du med de fina hjärat ,du är alltid så glad och ler med mig

Gårkvällen var SUPERKANON trevlig. pajen var klar vid 17.00 och då kom dom. vi ät och gjorde tårta efter den for vi till strå. Idag 14.00 går de en buss till stan och den åkte jag, jag skulle och kolla min lilla onda fot igen men nu hos Anna. när jag kom hem duschade jag en sabbis sedan gjorde jag middag till mig och min Käraste. när middagen var avklarade pratade vi och myste, har kollat lite tv och drukit te. han for för ett tag sen och jag dricker mer te. blir nog film sedan sova.


vår finfina tårta  


jag vill hålla om dig tills natt blir dag

Idag på skolan har jag haft ont i huvudet, ont i näsan ,ont i foten, men annars har dagen varit bra. känner mig rent ut sagt vuxen dag. har handlat och gjort middag nu in väntar jag middagskompisar. sedan blir de tårta och myskväll med Olivia,Linn,Burre och Jesper.

 


jag ska inte sova över jag ska bara stanna till natten blir dag

Gick till min efter fina farmor middagen fötr at pratar och ge henne lite bär. stannade upp till en timma hos henne men de var trevligt. när jag kom hem gjorde jag bannan & glass och vilade lite.snart blir de nog gå upp och starta en liten film ska jag tro.


jag hoppas att du kommer känns igen mig nu

Idag vaknade jag som vanligt och gjorde mig klar, gick till bussen och skolan började. 13.05 gick min buss till stan för att jag skulle till tandläkaren. de gick bra. tog ca 1timme att sätta in en till tandställning och sedan förlänge den jag redan har. 15.00 skulle jag vara och kolla min fot på Morebacks vårdcentral. dom sa inte så mycket, ska kolla vidar om att den ska bli. hem och göra middag. ikväll blir de tv skulle jag tro och ta de lungt.


min potatis till lunch


den dagen jag inte kan höra din röst kommer jag sluta lyssna

Idag blev de fotboll nästan hela dagen. Wilma hade först match och den gick ändå ganska bra tycker jag. efter den hade Albin match, den gick inte heller super men de var trevligt att äta hamburgare och vara ute ett tag. när jag kom hem duschade jag och bytte i sängen. nu ska jag snart gå ner och säga Hejdå till Albin och sedna fika lite innan jag ska sova.




låt mig älska dig som du älskar mig

Igår for jag till min fina man, vi pratade sedan gick vi till boliden åt Pizza med hans bror, cyklade hem och såg film och bara myste. 20.00 var vi på väg till Sandviken med pinnbröd dricka tidninger varma kläder och ett glatthumör med våra vänner. dom hade massa annat som är bra att ha när man ska ut och grilla. så snälla som dom är körde dom hem mig inatt vid 1.00 olivia lånade lite kläder och dom begav sig hemåt. idag har jag vilat spelat kort sätt tv och nu snart blir de att kolla mina syskon spela fotboll. får se sedan vad som händer.


om jag skulle stanna ett tag till, vi skulle du ha sagt då

Vaknade alldeles för tidigt men jag tror de var på grund av foten, jag hade jätte ont nu på morgonen. men jag har ätit lite frukost och nu sitter jag och bara halv vilar i mitt rum. Idag ska jag troligen till Strömfors sedan ska jag och mitt hjärta till boliden och vara med våra super vänner ikväll. men vi får se hur var och när de blir.



låt mig höra att du älskar mig, inget annat kan få mig att må bra

8.15 var de samling på Sidtjärn för hela högsadiet i boliden. tävlingarna gick ändå ganska bra, vi kom nästan två i allt. eller okej ganska mycket. efter lunch var de gympa och sen kemi efter de var de hem och äta sedan till byske. 18.00 hade jag match ,den gick sådär. 2-1 förlorade vi med men vi var ändå duktiga tycker jag,när vi hämta bilen i stan or vi hem. efter de har jag duschat sedan bara tagit de lungt. Myst i soffan med mor oh far och snart blir de att sova. är stut efter en skolvecka och sen efter dagen.


jag lever i min värld, du är inte här så låt mig vara

Har vilat och bara tagit de lungt hela kvällen, jag är trött men jag ska se tv programet klart och sen ta fram sakert till imorgon. Imorgon på skolan är de Sommar OS på skolan och då kan jag inte vara trött. så nu ska jag snart sova eller packa ihop sackern förre då kan jag sova längre.


vad kan jag göra för att få dig att älskar mig föralltid

Igår kvällen var jätte trevlig och mysig. Burre kom och just efter de kom Sofia, bestämde en film och gjorde popcorn. sedan när vi just skulle starta kom Elin med två ungar. Wilma och Lukas som också såg med oss, sedan kom Jack och också såg med oss. utan filmens gång pratade vi skrattade och hade de trevligt. idag när jag vaknade var allt inte lika super. har varit trött hela dagen och haft ont i huvudet nog för att de blev mer och mer för hur långt in på dagen jag kommit. men så ikväll blir de vila och ta de lungt.


Gammal Bild ♥


ännu en dag var borta, och mitt leende med

Pajen var super-kanon-god! efter de tog jag mig en dusch och nu inväntar jag en vän. vi ska vara med Wilma och kanske se lite film. vi får se hur kvällen slutar.
Ha en fin onsdag kväll.


jag behöver tid för att ta de som hänt mellan oss

Igår blev de myskväll med mor och far med en film, Hur många lngon finns de i världen. när filmen var slut och jag var nog trött för att sov somnade jag i min fina säng. Idag vaknade jag och gjorde mig klar, tog bussen och stannade hos burre för att väcka han. gick till skolan och hade skola hela dagen. jag kom nyss hem och gjorde en pajdeg så de blir paj till middag och sedan kanske ut och spinga sedan ska jag vara med Wilma hela kvällen.

 


om du sa förlåt för allt du gjort skulle vi bli vänner igen

Idag vaknade jag och jag kände att de skulle bli en ganska bra dag. 9.45 började min skoldag och jag slutade 14.50. allt rullade på som de kommer göra tisdagar skulle jag tro.snart blir de middag som jag gjorde igår och sen ska jag städa mitt rum lite.


du sa gå långsamt jag kommer snart

06.12 var jag vakne och 07.30 var jag i bussen och på väg till boliden. 8.00 började skolan -ca 10.15 slutade vi och då frågade jag om min käre Erik vill med med hem. vi gick till han sedan körde moppe till mig. hos mig blev de en Mysdag, såg film och åt lunch, efter vi pratade ett tag gick vi ut till mulle och gick ner till vattnet där vi satt ett bra tag. sedan for vi till mig och såg tv. när middagen var klar kom mamma och sa att vi skulle till mormor. middag hos mormor och morfar sedan kåge. hade träing och den gick bra.


du kommer alltid att vara en ung pappa i den värd du lever i

Igår var de spelkväll hos oss och såklar vann jag, men de var trevligt. idag 10.00 var Wilma och hunden borta och vi var påväg till Arjeplog för att lämna albins saker. stannad på Dollar$Store på vägen dit och sedan åt vi pizza när vi skulle hem. lämnade han i Båtfors där de blev fika och när jag kom hem for jag ut och sprang. när jag kom hem för ett tag sen duschade jag och nu har jag fikat. snart blir de kanske sängen och en film eller sova. är ganska trött fast jag sovde i bilen. men imorgon är de skolan.


de är aldrig rätt ställe att säga hejdå till någon speciellt inte till dig

Igår när jag var hos min Käre man, vi kärde moppe, myste, spelade datorn i massor,var med hans vänner och såg film. när jag kom hem gick jag till sängen och somnade. 8.00 skulle jag vara i stan men en massa andra pojkar och flickor som vill ta moppekoret. de gick ganska bra och jag fattade ganska mycket.när jag kom hem duschade jag och nyss har vi ätit efterrätt, nu myser jag Albin och Wilma med how i meet your mother .ikväll blir de hemma kväll om man saknat sen länge.


är du redo att ta steget med mig och göra de vi aldrig gjort

Igår på stan gick de ganska bra, nog för att jag glömde ett papper hemma som jag var tvyngen att ha med mig men men de gick ändå. sedan köpte jag 4 penor en almenaka och ett par boyxor, gick två tröjor av Mamma och en god midag. körde for hem och direkt till Emma. hos kära vän pratade jag mycket, vi såg tv ,pratade,spelade piano eller jag spelade, sedan fikade vi lite och myste vi. när jag kom hem duschade jag och gick till sängs. idag är de Fredag och min plan är att fara till min Man. så får vi sevad som händer sedan idag .


tala till mig på natten som du gör på dagen

Igår hade jag träning, och den gick ganska bra. men min fot börja kännas mer och mer så vi får se hur de blir. jag hade fått ett antall sms från min kärlek att han var hos mig och frågade vars jag var. så när jag kom hem var han hos mig. jag tog lite fika och staratde en film på den gamla Tv. vi såg Hjälp jag är en fisk! och skattkammarplaneten. mysigt att sitta under en filt med den käreste och en fin film. när han for gick jag och såg film själv och sedan somnade jag. idag ska jag till stan men förre ska jag nog göra nått.


FIN ♥


du är den som gör allt för att göra mig lycklig

Gårkvällen var utsökt- när jag kom till Olivia pratade vi, då pratade vi mer tills vi bestämde oss för att fara ut och köra moppe. vi bestämde också att vi skulle grilla då frågade min man om han vill med . då körde vi lite tills vi for och grillade på Sidtjärn. for och hämtade Popcorn hos Olivia så vi hade något att smaska på. sedan kom min far och hämtade mig efter en mysig kväll med min Bästevänner.


jag kan inte ens stå när du inte ser på

har städat lite i mitt rum, taigt de lungt, sätt tv och vilat,nu ska jag ta på mig lika finare kläder och bege mig till mina älskade vänner Olivia & Linn.vi får se vad vi hittar på under kvällen. 


tiden går fortare och fortare när du är i min närhet

Igår vid 11.00 tiden kom Hjärtat mitt och var med mig hela dagen. han var så sugen på att köra moppe så vi körde till Storkåge för att köpa glass och sedan körde vi till en brygga och satt och pratade och myste. när vi kom hem igen lagade vi mat sedan läste vi lite inför moppe koret. 18.15 skulle jag vara ikåge för träning. den gick bra, och när jag kom hem duschade jag sedan såg jag How i meet your mother med min broder,sedan somnade jag. idag har jhag inte några stora planer kanske ska städa mitt rum klart.


de var detta jag ville och trodde skulle hända

Dagen började 08.30 då skulle vi vara på skolan för att fara till Mjödvattnet för att min syster och hennes lag skulle spela cup. dom kom 4.a och de är väl bra tycker jag. sedan var de att köra fort för att äta lite innan jag skulle vara på min match. den gick rent super. 2-5 till oss, min fort gjorde inte ont en stora problemet var att de var ganska varmt. men de gick ändå. nu har jag och albin ätit upp min glass och snart blir defilm för att sedan sova. är super trött och har ont i huvudet.

en rörelse till och de kommer bli vi föralltid

På matchen i Ersmark gick de bra för min del. hämtade bollen några gåner men stora delar pratade jag bort. när de var klar var de att skynde sig hem och byta lite kläder sedan fara på Byafest i Sandfors. grillat och tårta har man ätit, pratat och sjungit lite har man och gjort där. nu blir de en myskväll med en film hoppas jag för att sedan ta sig upp imorgon för att fara på cup sedan match.


en av tårterna,den snygga.


jag har sagt de så många gånger förr, de är du och jag

Igår efter middagen kom min kompis Olivia. vi skulle ut med Båten i forsen och de gick super. de var jätte kallt i vattnet men mysigt var de att åka lite båt med skratt och prat. när vi äntligen kom hem tände vi en brasa och gjorde varmchokla. myste sedan såg vi film med Ablin och Emma. när hon far hem såg jag lite tv innan jag somnade. idag blir de att fara till Ersmark och vara matchvärde till Dam-laget. sedan är de sommar fest i sandfors.


men jag vill veta, om du någon gång sätt de regna

Gårdagen var trevlig. vi for ut och gick med Villmer men de började regna så vi gick inte jätte längt. sen pratade vi lagade mat kollade bilder och hade de trevligt. träningen gick också bra. när jag kom hem duschade jag och tog lite te och såg How i mett your mother. sedan gick jag till sängs. idag har jag lagat mat hängt upp en tvät och snart ska jag ut med Villmer.


efter regn kommer solsken


alla historier har en hjälte och i min är de du

igår hade jag träning och sedan hjälpte jag till hemma hela dagen. snart kommer min Käraste hit hoppas jag och vi ska hitta på något som roar oss hela dagen. ikväll blir de träning i Ersmark sen ska jag sova. har inte så mycket planer nu, de är bara änt och se när han kommer.


jag är ingen speciell medan du är underbar

igår blev de att ta en spring-tur i regnet men de var ganska mysigt. sen duschade jag och såg Tomas Ledin med mor och Wilma. sång och skratt sedan blev de att se film i mitt rum. när jag somnade var inte klockan mycket men jag var trött. idag har jag lagat lunch till mig och syster min, och varit med min gulliga hund.


om jag är med dig vill jag hålla din hand som förr

igår efter vi varit hos Gunnar´s kom Emma till mig. vi kollade massa glamla bilder, gick ner och gröt ett tag till två program av OTH. när fikat var slut och vi stlutat gråta gick vi ut på vår ute plats där vi tillbringade stor del av natten. MYSIGT var de ,och de blev kalt och regnet sluta gick vi till husvagnen och sov. när vi vaknade gick vi inte och gjorde lite lunch, efter de kom elin och såg film myste och gjorde kladdkaka med oss. blev inte så bra men de vet vi till näsa gång, ikväll blir de att vara hemma och ta de lungt.


hela tiden tänker jag på ditt sätt att vara jag saknar dig

tältmöten var mysigt mina kära kusiner var där så jag var med dom. sedan var de hem och ta på sig nya kläder för att sedan var de att fara till fotbollsplanen och vara domare, de gick väl vägen. kom hem och tog mig lite fika och snart ska jag ta på finkläder igen för att gå till Gunnar´s för middag och trevligt sällskap.


jag saknar oss Emma, våra myskvällar♥


tänk på alla våra år vi har framför oss de är du och jag

har just sätt de programet där man kan gråta sönder och känner sig helt skakis efter men de är bra. snart blir de fika och mys med familjen hela är hemma
+ två till men mysigt ska de bli ikväll.


jag klara mig själv jag vill inte ha dig eller din hjälp

igår hade jag ingen tid att spilla på att sitta vid datorn. min kärlek kom hit vi cyklade lite for till tältet sen till fotbollen. när vi kom hem och skulle gå till Bohamns ringde hans mor och sa att dom var påväg att han snart skulle hem. sa hejdå och jag gick till Bohmans såg film pratade och hade de trevligt. idag har jag sätt fotboll och Amanda&Kim sjunga duktiga var dom de var gubbarna som spelade fotboll. dock gick de inte så bra för SK Storm men de gör då inget. ikväll blir de att vara hemma kanske se en film och ta de lungt.


jag har gjort dig till mig och nu kan vi vinna hela världen

Matchen gick inte lika bra som jag hoppasdes på eller trodde. min fot värker och jag är trött så snart blir de att lägga sig och se en film. imorgon hoppas jag på super väder så jag kan bada och sola.


Vars är ni mina vänner- jag saknar er ♥


jag vill inte ha någon annan jag vill ha dig och ditt leende

jag var klar med kläder på mig håret uppsatt och lite smink på till lunch. till lunch var de våffler som jag själv gjorde. efter de tog jag och mor min på oss kläder och två hinkar för att plocka hallon. så nu har vi gjort två pajer. snart blir de att ladda för fotbollsmatch men nu är de mat.


kan du lova mig att vad som än händer kommer de bli bra

Dagen började med att ta ner en tvätt och sen var de fulfart att fara till byske där jag tillbringade hela dagen. Lunch och Middag blev de på stranden, efter pizzan var upp äten vi tagit ihop allt och sagt hejdå till Kågströms for vi till Kåge. min träning började 18.15 och slutade 19.30 då gick jag till Perssons och var med busungarna där. trevligt hade vi men lite vatten krig tills mor min kom och jag åt en korv vid tältet. fick träffa Matilda Elin och Evvemen nu blir de snart en film skall jag tro och kanske fika lite.


nog för att du är fri att falla kommer jag att älska dig

datorn har varit konstig och tid har inte funist att sitta här. igår hade jag Fotbollsmatch och de gick ganska bra, vi var ändå druktiga .1-1 blev de,och de funkade ändå. idag har jag varit med min bästa olivia, efter lunch for jag till henne och ha tillbringat hela dagen med henne. när jagkom hem åt jag lite och for till SandforsArena för lite fotboll. men spelade bara lite med Villmer och pratade med Elin. har duschat sätt Allsång på skansen och hängt upp en tvätt. snart blir e nog film eller nått trevligt.


RSS 2.0