jag såg dig igår kväll och vi pratade ett tag

när min älskade man kom pratade vi lite sen gjorde vi mat. tog en promenade med hunden sedan bakade vi lite kärleksmuffins. sen blev de träning och han for hem, men träningen gick ändå ganska bra. nu är jag ganska trött och ska nog slå på en film och kanske somna till den. läsa lite till moppen måste jag hinna också. imorgon drar jag mig till stan för att kanske köpa lite kläder och sedan gå till tandläkaren och ska också hinna gå på trafikskolan. men nu ska jag inte sitta här.


letar efter nått att säga som kan ändra allt

Igår såg jag film, och sen somnade jag. vaknade av att de var så ljust i mitt rum och de betyder att de är soligt ute. nu ska jag snart gå ner och äta nått och sen klä mig innan min älskling kommer hit och spänderar dagen med mig. vet inte riktigt vad vi ska göra men nått kul ska vi hitta på att göra.

 


jag hörde att din dröm blev sann, att du hittade lyckan hos en annan den lyckan som inte jag hade och jag inte kunde ge dig

Fredag:efter skolan for jag till olivia med linn och gjorde oss klara.discot och sen hem och sova.
Lördag: for till Luleå tidigt och gick på stan med mamma, sen på All Star och såg hockey med familjen oh min kusin som bor i luleå. sen kom några kompisar som for ut med mor och far. vi barn såg film och bara myste.
Söndag:for hem, hanldade lite och sen mekade med albin. hängt tvätt och ska snart se film.
ja jag kan ju säga att de var min helg.

 
dom finaste och bästa människorna man kan hitta♥


28/10- 2011 disco 29/10-2011 Luleå

 
bilder från discot, blev ändå ganska lyckat nå jag säga.


 
på hotellet

de jag köpte i luleå.


du gjorde de omöjliga första dagen vi träffades

nu är jag klar för skolan, mina väskor står klara så jag ska gå på 10 minuter till bussen. stannar i boliden som ni vet och kommer hem ikväll någon gång. jag tar med kameran så de kommer nog massa bilder från kvällen. men nu ska jag inte sitta här, jag ska ta far lite till saker och sedan gå.


i mitt blod finns både du och jag tillsammans

Har inte gjort nått ikväll, eller jo jag har sätt hockeyn och ätit frukt och spelar lite piano sen har jag packt till imorgon. men nu ska jag nog lägga mig under täcket och sova en stund för at imorgon stannar jag hos olivia med linn. kommer hem sent på fredag och på lördag ska jag till Luleå så jag vet inte om jag hinner skriva något mer i helgen men vi ser ju.


mina fina vänner ♥


jag vill säga de en gång till dig innan du går

nu var de ett tag sen jag satt vi datorn. men saningen är att jag inte har tid. i tisdfag var de kalas för mamma hela dagen,och jag kunde ju inte sitta här då. igår efter skolan kom älsklingen och vi packade ihop mina saker och for på min träning sen till han och jag var med han hela kvällen till jag skulle han och sova. idag när jag kom hem gick jag till älsklingen som jobbar i Sandfors idag och sen gick vi till mig där hans pappa väntade. ikväll ska jag nog se hockey och göra middag.ska bara ta de lugnt och vila,ta fram saker till imorgon. men nu ska jag nog göra lite våfflor och sen kanske lägga mig i soffan.


aldrig bunden men aldrig fri

Igår var de en slå och tråkig dag. eller jag for till farmor vid 14.00 tiden och firrade henne och fikade. träffade mina kusiner och deras barn. jag kom på att jag skulle göra klart med hjärtat och korten i mitt rum och de tog kanske 2 timmar sedan började jag städa där vid 20.30 men jag var klar med allt förre 21.00. mitt rum var superfint när jag somnade och de var de när jag vaknade också. idag var de skola och dagen baa susade förbi med en höghastighet. när jag kom hem mötte jag den finaste och vi bara pratade och myste tills de blev middag och sedan att fara på min träning. han såg den sedan körde elins snälla far hem honom. när jag kom hem hjälpte jag mamma och nu skaj ga snart rita klart Bildläxan eller de jag inte är klar med. och sen kanske sova, är lite trött och är lite små sugen på att sova nu.


foto-hjärtat


vi tog inte änglarna från himlen för att jag hade redan en här hos mig före du fick din

Igår for jag ju till stan med mamma och wilma. träffade den finaste på stan och vi gick runt och kollade, hann köpa en väst och en sak jag inte kan säga.. när klockan vbörjade bli 15.00 och vi skulle vara uppe på Skellefteå Kraft Arena tillsammans med Kågströms familj. såg hockey och efter den for vi och köpte pizza. blev en galen hemresa och när ivk om hem åt vi och sedan dansade. min man for hem vi 21.00 tiden och Kågströms vid 23.30 kanske den var. idag har jag inte gjort så mycket. ska nog till min kusin snart och sen kanske stäade lite i mitt rum sen bara ta de lungt.


jag börjar märka en skillnad mellan oss nu

Igår for jag till stan med 8 9 stycken från skolan och två läraren för vi skulle på en mösa. vid 14.40 började jag gå in mot stan för att möte upp emma för att vi skulle gå på stan tillsammans. gick på stan ett bra tag tills klockan närmade sig 18.15 då vår buss hem gick. jag hann köpa mycket, två tröjor, ett puder, lite underkläder,gunnisnoddar,ett halsband i sista sekund och ett örhönge. eller de är de jag minns de var säker mer. for till mig och åt pizza och godis, såg idol och myste. när hon for hem gick jag och la mig. idag har jag hjäkpt mamma och snart blir de lunch och sen stan för att kolla om present och sen ska jag på hockeyn med familjen och kågströms/eriksson + Erik om ska följa med oss. sen ikväll kommer alla dom hit och så ser vi hur kvällen slutar.men nu ska jag göra lunch .


jag är säker på att du aldrig kommer lämna mig nu

Igår somnade jag med massa kläder. vaknade med massa kläder också. for på skolan som vanligt men lite snuvigre. har hostat och snorat hela dagen. planerade gårdagen med emma i bussen till skolan och hem åkte min älskling med. han spänderar kvällen med mig och vi ska nog se film och kanske lite hockey. men nu ska jag vara trevlig med han.


du kan ta allting jag har, du kan ta ifrån mig allt om du vill

druckit te i massor, sätt tv i massor, vila i massor, sätt film i massor, trött i massor, vill sova i massor. så jag hoppas att jag snart kan ta mig till sängen och försöka sova lite tills de blir en morgondag och jag är pigg. säger god natt och kanske sätter på en film som jag kan somna till.


om jag inte lägger mig kommer jag sa ut som honom


nu är de du, du kan visa dom vem du är

Igår tog jag de bara lungt och såg lite tv och la mig ganska tidigt. jag vaknade vid 03.30 och kunde inte somna om. låg i sängen tills kolckan var ca 05.20 då gick jag till mamma och sen gick jag ner och gjorde te. jag är inne på åttonde koppen nu och jag skall tro de blir mer. min hals bränner och huvudet dunkar. så som ni kanske ser blir jag hemma idag och hoppas de blir bättre till ikväll eller till imorgon. nu ska jag kanske kolla om några filmer jag kan se och kanske kissa. ska försöka vila lite så jag kanske blir bättre.


säga att de är över så jag slipper se dig igen

stressade mig till bussen men jag hann ju så de var tur. på Hk.n gjorde vi paj och jag skall tro att de blir de till middag också. men skolan gick bra, varit lte trött och ont huvudet +halsen. men de kommer nog bli bra. ska göra middag och sen bara ta de lungt ikväll, har utvecklingssamttal men de kommer nog gå bra ska jag tro. men skaj ga ner och se lite tv innan jag börjar med middagen.


är du redo att vrida tillbaka tiden till där vi började

Idag har de varit skola och humöret har varit på medel, har inte varit super glad och inte super ledsen. när jag kom hem tog ag lite kort gjorde god middag och for på träning. träningen gick super, de kändes som en bra träningdag. fats nu kommer problemet... min fot, jag kände av den i natt och nu efter träningen har jag ganska ont. ska nog ta en Ipren och sen kanske lägga mig vid tv och vila tills de blir dag för sängen. imorgon är de tisdag och då kommer jag nog vara trött.


tack för att jag får vara med dig

Igår var de kalas får mitt kusin barn som fyllde 3år. sen går vi hockey. såg en film sen somnade jag. idag sprang jag med albin och emma. fast jag spring mesta dels själv. sen började jag göra mig klar för att släkten skulle komma. men även kom min man och har varit med oss. vi har ätit tårta och mat. även dansat och mys-fikade och sedan åkte han hem med pappa och albin. nu har jag läst till kemiprovet imorgon och lite moppe. snart blir de sängen för jag är lite trött. men först ska jag se how i meet your mother.

idag är en bar dag, idag är de bra

Igår vid 17.00 hade jag kommit fram till min finaste och då åt vi middag med hans familj. sen myste vi och pratade. sen såg vi Idol och sen bara pratade tills pappa kom. när jag kom hem sov jag och när jag vaknade gick jag ner för att bara äta frukost och nu ska jag göra de man gör en lördag... JOBBAR. sen far vi till stan för kalas och hälsa på farmor.


när du behöver en vän vet du att du kan ringa mig

igår var internet borta så jag kunde inte se tv eller sitta vid datorn. idag var de till bak och de var mitt glad humör också. hade två prov och dom gick ganska bra. gympan var jätte trevlig och de hoppas jag min kväll kommer bli också. ska vara till min finaste nu och vara med han hela kvällen får se var vi hittar på.men nu ska jag börja bege mig mot honom.


jag förlorade allt när jag insåg att jag förlorat dig

Igår efter springningen duschade jag och for och åt,träffade Elin Emma och Sofia. sen for vi till mig och burre kom. sen for vi på TG och var där. efter de stannnade burre hos mig och bara myste och pratade. idag skola och bad. men de var ändå okej fast jag är så dåligt på simma. träning och den gick inte jätte bra. men de är bara bitta ihop. läst Fysik och nu ska jag läsa lite till sen moppe och efter de sova för att imorgon fara till stan.


jag kan springa 1000 mil för att vara med dig

Skola idag och humöret var ganska bra. vi bestämde vilka klasströjor vi ska ha och de blev sdom jag vill ha. på HK gjorde vi kyckling och nuddelsoppa och den blev typ god. när jag kom hem tog jag på mig spring kläder och nu väntar jag åp att min MP3 ska ladda klart så jag har musik när jag springer. senare ikväll blir de tg och troligen kommer min käre man dit


jag behöver dig för att du ska behöva mig så jag få stanna hos dig

Igår när min käre man kom lagade vi mat sen klippte jag honom, efter de pratade vi och myste tills vi skulle äta igen. vi gick med Villmer också och sen såg vi film. när han for duschade jag och sen läsa läxor. idag har de varit skola och mitt humör har varit på toppen. träningen gick sådär jag måste själv börja springa mer men imorgon blir de nog ut och springa. nu ska jag plugga och sen se hockey.


4underbara månader med denna underbara pojke♥


så länge vi är tillsammans kommer allt bli bra

Igår vid 15.00 tiden for jag till min man och åt middag hos han efter de gick vi till Linn för att gå med henne upp till Olivia och Jesper för ett kalas. vi började med Tårta och prat sedan blev de Poker och jag kom två efter en hård duell mellan jag och min man. efter vi skrattat åt han kom pappa och hämtade mig. idag när jag vaknade tog jag mig två koppar Te och såg en film. nu väntar jag på att Erik ska komma, han ska hålla mig sällskap under dagen. min familj utom Albin är i luleå så han var mitt sista hopp.


gårkvällen


allt jag behöver, allt jag vill ha är du tillbaka

Igår vid 18.30 kom elin och vi hade verkligen super trevligt. Såg fotboll,Pratade,Såg Idol, Fikade,Drack vårt ny te, såg lite film och bara myste. ganska exakt 00.00 for hon hem och då gick jag och gjorde mig klar för sängen. idag blir de att städa,läsa till prover i veckan och kanske ut och springa innan jag ska fara iväg.


Elin♥


BILDER FRÅN TURKIET


varje är som den första gång vi ses

har fryit hela dage och jag gör de fortfarander. på skolan hade vi trapetrs och sen fritt och de var super kul. sen pluggade jag bara till kemi provet jag ska ha om några veckor. ikväll blir de att vara med Elin, och vi ska nog bara mysa och ha de trevligt. de var längesen sisst och nu längtar jag efter henne.

jag minns när de var du och jag ♥


ville du stanna,vill du stanna ifrån mig föralltid

Idag var de skola och hade ett prov och de gick ändå bra måste jag säga. efter skolan trodde jag att min Älskling skulle vara hos mig, men jag trodde fel. han skulle lämna Fredrik hos Kim. när han kom gjorde vi middag och sedan skyndade vi oss till Kim för Softkrig. Olivia,Linn,Jesper,Erik,Kim,Samme,Anton,Agust,Adrian,Joel,Carolina,Cecilia och jag var med i detta. de var lite kul som jag minns de, efter de när vi var lagont kalla får jag och Erik till mig för att bara prata och mys under en filt med en film i mitt lilla rum. han for för inte så länge sen och nu sitter jag själv med min kopp te. men snart blir de sängen för att sedan invänta fredagen och helgen.


jag kom bara för att säga hej igen

Idag har jag varit på skolan som vanligt. efter skolan var de träning fast jag hann ju som jag alltid gör. träningen gick ganska bra, och efter den åt jag och sedan duschade jag. efter duschen började jag med mina 1000 läxor som skulle göras. och gissa om jag är klar- svar;JA . jag är helt klar och nu ska jag snart gå och kanske drika en till koppt te sen kanske en film. jag är lite trött och de r trosdag imorgon och de innebär att Linn kommer på skolan!


som ögon när barnen är små, att regndroppar faller rår inte stjärnorna får

Idag åkte jag med mamma till stan och körde moppe ca 3 timmar och de gick helt perfekt. sedan körde mamma mig till boliden för att gå skola. efter skolan åkte jag buss till Strömfors och hoppade av där och sedan körde moppe med min älskade erik till mig för att sedan ha kalsa för mig här. fick träffa mina kusiner och en ny kär vän som är de finaste jag nästan vet. sedan har jag bara tagit de lungt idag.
de är den 4/10-2011 och de betyder att de är 365 dagar kvar till jag blir 16år.
men nu ska jag gå lite fika och sedan sova.


365 dagar sen denna bild togs!


jag är stolt övet att ha dig vid min sida

Kom hem igår kväll vid 21.30 och då var jag ganska trött. idag var de skola och de gick bra, de var trevigt att träffa mina käre Olivia och min älskade Erik men också alla mina andra vänner. på Onsdag för jag träffa fin Linn de och längtar vi också till. 13.40 var jag och pappa hos läkaren och de gick ganska bra. efter de när vi kom hem gjorde jag middag och for på träning. har duschat och gjort matte så nu blir de te och sedan sova för att sedan imorgon fara till stan med mamma på morgonen och köra lite moppe och hoppas jag inte förstår en så fin dag som denna dag med att misslyckas. men jag kommer nog att klara de.


TURIKET

Ca 35 grader på dagarna och kvällen vet jag inte. de är stålande sol och livet leker, har handlat mycket och solat ännu mer. imorgon är de att börja dege sig hem till kalla Sverige. men jag längtar till mina Underbara vänner, och min egna säng. vi gör inte så mycket på dagarna, solar,äter,badar, sedan far vi kanske in till "stan" och köper oss massa kläder och nått att drika. bilder av resan kommer att komma när jag kommer hem och har min stora datorn. nu ska jag snart gå och spela lite spel med wilma sen göra sig klar för hem färden imorgon.


RSS 2.0