inget vara föralltid men dig kan jag älska länge

Idag är de nyårsafton och min älskling ska komma hit. men de kommer 7andra familjer också så de ska nog bli fulfart ikväll. hade tänkt springa förre dom kommer och de hinner jag nog, alla kommer 13.00 så jag har tid. men snart är ännu ett år slut, och jag hade haft de underbart iår. tänkte bjuda på några av mina favoritbiler under året.


Jag har världens bästa vänner ♥


låt oss gå hela vägen ikväll, låt och dansa tills vi dör

Inget barn behövdes vaktas hade blivit missuppfattning så jag blev hemma ikväll. 19.00 var de hockey och jag vet faktist inte hur de slutade. 23.00 är det hockey igen som jag har tänkt se, fast än min bror inte är hemma. tills dess ska jag nog hitta på nått, kanske film med pappa eller så ser jag själv.


snurraflaskan, jag har aldrig sanning eller konsikvens

Springa, duscha, Film med albin de var min gårkväll. Idag blev jag väckt av min bror vi åt frukost och såg film. lunch på skolan och sedan var de att börja städa mitt rum. är snart klar och nu ska jag byta ut lite biler i mitt rum. ikväll ska jag vara barnvakt och sen kanske de blir film vi får se.



nu sitter jag har ensam och väntar på telefonen

Matchen var bland de bättre och roligare matcher jag varit på. när vi kom hem plockade vi upp vårt nya ljud till tvn. 23.30 var de hockey igen men jag somnade så de blev bara en halv match. nästa match ska jag vara vaken. när jag vaknade gjorde jag lunch och for till stan med Albin och pappa, köpte ett skydd till mobilen och en hård-disk. när jag kom hem blev de middag och snart ska jag nog till gympan och spela innebandy.


A.I.K <3 YEYEYEYEY

stort sätt hela dagen har jag varit på firman och hjälp albin med en bil. kom in 15.30 och duschade och gjorde middag. nu väntar jag på älskling som ska följa mig albin och emma på hockey. men nu ska jag göra mig klar.


ta ett steg och känn att vi klara de tillsammans

Stadsturen var trevlig, träffade mycket folk även en kär vän som jag följde med hem efter stan. Hos min älskling pratade vi och myste tills de blev mat och vi kom på att vi ville ut och leka med våra vänner. vi fick med oss olivia och linn, var ute tills olivia fick en flaskläpp då gick vi in oss Burre. när jag kom hem somnade jag ganska fort och blev väckt av min far och hund som kom in i mitt rum. men nu ska jag klä på mig och sedan göra någon nytta i världen.


vi kan dansa tills vi dör du och jag

Idag far jag till stan med mina kära vänner Elin och Sandra.K, sandras pappa kommer vid 10.00 och hämtar mig och jag vet inte när vi ska hem. men nu måste jag göra mig klar.


MIN JULKLAPPAR


*en filt, *två tassels, *ett halsband, *en väsare, *en grytlapp(av wilma), *andsikts vård, *shampoo & Balsam, *en platttångm, *en bricka, *te, * en tekopp, *choklad hask& tryfflar, * två korgar, *12 st efterrätts-skållar, * en fotoram, *spotify premium 2månader(av albin), *1500;- , *presentkort på make up store, *en mobilväska, *höga sockar, *tofflor, *tjocksockar, *benvärmare, *lovikaväntar, *en pyjamas, *en pippitröja, *en vanlig stickad, * en kofta, *ett par tajts, *en skjorta, *just dance3, *ett ljust(av emma,) *en väska(av erik) * spa saker(av elin)
TACK FÖR ALLA FINA JULKLAPPAR


de har aldrig varit så lätt att älska någon förr

Igår kom min älskling, 15.00 var de släktmiddag som varje år och de är alltid lika trevligt. när vi kom till mig myste vi och spelade Wii. när han hade varit hem blev de film med Mamma Wilma Albin och Emma. men i slutet var de bara jag kvar vid tv. idag har jag varit ute och sprungit och nu ska jag snart duscha för mina kusiner kommer hit och äter middag och ser hockey med oss.


du är inte som dom andra, du släpper iväg mig

Gårdagen blev super, alltid lika mysigt med jul. fick massor med fina julklappar av släkt och vänner. kalle var lika bra som alltid och god mat, hade ju själv hjälpt till med den. fick träffa tomten och hade varit snäll så fick julklappar i massor. de kommer biler på dom sen, men nu väntar jag på min älskling som ska komma så vi kan fara på släktmiddag med Lidegrens.


MIN FINASTE ♥



jag drömmer om en jul ed dom jag älskar

Nu är de julafton, som jag har lägntat. nu på morgonen har jag fått två tasels och lite bad saker av elin. nu ska jag snart börja göra mig fin för att morfar kommer 11.15 och hämtar mig för att jag ska hjälpa dom att göra fint till ikväll då vi ska finrra julen där med mina kusiner.
Nu får jag önska alla en riktigt God Jul♥


när jag är med dig skiner vi båda

Har varit med Albin hela dagen. vi körde epa,gjorde farmors julklapp klar, slog inte julklappar var hos mina kusiner, varit i gympan, och nu håller vi på att sitta uppe med bingo-lotto. går väl sådär med vinster men de kommer. vi har i allafall mysigt och julkänsla upp över öronen. ska nog gå ner och vara trevlig med dom.


allt jag behöver är jul är eran kärlek

Fick skjus av några trevliga killar pappa kände till älskling och vi hade jätte mysigt . efter två filmer, en promenad och middag gick vi till Linn för att hon skulle följa oss in till boliden för att se hockey. alltid lika trevligt att träffa en av sina älskade kompisar . när vi hade kört hem linn och erik for vi hem, jag och albin fikade och såg "home alone 3". idag ska jag till gympan och spela innebandy och kanske ut och gå om jag hinner.


BILDER FRÅN GÅRDAGEN



när jag hör din favorit sång blir jag kär och vill dansa hela natten

Tisdagen blev de julklapps inglagning sedan basta med fika och film. när hon hade farit blev de ta farm all saker till onsdagen aktiviteter.planera grötfesten, innebandyturnering som våran klass vann, tyvärr var lärarna lite bättre men vi vann i skolan. på eftermiddaegn var de reppa till kvällen. gjorde oss klara och sedan blev de görtfest. den blev mycket bättre än vad jag trodde, jag är nöjde med sakerna jag gjorde och jag de blev jätte trevligt. efter vi städat blev de fara till burre sedan hämta mitt busskort hos moa. nu ska jag snart gå ut på firman och äta lite smörgåstårta och sedan bege mig till min älskling.


ge mig elden i dina ögon så jag kan brinna ikväll

Årets allra sista innebandy träning gjordes igår. gick ganska bra. sedan såg jag tv och somnade med känsla av att vara sjuk dagen efter. med nej, jag var på skolan idag. och de har gått riktigt bra, ätit massa onyttigt på grund av att jag och linn var bäst på Biologin och för att vi bakade massa på HKn. middag med min bror och nu väntar jag emma, vi ska julbada och ha julmys här ikväll. kanske äta lite knäck jag bakade idag.


jag skulle inte låta dig gå

Igår när jag åt frukost kom erik och åt med mig. sedan såg vi film och for till stan. vi sprang runt i ett svart rum med pistolier i 90 minuter tills de blev dags för julbord. super gott var de, och mycket skratt blev de som ett plus i kanten. när vi kom hem halv sov vi och han for hem. idag var de tandläkaren och skola. är trött, sliten, irriterad, less, allmänt jobbig människa så efter träningen ikväll blir de kanske bad eller sova.


LUCECUPEN/LUCIA & FIN MIDDAGEN MED MINA VÄNNER



jag är stor men världen är större

Gårdagen var super. världens finaste människor, med god mat  mycket skratt och lite myss på de. kunde inte ha blivit bättre. när dom for tog jag bort de sista och gick till sängen som sov, när jag vaknade hade jag ont i halsen. de har suttit i hela dagen, även på matchen vi hade i dag. gick inte jätte bra men jag tycker vi ändå spelade ganska bra. hem och duscha sedan kom våra kära vänner familjen Bäckströms. humöret blev på topp när dom kom. åt mat och skrattade tills dom skulle hem och jobba. nu ska jag snart se Musse piggs jul ,sedan sova.


de bor en ängle i mitt rum

Igår for jag och min man till stan. köpte lite kläder till han som han ska ha ikväll. skola idagoch dans på gympan som gick super. nu är mina bästa vänner uppe och gör sig klara medans jag och min man gör förrätt till ikväll. Jesper kommer nog snart och då blir de fin middag.


förlåt att jag inte trodde på dig, men nu vet jag hur de är

hos läkare gick de bra, han hittade inga fel men nu ska jag börja träna mer foten. åt lunch i stan och sedan körde far mig till skolan. skolan gick bra de jag hann med sedan hem och äta lite. träning som inte gick bra och nöjd över träningen är jag inte. nu ser jag tv men ska snart gå upp och kolla på EU.n och sedan packa för att fara till stan imorgon med älsklingen.


de är den bästa tiden på året nu

somnade lite sedare än tänkte menmen. på morgon har jag gått med villmer och bara tagit de lugnt. men nu ka jag skynda mig ut till pappa för att fara till stan och till läkaren för att få veta vad de är med min fot. ska skynda mig till skolan efter de sedan hem och 17.00 har jag träning i boliden.


en jul utan dig, det är ingen jul

gårdagens innebandy gick faktist gaska bra, kom två och jag är ändå nöjd. 00.00 skulle jag vara i kyrkan för att vara lucia i luciatåget. de gick inte jätte bra menmen, de fick vi ta igen idag på skolans luciatåg. de gick faktist ganska bra. resten av dagen var jag trött, och när jag kom hem somnade jag på soffan och sov till middag. efter middagen blev de julkapsinslagning sedan tv tittande. har fasnat vid tv så nu blir de film sedan sova.



Julmys på skolan igår


när du säger till och ikväller kommer de bli fest tror jag dig

dagen har varit ganska bra. har plarneta kvällen,hur vi ska spela och jag är sjukt taggad nu. 19.00 ska jag åka med Sandra.K till boliden för att spela innebandy med henne, Olivia,Linn,Razums,Ante,Burre,Samme,Hannes,Fredrik,Janne,Roger. 00.00 är de Luciståg i boliden så jag kommer hem efter de, så vi får se hur pigg jag är imorgon. men nu ska jag packa klart sedan vila innan jag ska fara.


vad är en bal på slottet, när man kan vara med dig

gårkvällen var underbar, mysigt, god mat, trevligt folk, bra film och en långkväll. somnade ganska sent och de märker man för att jag ar varit trött hela dagen. 12.00 var de match mot KAIF ,de gick väl sådär. vi spelade ganska bra, efter matchen fikade jag och såg tv. har bakat Lucekatter och gjort knäck uner kvällen. nu ska jag se en kort liten film sedan försöka sova bort huvudverken jag har haft hela dagen.


jag kan inte ens gå utan din luft i mina lungor

Igår for jag till källan med mormor morfar och mor min, trevligt. gick på spa under förmiddagen och sedan hem för att städa. vi 14.30 kom min älskade man till mig för att vi skulle sedan bege oss när för att lyssna på luciatåget. Kycklingpaj till middag men massa ljus och mysigt prat. nu blir de film och mys för att fira ett halv år tillsammans ♥


min älskade kärlek ♥


min önskelisa är att få vara med dig till jul

igår efter en trevlig skoldag skrev jag svenska tills de blev dag´s för träning. träningen gick bra, jag och min vän linn jätte många och snygga mål. efter träningen for jag tll min älskling och hjälpte han med matten sedan myste vi. idag har jag varit på skolan och de har varit okej, fick sy om min tröja men de gick bra. efter skolan gjorde jag Fysiken med min älskling, sedan blev e middag och en tur med villmer. sedan bakade vi pepparkakor och saffranskaka-SUPER GOTT. hur har han farit och jag sitter själv och ser hockey.


MYSIGT


nu har jag äntligen en anledning att vara med dig

har inte alls lika ont överrallt som jag hade igår. skolan idag gick ganska bra, den blev bättre och bättre. när jag kom hem tog jag te som igår och myste med villmer och pepparkaksdeg. nu skriver jag svenska/historia och de går med stor steg framåt. grött till middag och sedan blir de jul pyssel och julbak. nu längtar jag till julen och mer snö på vägen.


mobilbilder efter skolan.


de har varit en lång dag för vi som bor här

skola idag, har inte hänt så mycket där. efter skolan myste jag med villmer och sedan gjorde jag mat. träning 17.45 och de gick ju inte speciellt bra. har ont i foten, knäet ,munnen ,huvudet och är snått irriterad över min insatts. har skrivit svenska under kvällen och pratar med älsklingen, ska nu ner och koppa lite te innan jag somnar i min lilla säng.


jag vet att du sover, känner värmen från din hud

nu bler de att jag inte har skrivit nått på att tag, men jag la ju upp bilder från gårdag och den var supertrevlig. köpte jättejätte mycket julklappar och två saker till mig. 20.00-00.00 var jag och elin i boliden, vi for på ug och de kan jag sagt att de inte var igår. var med min älskling, som jag också har varit med idag. sätt film,sätt hockey, spelat pingis och beminton som jag vann, ätit go mat och bara myst. nu har jag duschat och druckit upp mitt te. ska snart gå till sängen och sova för att orka med skolan imorgon.


luleå dagen med mina underbara kompisar


luleå dagen med mina underbara kompisar


på väg till luleå


du går i samma kläder som alltid

Onsdag:for till burre och sedan gick till boliden med linn och moa. tränade, hem till burre åt tårta och hade de trevligt.
Torsdag: for ut och sprang efter skolan, tror jag hade feber men de gick ändå. såg hockey med farbror mor och syster.sedan var de sova sig frisk.
Fredag: skolan, bad på gympan och de gick super bra måste jag säga. hem och ut med hunden,sedan fara till stan och äta sedan till nordanå. julgalet såg vi ikväll och den var asrolig.
nu har jag tagit fram allt till imorgon, även nästan alla pengar jag ska ha med mig. imorgon drar jag och mina tre vänner till luleå, önska oss lycka till och jag säger god natt. ska vara senast 7.40 i stan imorgon.


Dessa tre flickor följer med mig till Luleå imorgon.


RSS 2.0