EMMA: ALL THAT I CAN DO, IS GIVE A SONG TO YOU

Efter skolavslutningen i 7an
Efter skolavslutningen i 7an ↑

Tjena morsch! denna dag har innehållt en ganska lång sovmorgon, sen efter lunchen så fo rjag ut och sprang en stund, sen tog jag en riktigt långdusch! oj så skönt! nu ikväll så händer nog ingenting, känns lite trist menmen, ha det bra allihopa♥


LOVISA: VAD DU ÄN VILL VET OM MIG SÅ KAN DU FRÅGA



Halli alla, stanturen gick super. fick med mig en massa nytt som jag visar imorgon. just nu inväntar jag mina finaste olivia och linn som ska komma och ha en mysigspakväll med mig ikväll. Ha en bra lödagkväll♥


LOVISA: OM DU INTE ÄNDRAR DIG KOMMER ALLT BLI BRA


MIN NYA MOBIL♥

God
morgon alla solstrålar! Idag till frukost fick jag ett mobilsmycke av min älskade syster. idag ska jag i allafall till stan och köpa nya skor och kolla om en kläning. men före de hade jag tänk hinna städa mitt rum.

LOVISA: ALLT JAG HAR OCH SÄGA HAR JAG SAGT


*VÄRLDENS FINASTE

Hejsan alla, Idag efter en trött skoldag kom älskling hit. vi har ätit thimat med gullwilma och sätt hockey med massa glass. han for för ett tag sen och nu sitter jag sälv vid tvn. Ha en mysig fredagkväll♥


EMMA: ALLT JAG SER ÄR DIG



Present av min fina faster Ewa!:D tacktack<3

EMMA: DU OCH JAG MOT VÄRLDENS SLUT



                                                  HEEEJ ALLA HELGÄLSKARE!!!
Min dag har varit riktigt bra! inga lextioner för mig för att jag har varit på praso på ballder. vi fick bara se film som var bra men vi fick inte göra så mycket annat, sen gick ja, filip och anton lite på stan. hem och så kom faster på middag, trevligttrevligt! nu blir det lite fredagsmys med alla, puss på er;P<3

EMMA: DU FINNS I MITT HJÄRTA



Tjenare! Dagen har varit okej:) Efter skolan så fick jag frågan om att möta finlovisa vilket jag gjorde, vi pratade mycket vilket var trevligt! Sen lgade jag lite mat. sen blev det bara slö resten av kvällen. Sov gott alla<3

LOVISA: DE FINNS SÅ MYCKET VI KAN GÖRA MED VARANDRA SOM VI INTE GJORT



Godkväll, efter skolan idag tog jag på mig springkläderna och skrev till finemma att jag började springa mot henne. när jag mot henne och pratat av mig lite och kom hem åt jag och duschade. under kvällen har jag och min syster degat i soffan, känner att febern är på våg ikapp och de blir en tidigkväll för mig.

LOVISA:HOCKEYKVÄLL MED PAPPA OCH GUNNAR


EMMA: EVERY TEARDROP IS A WOTERFALL



Middag och efterrätt som jag fixade åt familjen

Hejsan hoppsan vänner! Min dag har bara varit bra, skolan gick rätt bra. efter skolan var det konfa vilket börjar bli lite tråkigt.. menmen efter det hem och laga mat och fixa efterrätt:D sen blev det lite hemma fysträning, det var jobbigt men kul, onu ska jag gå och snabb duscha sen sova, så godnatt!<3


LOVISA: JAG GÖR DIG ILLA IBLAND MED DE ÄR INTE TÄNK


HEJsan alla fina, Humöret blev på top när mamma kom hem idag efter en tung skoldag. just nu sitter jag och bara älskar min nya telefon. ikväll blir de hockey med pappa men före ska jag och träna en timme i stan.


EMMA:YOU ARE PERFECT FOR ME




Hejsan alla! Min tisdag har varit helt okej, lite mycket lextioner bara. Efter skolan blev det middagspaus i sandfors och direkt efter det blev det träning i 3 timmar!:D det var riktigt kul, duschade sen hem och nu ska jag ta och sova. God natt alla, hoppas ni hade en bra tisdag<3

PÅ GRUND AV DIG ÄR JAG RÄDD ATT VARA MIG SJÄLV



Träningen gick super, och förre hann jag och pappa köpa en ny mobil till mig. längtar tills imorgon då jag får mitt nya simkort så jag kan börja använda den. handlade och sedan hem för att duscha sedan ta sig en lite tekopp. ska snart gå till sängs för att sova till mig onsdagen. Godnatt alla finisar♥


MITT NYA HALSBAND


Mitt nya halsband jag köpte igår på rean på Glitter.

NU ÄR BÄST ATT DU ÄR REDO FÖR JAG ÄR KLAR

HALLI, Ber om ursäkt för att jag aldrig skrev igår, for till stan direkt efter skolan och stannade tills hockeyn klar. Idag stannade jag hos älsklingen dirket på morgonen och ikväll har jag träning i stan. men nu ska jag fika mitt lilla fika jag har gjort och sen middag innan träning.

THE LONLY GIRL IN TOWN




Hejsan allihopa! Dagen har varit bra, det är roliga lextioner idag. I slutet av dagen fick jag hemskt ont i huvudet! inte så kul... Blev en lite sen voffeldag, vi åt det idag istället. Ikväll blir det väl att träna till alla prov och sånt vi kommer ha förhör på. Hoppas ni hade en bra måndag!<3

HÄR O NU OCH FÖR ALLTID




Det blev att dansa lite på wiiet i afton också, en timma och 40 minuter ca. Nu ska jag gå och duscha o fixa till imorgon för då är det skola, hoppas det blir kul. Sov gott!<3

INGEN KAN TA IFRÅN MIG ALLT DU GAV MIG

Godafton alla, skoterkörning till kvarnforsliden till mina kusin och när vi kom hem köra jag och pappa skotern till boliden. grillat till middag och städade så länge så jag hann inte springa. nu ska jag snart gå upp och sova för att orkar med hockey imorgon.

DET BLIR BÄTTRE.


Mormor och Morfar<3

Idag så har jag varit ute och sprungit lite sen for vi till mormor och morfar, fick lite fika där. Så gick vi ner till deras grannar och kollade på hundvalparna, dom var söta. Hem i våran lånebil sen får vi se ikväll vad som händer, ha det bra<3

JAG BEHÖVER NÅGON SOM GÖR SÅ JAG KÄNNER MIG BRA



Godmorgon solstrålar! På grund av att de är våffeldagen blev de våfflor till frukost,fick över besök av farmor till frukost. solen skiner och vi ska ut med skotrarna idag sen blir de springa och fara en sväng till malå med pappa idag. Ha en bra söndag♥


NY SKRIVARE!


Hej allihopa! Ja jag blev typ "tvingad" att börja skriva lite så då ska jag berätta om min kväll. Efter jag kommit hem från Lovisa så städade jag lite och gjorde mig färdig, ( vi ska få gäster ikväll och så ska vi fira mig som fyllde år i torsdags. Men våra fika gäster kom inte förren efter middagen för deras lilla Liah sovde så länge, god middag och sen blev det tårta och annat gott fika! En mysig kväll! Efter att dom farit hem så spelade jag och min lillasyster mitt nya WII spel, dance juniors, blev väldigt svettigt menmen kul var det! nu ska jag gå och duscha, hejsvejs.

Lilla söta Liah!


WII spelet jag spelade.

KOMMER INTE LÄNGRE VARA SJÄLV


Hejhej, följde pappa och handla och sen gjorde vi middag. började prata med min fina vän Emma och jag insåg att min blogg är ganska tråkig. så vi bestämde att hon ska också börja skriva här.
Hoppas bloggen blir lite mer intresant och lite roligare att läsa nu, puss♥

MYSKVÄLL MED MINA FINISAR ♥


JAG VET ATT JAG KAN GÖRA DE BÄTTRE FÖR OSS


-Vi kommer sakna dig-

HalliHallå, igår hann jag inte skriva nått emma kom direkt efter skolan. igår blev de säga hejdå till våran älskade Menir som ska flytta, men jag måste säga att min klass blir bara bättre och bättre.
trevlig kväll blev de med finisarna emma elin& sandra, inemma stannade över natten och for hem för ett tag sen.

KOMMER DU IHÅG MIG, MINNS DU VAD SOM HÄNDE OCH VAD DU SA


 
Hejhej,springturen gick inte alls bra så nu ska jag snart ut med pappa på en lite runda. Sedan ska jag nog lägga mig tidigt för att orka med ett Hejdå imorgon. men nu ska jag ut, Ha en bra torsdagkväll.


MIN VÄN SA TILL MIG ATT JAG SKULLE TA DE LUGNT MED MITT LIV

kom just hem från skolan och ska snart ut och sringa en snabbis. Ikväll blir de bara ta de lungt och mysa framför tv med familjen.

LÅT INTE MIG STOPPA DIG FRÅN ATT VARA DU



Idag en vanlig onsdag utom att jag har varit trött och haft ont i munnen hela dagen och att de är sisa dagen jag får träffa hjärtat på i veckan. Ikväll har jag träning men före ska jag på kalas.

SÅ KOM IGEN VI SKA TILL TOPPEN, VI SKA TA HEM GULDET



Hejsan finisar! började sent idag så for till hjärtat före skolan. har haft ont i huvudet hela dagen och de blev inte bättre när jag kom hem. gjorde gomiddag till familj, två fisk rätter och måste säga att dom blev asgoda båda. ska snart göra mig klar för träning i stan sedan blir de hockey så fort jag kommer hem.


JAG KOMMER STANNA DÄR TILLS JAG HAR VUNNIT



Tjena, Idag efter en vanlig skoldag och ett tandläkarebesök har jag just kommit hem från träning. min familj är borta så jag ska duscha sedan mysa med hunden. hade tänk lägga mig tidigt och hoppas på min mun blir bättre.

TA PÅ DIG JAKAN SÅ GÅR VI UT OCH GÅR



Tjolahoptjolahej, Idag när jag kom hem såg jag två pojkar stå med en skoter hos mig. mina två vänner hade kommit med skoter till mig, vi såg hockey åt middag. hockeyn slutade bra och min munnen är ganska bra, ska till tandläkaren imorgon få se vad dom säger. nu ska jag ner och se tv sedan sova i mitt städade rum.

DU ÄR VIND ,DU ÄR VATTEN ,DU ÄR ALLT JAG ÖNSKAT MIG



Hejsan hoppasan alla solstrålar, idag när jag vaknade kunde jag knappt prata. har just städat firman och ska snart ut i de fina vädret sedan kommer Nilsson´s och äter middag med oss och ser hockey.


JAG VILL UT VOCH DANSA MED NÅGON


Hallå alla finisar, nu dara jag till stan med mina underbara vänner. Kommer hem någon gång ikväll.♥


NU ÄR TÅR ENSAM KVAR OCH SER UT ÖVER ALLT, KOM IHÅG MIG DÅ



Tjenare, Idag efter skoaln tog jag fram träningscykeln för att cykla ett tag innan hjärtat kom hit. gjorde middag och åt middag nästan hela familjen. men han stannade inte länge, han for med skotern för ett tag sen. ikväll blir de hockey och myspys.

JAG KÄNNER MIG BRA,JAG KÄNNER MIG UNDERBAR



Hejhej alla glada! Idag är de fredag ocg humöret är på topp, hoppas de bara håller i hela dagen. Idag är de skola och ikväll ska vi äta middag HELA familjen tror jag. de var ett tag sen men ikväll händer de. men nu ska jag gå till bussen, Ha en bra dag!


DE ÄR SÅ HÄR JAG KÄNNER OCH JAG HOPPAS DU KÄNNER LIKA



Hejsansvejsan! Efter min springtur och middagen duschade jag och gick till soffand där jag somnade. De är först nu jag har fattat att jag ska nog gå och lägga mig i min säng inte sova i soffan hela kvällen. Har just skrivit ut Fysiken så nu kan jag sova utan att vara orolig att inte hinna. säger god natt, för nu går jag till sängs.


JAG GÅR FRAM TILL DIN DÖRR OCH RINGER PÅ


*FINPOJKAR*

Halli alla! Idag har de varit en kall skoldag, har fryit från jag for hem ifrån tills jag kom hem. Men nu ska jag ta på mig spring kläderna och springa tills de blir middag hade jag tänkt. ikväll blir de skriva fysiken klart sedan bara ta de lugnt och ladda för fredag imorgon.


DE TAR 4 SEKUNDER INNAN JAG VET ALLT OM DIG



Godkväll, efter en  tuff skoldag som innebar prov hela förmiddagen och lekar+ engelska på eftermiddagen var jag helt slut. Träning i stan 19.15-20.15, och efter de kom min farster och hämtade mig. Fika och hockey hos Ove´s, men nu är jag hemma och ska sova för att orkar torsdagen.


JAG ÖNSKAR JAG KUNDE BEHÅLLA DIG LITE LÄNGRE



Hejsansvejsan! Idag nu direkt på morgon har jag kemiprov. Jag är rätt nervös för hur de kommer gå men hoppas på de bästa. Nu ska jag skynda göra mig klar innan bussen går.
Ha en bra onsdag!


ALLT ÄR INTE EN TÄVLING, MEN DE ÄR ALLTID BRA ATT VINNA


*Grattis älskade pappa*

Hejsan! Idag blev de frukost hos älsklingen sedan upp till skolan för en skoldag. Efter skolan följde han med till mig för ett firra min pappa som fyller år idag. Blev att göra tårta och sedan kom de gäster. Nu har alla farit och jag håller på att skriva lite skolsaker som måste göras.


GLÖM INTE FÖLJA DIT HJÄRTA VAD DU ÄN GÖR


*MYS I HUSVAGNEN*

Hockeyn gick super, och nu har jag just skrivit klart fysiken så jag känner mig duktig. nu skaj ag gå till sängs för jag är supertrött. Säger god natt och önskar er en god natt sömn.

JAG KOLLAR EFTER DIG NÄR DU GÅR, MEN JAG VET ATT DU KOMMER TILLBACKA TILL MIG



Hejsan ni finisar! Idag var de strålande sol när jag vaknade. Skolan gick bra fast jag hade Nationelaprov i matte, men de känns bra ändå. Efter skolan hann jag baka till pappa och laga mat före träningen. Skyndade hem från träningen för att duscha och se hockey. Nu ska jag skynda ner innan de börjar om.


SNART ÄR ALLT DE ROLIGA SLUT OCH DE KOMMER BLI SOM DE ALLTID HAR VARIT



Hejsan! Kom hem vid 15.30 från en super helg i Malå med mina undebara vänner. Igår hade vi supermys i min husvagn, såg Melo och åt fruktsallad. Har åkt i backarna hela dagarna och på kvällarna bara sätt film och tagit de lugnt. Städade firman eftermiddagen och nu ska jag snart ut och gå med pappa ett tag för att bara göra slut på alla krafter som finns kvar efter sportlovet.


HÄR KOMMER KUNG AV SAND



Om ca 30 minuter far jag till Malå.Jag längtar jätte mycket, och hoppas att finiselin kommer upp någon dag. men nu säger jag hejdå så länge och önskar er ett bra Sportlov♥


VISST KOMMER DU IHÅG VAD DU LOVADE MIG


*Gårdagens bilder, tagna av Olivia*

Gårdagen blev en lyckad kväll till slut. Super goda burgare och super mysig natt med mina Bästa vänner. Idag när jag kom hem började jag packa till helgen. Ikväll far hela min familj till Malå för att stanna hela helgen. Får se om jag kan skriva nått men ska försöka så mycket jag kan.


JAG LOVAR ATT INTE GÖRA DIG ILLA BARA JAG FÅR VARA MED DIG

*
Godlunch alla solstrålar! Idag är de Onsdag och solen skiner. har inte haft någon ström i huset tills lunch och snart försvinner den igen.Men då är jag redan långt borta. Jag pchj min bror tar skotrarna till Boliden nu, min älskade Erik kommer och möter oss få följs vi till Olivia där vi kommer spändera dagen och kvällen. Ha en super Sprotlovsdag♥

JAG ÄR PÅ RÄTT VÄG NU,OCH DE KAN JAG LOVA DIG


*Bilder från helgen -tagen av Anna*

Hejsan alla finisar, hann inte skriva i lördag´s for i alla fall till Umeå med massa superfolk. vi har lekt och haft de helt underbart, kom hem idag och blev hämtad av min bror och pappa. tog en lång och mysig skotertur med Albin som bjud på glass och cola i Strokåge. Till morfar´s för att bara få träffas och sedan våfflor till middag, ska nu när och cykla lite innan hockeyn börjar.


KOLLA UT OCH SE PÅ SOLEN SOM SKINNER



Hejsan alla solstrålar! Idag är de fredag och jag fick sportlov 14.50. Idag hade vi prov och de känns gå bra, men dagen har bara slutit på bra. Just nu håller jag på att ta fram allt till helgen. Ska äta middag med dom i familjen som är hemma sedan träning. Hoppas jag får mig till Älsklingen sen.


JAG KAN INTE LÅTA DIG GÅ, INTE SÅ LÅNGT BORT



Godafton, såg hockey med pappa,läste samhälls i pausen och fikade i den andra. Nu är jag på väg till sängen för att vara pigg imorgon. Godnatt !


BILDER FRÅN VINTER-OS


Tack alla mina fina klasskompisar, hade en super vinnar-dag! ♥

DU BORDE LÄRA KÄNNA DIG SJÄLV


Idag slutade jag 14.00, så snäll kompis som jag har så stannade hon med mig till 15.00 får då gick min buss hem. Jag hann plugga en del samhälls innan bussen gick och de va ett plus. När jag kom hem tog jag på mig springkläderna och sprang en nöjd runda, sedan blev de middag och starta en tvätt. Nu har jag börja packa för helgen och duschat, men nu ska jag ner och se hockey med pappa och läsa mer samhälls.


RSS 2.0