LÅNGT BORT MEN SÅ NÄRA I MINA TANKAR


*Hjärtat*
Igår funkade inte datorn som den ska så jag kunde inte skriva. men de var skola som vanligt sedan tandläkaren och träning. har inte känner mig 100 varken idag eller igår men hoppas jag inte blir sjuk.
Idag skulle jag till tandläkaren och de gick ju bra. började sent så de blev super. efter skolan blev de midag och sedan film. nu ska jag ta fram morgondagens saker, ska nämligen stanna hos min älskling tills min träning/match börjar. men nu säger jag Godnatt &sov sött .


DU KNACKADE PÅ MITT I HÖSTEN, MEN DE BLEV INGET MER ÄN SÅ


*längesen *
Idag hade jag tänkt få mig ut och springa innan de blir lunch hos mormor och morfar. ska bara ta ner så jag har musik hela springturen och klä mig få jag inte fryser. senare idag ska jag städa firman och göra lite matte hade jag tänkt. sen ska jag bara ta de lungt för att orka skolanimorgon.


MYS MED WILMA


ÄRLIGT KAN JAG INTE KYSSA DIG NÄR ALLA SER PÅ


Har just kommit hem från en lång promenad med Villmer. på förmiddagen färgade jag Wilmas hår och lagade mat. snart blir de paj till middag och sedan blir de att ta de lungt ikväll.
ha en mysig lördagkväll♥

JAG ÄR SÅ GLAD ATT JAG FÅR ÄLSKAR NÅGON SOM DU


Världens finaste ♥
*ledsen för att jag inte har skrivit*
ITorsdags när jag kom hem från boliden somnade jag i soffan. igår när jag vakande följade jag pappa och hämta erik sedan var jag med han. vi gick med Villmer, sedan gick vi till farmor och fikade. hem och bada med tända ljus i hela rummet. 18.00 var de middag på skolan och de var super gott. 20.00 var de musik i gympan och de var jätte bra. när älsklingen farit gick jag och la mig.

ALLTING KOMMER FÖRÄNDRAS I JUST DETTA ÖGONBLICK


nu ska jag snabbt skriva för jag är super trött efter dagen. Skola och bad på gympan, måste säga att de är svin kalt att bada så de är inte jätte kul. när jag kom hem gjorde jag så passa god mat så jag aldrig slutade och gick ont i magen. 18.00 var jag i kåga med massa annat trevlig folk på ledarutbildning. hann tyvärr inte till mina kusiner, men när jag kom hem fikade jag och gjorde engelskan. nu ska jag lägga mig i min säng och sova tills de blir tordag och ännu närmare helg.

IBLAND HOPPAS JAG PÅ ATT DU SKULLE FÖRSVINNA FÅ JAG KAN FÅ KÄNNS ENSAMHET


känt mig sliten hela dagen, varit trött och haft ont i huvudet sen skolan slutade och de var inget plus att bussen var sen. soppa till middag och till lunch men ikväll blir de fika. vi ska planera klassresan hos oss och igår bakade jag så de blir gofika. nu ska jag ner och sova ett tag tills klockan är 19.30 och de är dags för möte.


JAG VILL GÖRA ALLT FÖR ATT DU SKA KÄNNA DIG BÄTTRE


Finaste ♥
Skola och sedan stan med älsklingen, köpte sockar och ett par örhänger för 10;-. middag med mamma på Dallas och sedan skynda till kaplan för innebandymatch. matchen slutade bättre än vad jag trodde och måste säga att laget gjorde en bra återhämtning. har bakat lite och ska snart sova för imorgon är de skola.

BAD


Världens sämsta bild *
sitter jst nu nere i vårt lilla spa och har de supermysigt. glass, tändaljust, underbar musik och ett lugnt man inte känt på länge. efter detta blir de tv och sedan sova för att orka skol sedan stan och match.


KOM LITE NÄRMARE, SÅ JAG KAN FÅ HÖRA DINA ANDETAG


 Igår blev de super god middag hos Bäckströms och sedan spel och hockey, kunde inte ha bättre kväll. Idag efter frukosten tog jag på mig spring kläderna och sprang en lång-tur. Lunch och städning ute på Firman. nu ska jag städa mitt rum sedan bada.


DEN HAR VÄRLDEN ÄR GJORT AV MITT HJÄRTA


Idag har jag klippte björen Villmer till en hund igen. han ska duschas och sedan är han super fin. Ikväll är de hockey och sen ska ses hemma och hos Pelle och Anika. middag hos dom men nu ska jag först klä på mig och vila lite.


ÄVEN OM ALLA GRÅTER SÅ KOMMER JAG LE FÖR JAG HAR DIG


gårdagens lunch, har tyvärr ingen bild på dagen fin lunch. blev att gå på Café 33 med Olivia Linn Erik och Daniel. de är alltid lika mysigt att äta på Café. skidor var gympan och de var kul fast jag håll på att förfrysa. hade fotbollstränig och efter de for jag till farmor för att hälsa på henne. fika och mys framför tv har varit min kväll.


JAG VÄNTADE PÅ DIG I EVIGHET KÄNDES DE SOM


Träningen igår gick ganska bra, och de gick skolan idag ocks¨. jag gillar torsdag och speciellt mycket när man får fara till personen man älskar efter åt. Myst ätit middag och pratat ett tag och nu skajagsnart gå till Linn för att åka på match i stan.


ÄLSKLING DU SÄG MIN VÄRLD SOM INGEN ANNAN


Igår tog jag mig en långspringtur och efter middagen gick jag över till mina älskling farmor för en mysig pratstund med henne. somnade tidigare än vanligt igår så jag var pigg i morse. skolan gick bra och vi hade konstsim på gympan. Ikväll är de middag hos mormor och morfar och 20.00 är de träning i Bollhallen.


FÖRSÖK ATT KROSSA ALLT JAG HAR MEN JAG KOMMER VISA ATT DE INTE GÅR



skola idag och den gick bra fast de var super kallt inne i skolan. när jag kom hem gjorde jag middag och efter middagen blev de träning. den gick bra, fats jag var trött förre. när jag kom hem duschade jag och pluggade till historia provet imorgon. jag kan de nu så vi får hoppas jag inte glömmer de till imorgon.


OM DU FRÅGAR VARFÖR SÄGER JAG ATT DE ÄR RÄTT

Fredag:  skolan, träning, sen till Olivia för att ha en super mysig kväll och natt,
Lördag: vaknade upp med olivia, match, hem och duscha sedan kom älskling+ Kågström´s & Bohman´s.
Söndag: slappa, kanske fara ut och springa eller gå en lång en lång promenad sedan säga hejdå till Albin. men nu ska jag baka med Wilma.


JAG KOMMER BÖRJA ETT UPPROR MOT DIG SNART OM DU INTE BÖRJA VARA MED MIG


skola idag och efter den blev de middag som jag gjorde och träning i källaren. tog fram träningscykeln och cyklade sedan dans träning på WII. nu ser jag hockey med mor och syster min, imorgon fredag och de känns super bra.


ÄVEN OM JAG JUST MÖTT DIG OCH VI JUST SA "HEJ",KAN JAG SÄGA DU ÄR SPECIELL


vår lilla barbie vi har gjort på matten.

Träning, duscha,fika och nu kommar jag gymnasium och pluggar histora. ska försöka göra en tidigkväll och snart lagga mig under filten och täcket och sova ett tag.


DE FINNS MYCKET SOM ÄR FINNS KVAR SOM DU INTE TOG



Igår blev de laga middag, hänga upp tvätt, ta ner tvätt, dega framför tv.n och sedan sova. Idag var de onsdag och skola som stod på schemat. såg en film från år som gått och planerade skolavslutningkvällen. gympan,engelska och Sven sedan sluta och bege sig hem för att snart fara på träning.


DE FINNS INGEN ANNAN VÄG ATT SÄGA ATT JAG GILLAR DIG

skola idag och jag började med HK. de gick väl bra, dagen fortsatte att flytta på, 14.55 slutade vi och bussen hem till sandfors for 15.00. snart ska jag göra middag är lite hungrig få se om jag orkar springa ikväll eller om jag ska ut i kyllan eller som jag ska kolla på historian vi får se.


SÄG MIG HUR LÄNGE SEN DU VAR HÄR

Sa "hejdå" till albin och sedan körde pappa mig till min älskling. mys, prat,skipo som jag vann och en promenad hann vi med inan jag skulle hem. imorgon är de skola och jag ska snart lägga mig. är trött och känner att jag måste vända tillbaka dygnet.


VARFÖR KAN VI INTE LEVA PÅ ETT ANNNA VISS ÄN VAD VI LEVER PÅ

Igår kom mina kusiner och morfar´s. åt middag och pratade med dom tills albin kom hem och dom for. Idag tog jag en lågpromenad med Villmer och jag har stått på bennen hela dagen. ska följa med pappa och albin till boliden for att skicka albin med bussen och ska jag till min älskling för att mysa ikväll.


ALLA VILL LEVA FÖRALLTID, MEN ALLA VILL INTE VARA UNGA

ledsen över att jag inte har skrivit men har inte tid eller orken. som alla fattat vann sverige över ryssland och stolt så vad jag vaken hela natten. på kvällen for vi till Norsjö till nå kompisar och igår for vi till stan för att köpa mobil till mamma. när jag kom hem var de att snabb äta sedan fara till min saknade vän Olivia. där blev de lite prat tilss linn och jesper kom och vi möte Burre för att sedan se film hos olivia. fika och spel blev de senare på kvällen. idag var e tänkt att min älskling skulle komma men planernas ändrades. idag är de nog bäst att jag tar de lungt och bara vilar upp mig.


min nya väska,


J-VM FINALEN "SVERIGE-RYSSLAND" de kommer bli en lång natt


LÅT OSS GE DETTA ETT FÖRSÖK ATT BÖRJA OM PÅ NYTT

ut med Villmer, gick förbi mormor och morfar där mina underbart söta kusiner var så jag fikade med dom och gick vidare runt högdal. middagen är avklarade och snart börjar hockeyn. vi går på hårt ikväll, SAik-Luleå efter aik har vunnit ska vi se småkronorna vinna över Ryssland igen.


jag kan inte minnas när jag sista såg er

Pizza till middag och blockus har spelats och så klart jag vann. ikväll blir de film med familjen eller kanske själv vi får se. sen ska jag försöka lägga mig lite tidigare inatt.


jag känner mig snygg och fri idag

Pocorn, glass,cola,mina vänner och trassel var min gårkväll. mina underbara vänner kom till erik och såg film med oss men de blev mycket prat och inte så mycket film. såg småkronorna vinna över finland i straffer inatt. grillkorv till frukost och springa i oväderet har jag också hunit göra. nu väntar jag på att bli hämtad för ska till boliden och spela innebandy, vi har träning 14.00. så nu ska jag ta fram sakerna och sedan fara.


när stjärnorna lysser, lysser också jag

Följde albin till storkåge för att tanka, annars har jag bott i mina mjukiskläder. men nu har jag just flyttat ut och ska efter middagen bege mig till min älskling för att spändera kvällen där.


de här kan vara vårt paradis tillsammans

Glass, Cola, Pocorn & Sommar med Göran, de var min gårkväll. blev väkt av min hund som pappa hade lagt i min säng. har just ätit lunch och se blev paj med Albin. idag ska jag nog inte göra så mycket, funderar på att städa min garderob men vi ser hur de blir med de.


jag satt ensam kvar och kunde höra allt vad de andra sa

tog på mig mina älskade springkläder och sprang,men efter rundan jag brukar springa inte var trött tog jag en extra tur. har duschat första duschningen för iår och nu luktar jag super gott. middagen är avklarade nu är de bara kvällen jag väntar på och kvällens film.


jag kan inte vinna utan dig

For ut ch sparkade ett tag sedan blev de middag. dansa och sedan film i min ensamhet. Idag ska jag hjälpa mamma att städa och sen får vi se vad jag gör. ska försöka få mig ut och springa under kvällen.


jag behöver inte mycket i år, jag vill bara ha mina vänner och ha er nära

Nu har just mina älskling farit och jag är ensam igen. Igår blev de en fartfylld dag. VinterOS- göra sig fin och sedan go mat. Super gott måste jag säga. 00.00 var jag ute med Elin och Älskling och massa andra och skålade. blev en sen kväll men de ska de bli såna här dagar. första dagen på året vaknade jag upp med världens bästa kille, har spelat spel och nu ska jag snart se film. dagen kommer att vara slå och jag ska bara ta de lugnt.


världens bästa elin ♥


RSS 2.0