ni vill ha för att jag är jag

nu blir de att gå till sängen och kanske se film.
NATTI NATTI


vem sa att de skulle vara du och jag,nog för att jag önskar de

igår for jag på UG med elin. före de var vi i kyrkan och träffade linn och olivia. sen när vi kom på ug var de kubbstaffet och brännboll. var väl trevligt om de inte skulle ha innabört fusk från ett lag.. idag efter skolan stannade jag och elin. pratade lite med Rickard och sen gick vi till elins farmor. var där till 17.20 och gick till pizzerian. träffade innebandylaget. åt pizza och sen gick vi och spelade brännboll. jätte trevligt var de. skrattat och haft de trevligt måste jag säga. när jag kom hem satt jag mig här. snart blir de tv eller sängen. är jättejätte trött.


de finns inget jag vill ändra på dig, du är bra som du är

ledsen att jag inte skrev igår,men datorn var så lagg så jag sov i ställe. men jag var ju med elin och vi pratade mysta var vid bron gick med villmer fikade. jo vi gjorde en heldel. sen blev de kväll och hon for hem jag gick och la mig. idag har jag som dom flästa tisdagar varit på skolan. var inte med på gympan pågrundav foten men jag gick med sofia razze och jonas. eller vi cyklade större delen, sen rullade de på som vanligt. snart blir de att hämta elin och fara till EFS. sen for vi se vad som händer.



du är den jag har väntat på idag, för nu kommer äntligen solen

att kolla foten gick bra, ska vila ett tag som föra gången. när jag kom till skolan träffade jag mina trevliga kompisar. de var super varmt ute så vi har varit ute rätt så mycket idag. bjöd några pojka på glass så jag fick skus av en till skolan igen. sen gick de rätt fort tills klockan blev 14.50 och vi slutade. när vi kommit ut ur bussen kom jag och min KÄRA kompis elin på att vi ska göra något ikväll. så kvällen kommer spänderas med henne, troligen blir e mys med prat och kanske en cykeltur. kanske en picknick dyket upp. men blir kommer någ sen:*
 


snälla ge mig två sekunder innan du går

cyklat ,solat ,spelat fotboll, lagat mat ,och sovit. jag somnade efter middag och sov mer än en timme. när jag vaknade tog jag cykeln igen och villmer och cyklade ett tag. min tupplur gjorde så de inte blev någon moppe körning. men de är ju inte hela världen. sen blev klockan 17.25 och de var att fara till stan och träna. träningen fick ganska bra, de var SUPER varmt. men fick nästan svårt att andas, och sen började jag få ondare i foten. som jag har fått förut. men imorgon blir de att kolla den igen så de blir bra.


jag vet hur du ser ut i inga kläder

gårkvällen var trevlig, en riktig sommar kväll blev de. eller nja kanske lite kalt men de var mycket mysigt. god mat och trevlig folk. vi spelade fotboll kubb och gick en promenad, sen myste vid soffan ett tag också. när vi kom hem somnade jag fort. idag blev de nog inte så mycket, ska kolla hur de går att köra moppe och sen har jag träning. de är mina planer, familjen for just till berget få se om jag cyklar dit jag med.
MEN DE ÄR JU FINT VÄDER


jag skulle vilja skriva dit namn i himlen som du gjorde med mit

igår efter skolan var de att hoppa in i duschen och sen gra sig kla för att vara till boliden och vara med olivia. så jag hann inte sitta vid datorn något. men när jag kom till olivia gick vi till ica och köpte sakertill kvällen. men de blev så att vi hamnade på discot med burre och max ett tag. skrattade så man hade ont i magen men de var trevligt. sen blev de att grilla lite och sen äta majs med lök och senap. imorse kom pappa och farmor och hämtade mig och vi köpte lite glass. sen när jag kom hem var de att duscha igen och snart blir de att fara till stan till pelle och anika.


min mamma sa till mig när jag var liten att jag skulle blir en stjärna

igår var fyllde olivia år. så på HK bakade vi paj, Rickard och Tagge fick snacka också. sen blev de att ta med sig erik till sandfors. efter middag vid 19.30 tiden for vi till elin och cyklade med henne. sen for dom hem och jag la mig och sova. idag är de skola och jag är helt klar.


vem sa att de skulle vara lätt, inte var de jag

efter skolan tog jag bussen till stan och träffade mamma. vi gick ochkollade på en kläning men då var storleken slut men mamma ska kolla i umeå så jag kanske får den. sen blev de att fara till tältet och tränna. träningen gick rätt så bra. när jag kom hem duschade jag tog mig lite fika och kollade på geografin, och nu sitter jag här. har okså hängt upp en tvätt. nu blir de städa lite och sen sova, eller film.


en dag kommer du inse att jag inte vill ha någon annan än dig

träningen gick super konon bra!
vi var inte så många ,men trevligt hade vi.
när jag kom hen duschade jag och sen läste jag till provet.
jag kan de typ,men ska kolla på de imorgon också.
men nu ska jag snart gå till sängen, kanske se något på tv.


jag är här för att stanna inte för att gå

snart blir de på men träningskläderna och ta bilen till kåge.
 sen när jag kommer hem ska jag läsa mer om norden.
men nu far jag :)


I DETTA ÖGONBLICK SER JAG ATT DU INTE ÄR DU

igår var jag med emma en stund ,gick med villmer och pratade. skolan idag var tröttsam, gympan var trevlig men jobbig. sen hände de inte så mycket. ikväll 19.30 är de träning i kåge och den ska jag medverka på. men snart ska jag ner i köket och laga till lite mat och sen kanske ut med villmer. ska också läsa till provet på trosdag.


vi har så mycket att säga men vi har aldrig tid att prata

sovde jättejätte gott och skolan var okej.har frysit som en gris hela dagen och inte blev de bättre när de snöade/regnade/haglade.när jag kom hem skyndade jag upp för att ta på mig en varmtröja och varmare byxor.ikväll tror jag att jag ska var hemma ,plugga Norden och kanske ut och gå.jag hade ju en tanke över kvällen men min käre Erik kom på att han har kören.så vi får se vad som händer för mig.


ibland kan de vara hårt att hitta den rätta, men jag tror jag har hittat dig

på stan hittade jag en tröja och ett par kortbyxor. sen blev de kalas med en sovstund.mamma väckte mig för att de var tårta sen till stan igen för att spela fotboll. träningen gick rätt så bra, men lite ont nu efter. men jag kan gå så de är lungt. när jag kom hem hoppade jag inte i duschen fikade och snart blir de sängen.


jag kommer att lämna mitt gamla liv bakom mig

gårkvällen var mycket trevlig. jag for ju ner till Efs men sjöng inte, sen kom affe och var med i en tävling. jag elin och affe for till mig och hämtade ihop saker till kvällen ringde emma och säga att hon skulle komma. vi for till Mulle gjorde upp en brasa och myste. pratade åt och skrattade.vi började gå hem kanske 00.00 men då stannade vi vid brasan på Efs. blev lite senare än vad jag brukar somna men då sovade jag lite längre. idag blir de stan sen till kåge 15.00 på kalas och träning 18.00.


RSS 2.0