.

Tjena.
Idag hare vare skola, ändå rätt okej för att ha vare skola tycker jag:)
Efter skolan så vänatde jag på att Amanda skulle komma ner med moppen för vi skulle köra moppe till ridningen idag :) De va grymt kul:) På rdguset fick jag ju träffa sötisen Hannah, jag hjälpte henne med teori lektionen hon hade. De har nästan börja bli en vana :] men aja , de var kul som alltid :)
Nu sitter jag här och har just packat mina grejjer för nu ska jag till mamma, kommer nog inte bli så mycket datasittande för mig men. Vi får väl se.
Fredag: Skola, musikal, byske med Elin å de va hur jävla kul som hellst!! <3
Göra om snart gumman! (L) men sen somna jag väl vid 1 någon gång:)
Lördag: Fotbolls match som vi förlorade men 3-0 men aja de fixar vi nästa match :)
sen till Sandra a och vi tog kort och sen somna vi vid 3 .
Söndag: Vaknade av att vi skulle till gunna å äta tårta :) sen hem å sitta här :) sen ut en liten stund...<3
Sen in å se film och sen sova :)<3 å duscha så klart :)<3

pusshej!/SofiaS! <3

pizza.

nu är de kåge nästa. har just ätit upp lite pizza och som sagt är de kåge nu.
vi ses kanske imorgon eller de gör vi nog.
när jag var i floda med mina kära kompisar ,


de var galet:]

//lovisa ( L ) *

kan man vara hatad och älska av samma person?

nu sitte jag här och har typ just kommit hem från skolan , jag har typ funderat hela dagen om någon kan hata mig och älska mig på samma gång. eller jo jag vet ju att de finns folk som hatar mig med hela sitt liv och folk som KANSKE älskar mig. asså ska jag vara ärlig så vet jag ite någon som typ alltid älskar mig för den jag är och för nått jag har gjort eller nått bara. men de kanske inte någon gör eller? men skolan är då gansak bra okej kan jag ju sagt. jo jag kan ju säga att jag tog en tugga av en lök.och de ska man inte göra , du för jätte dålig andedrekt och allt.:s. men ikväll blir de kåge och fotboll och sen duscha och sen typ se klar filmen jag såg igår. "a cinderella story " med värdens snyggarste kille.jag lovar typ han är de:]menmen ,nu ska jag nog göra maten och sen göra mig klar till träningen.
HETING NUMMER 1 :]:]:] älskar han och henne, hon är så fin och han är ju värdens snygging.:] <3


// LOVISA ( L ) *

sandfors-pojkar är inte som andra:]

jag kan ju bara säga att pojkarna isandfors är inte som andra föratt dom älskar man mer än allt. man kan säga allt till dom och man kan nästan göra allt med dom,inte så allt men asså de är alltid kul med dom.:]men kan somna och dom väker en inte mitt i drömen (eller så inte),dom är som en klippa som alltid finns där. som en filt på kvällen när men fryser. min kärlek till er är ovärdelig:] men som sagt jag var ju med dom igår jo och elin ,de var kul.vi är ju gansktarna i stan så vi ganstrade ju runt,:D . sen såg vi "BRÜNO" men jag anton och gurra dekade/soimnade och dom andra for typ ut och gjorde punka på mitt däck(elin) .och sen såg dom typ mer filmer retade mig och anton.de jag har undrat på ett tag är hur alla vaknade på soim fel ställe. elin vaknar i stolen ,kim i sofan med gurra och gurra somnade med mig och sen anton vaknade typ inne. de var lite konstigt, menmen .men på morgonen väkte jag typ alla :D då var dom inte glad . jag gick runt och viskade saker i öronen och sånt. idag ska jag till mormor kom typ just från farmor de är ju morsdag idag grattis alla mammam ,mormädrar och farmmädar eller vad de nu heter.
UNDERBARA OCH ÄLSKADE AV MIG .
 I N T E  S O M  A N D R A , 

// LOVISA ( L ) *

I'd Rather Be With You,

denna låt är så sjukt bra, och så som fin och gullig. precis som människor också kan vara .asså jag vet jag låter som att jag är jätte djup i livet och allt min asså jag kan har blivit de på sisstatiden och de kanske inte är så jätte bra eller vad säger ni? men igår var de ju skolan och sen vart de ju att fara till kåge ,äta sen till mykle/medle vars jag nu var men de var iallafall match och jag höll inte på få att vara med föratt jag hade glömt benskyden hemma men dom hittade ett par så jag var med och de ägde. vi vann med 2-7.idag var de också match och de gick bra
0-4:D.vinnst sen skule jag och ducha på mammas jobb och sen på stan ett tag . och nu är jag hemma och sen nog plata håret snart. föratt ikväll ska jag ju till storkåge och sen cykla hem med tommy anton elin kanske emma och kanske jonte . sen ska gurra och kim kanske komma så de blir nice. men asså de kommer nog bilder från kvällen sen. de kan ju som inte kommer nu:]

L O V E  U ,  L I S A & O L I V I A


//LOVISA ( L ) *


de gick ju bra:]

konsärten gick bättre än vad jag trode ,eller inte pianot menmen jag kan ju inte vara bäst på allt eller vad man ska säga.men nu ska jag bara göra mig klar till skolan och sen är de skolan på tur. ikväll ska jag till kåge, till perssons och sen till mykle och spela fotboll. ledsen emma om jag inte kan komma och se dig:( och att jag inte kan se någon sandfors ,jag vill men jag måste spela:s menmen nu ska jag gå och göra mig klar. eller jo tack linn linda och olivia föratt ni var och såg mig igår,de värmde hjärtat:] <33
FINFINA FLOCKOR SOM JAG ÄLSKAR  

//LOVISA ( L ) *

inte lovisa som förut,

↔näe jag måste säga de men lovisa är inte lovisa längre, eller jo men ändå itne . jag kan ju säga att jag typ är emo:( jag vet inte varför men idag när hon komme hem blev hon typ glad. de var ju finnt väder och sen var de dax att fota lite så jag tog kameran och gick ut på gården och tog lite kort .dom blev inte så jätte fina men jag tar ju typ aldrig fina kort så de är ju lungt.men ja och sen gick jag in och nu sitter jag här och har jute ätit upp min glass. ikväll ska jag till boliden och sjunga på efs:s eller jo jag tror de kommer gå bra, och de kommer nog bli kul och elin bara tar och lungnar ner sig. hon är typ livrädd vet inte varöfr menmen. jag kommer då att äga alla:D hahahah hoppas ,igår var de då träning och de gick ju som de gick.allt gick typ fel igår menmen de finns ju 364andra dagar de kan gå bra på. men nu ska jag gå ner och göra maten till familjen som typ alltid. men de kommer nog bilder sen ska göra lite saker meed dom:].

VI KOMMER ATT ÄGA IKVÄLL .
 LOVISA ALFRED  SANDRA  ELIN

//LOVISA ( L ) *

allt är så mycket,"/

om folk skulle lyssna på varandra skulle livet vara en dans,på rosor. jag måste säga att de är typ så. jag älskar att bara sitta och tänkt på hur mycket man kan älska sig själv,eller så inte.eller att sitta och tänka hur mycket men älskar en människa eller hur mycket man kan hata en människa.de är seriöst typ de bästa som finns,eller näe de är att vara med elin och sandforsarna.:] jag ka typ dö föratt hur mycket jag älskar desa pojkar,hur kul vi har och hur mycket vi skrattar. aa jag var ju med dom igår .eller som sagt vr jag med elin sen gjorde vi mat och sen var de till elin med kim och sen grillade vi och sen såg vi "mr&mrs.shith " den typ bästa filmen som finns.när typ alla hade farit och jag och elin såg slutet satt jag och typ sa att jag älskade filmen så jag blev typ arg själv. sern idag har de varit skolan som gällde som alltid. vi hade ingen gympa skulle städa sidkän:s men jag gjorde inte så mycket, eller ju jag fick panik föratt ante max och razze skulle kasta mig i vattnet och sen föratt hannes misandlade typ mig han piskade mig typ :( . men ikväll är de väll träning och sen hem och ducha och sen göra matte,jajust de jag har ju matte jag ska göra . aa men jag ska nog göra den nu.

en liten bild jag tog mer jag var i floda ,

//LOVISA ( L ) *

Prao!! =D

Tjaa! =)

Lite som har hänt under helgen är att i fredags var jag med Lollan och Kim och vi for ju som sagt till Sandfors discot och var där med Sandforsarna och det var skiit naijs förutom lite saker som Lollan redan berättat om.. <3
Efter discot for Kim hem och så for jag och Lollan hem till mig och satt och snackade ett tag <3

lördagen for jag och Lollan först och såg en bit av SK STORMS (97-98-99) match och sen for vi på hajk till Floda med TG! :D Det var jag, Lollan, Affe,Hannes och Sandra + ledarna! 
Vi badade och spelade brännboll mm och sen träffade vi ju också englarna som var jätte schyssta!!! <3
Vi sov ju över en natt och vi hade jätte kul =) förutom vissa saker som Lollan vet...

söndagen packade vi ihop och sen for vi hemåt :) På vägen stannade vi i Burträsk och köpte glass och jag fick 3 PiggElin!!! =D De var "gött" <3 Sen hade Anton släkt kalas nästan direkt som jag kom hem och då var jag med små kusinerna Alma, Ester och Egon :)
På kvällen var jag med Sandforsgangstrarna + några andra och vi var på skolan, Mulle och sen var vi hos mig och grilla korv..

I veckan har jag prao och jag är på Sandforsskolan och de äger för dom har elevensdag vecka!!! Jag har typ lyssnat när dom övat inför musikalen/ teatern som är på Fredag och den e jätte bra och sen har jag målat, bakat mm.. Och så igår kväll var jag först och övade med Lollan och sen var jag med hon, Kim, Gustav, Anton och Tommy =D <3

Idag följde jag med 6 an till Boliden och där trodde jag att vi skulle få se en pjäs men "tydligen inte".. =(
Men dom hade i alla fall syslöjd och språk.
När vi kom hem till Sandfors igen var de mat och sen E A efter de gympa och sen slutade vi =D

Ikväll ska jag kanske med Sosso till ers..
De blir kul att träffa vännerna där!! <3

Just nu sitter jag och tänker... <3 




VI  SES  NÄR  VI  SES!! (L) /ElinB <3


 

SKOLAN:s

ja nu är de skolan som gäller och sen kanske bohman,eller jag och elin ska noig öva ikväll och sen ska vi ju till kim:D

JAG KAN JU SÄGA ATT JAG INTE TAGGAR SKOLAN .

//LOVISA( L ) *

... :]

De förra inlägget var från mig, sofia! <3

:P

Skola idag helt okejj. Sen hoppning på ridningen :D
Ihelgen va jag med älsklingen å sen va vi med Andrew å Alexander! Helt jävla kingg som vanligt !  :P <33

men pallar inte skriva nu!! <3


en bild säger mer än 1000ord


MED DIG TJEJEN ÄR DE ALLTID GALET, ÄLSKAR VARJE SEKUND MED DIG .



//LOVISA ( L ) *

i love you more and more,darling

vissa människor var men som födda till att älska och vissa är men väll född till att inte tycka om,eller de måste ju vara nått sånt.föratt jag är som tvungen att älska elin först hon är dum ibland eller nått annat har hänt. men asså vissa måste man ju som älska om ni fattar:]? men nu tror jag elin inte bara älskar mig :] eller vad säger vi elin? men aa dagen igår vart bra,eller kvällen men gurra,elin,anton,elin,kim,tommy, ojjag de tror de var vi. vi gjorde as mycket, och de var as kul. först cyklade vi typ och en var de till mulle ett tag,sen var de till skolan och gick vilse igräset.inte nice,och sen lekte vi typ:D gurra var en gangster och dom andrade hade blivit sombier. och sen for vi till bohmans och grillade och sen for jag hem men kom tillbaka ganska fort. idag har jag inte gjort jättejätte mycket .de var skolan som typ alltid , inte nice.ikväll är de till kåge och träning,och sen fara hem och chllla:]
men nu skaj ga lägga upp bilderna från heljen men kompisarna:D men assså jag har inte bilder från igår:(
men de kommer sen.

//LOVISA( L ) *

5+3=8

vi var 5ungar+3vuxna och de blir 8 människor,och de var vi 8 som var på hajk. de var typ jag hannes affe elin och sandra.k + åsa henke och uffepffe. eller sen var de 4englar också och dom var typ bäst jag älskar dom eller jag fattade ju inte vad dom sa medn dom var typ snälla:]vi bada och snackade med dom eller åsa och henke var med dom typ hela tiden och vi andra gjorde inte så mycket spelade bränboll. men jag kommer med bilder snart,ska ut med elin kim och anton eller gurra kommer snart.



//LOVISA( L ) *

HAJK

idag är de hajk som geller,eller för ska jag och se på p-12,erna spela sen ska jag på hajk och vara med hannes affe elin ochsandrs k .kommer säker bli nice. de är ju somsagt alltid kul med elin. men gårdagen var as rolig,men carro och maja blev lite arga så vi gick ut ett tag.men vi var ju med killarna och emma och dom ville att vi skulle varadär så vi var typ där. men nu ska jag gå och packa och vi får se om de kommer några bilder men jag tror dom gör de:]

//LOVISA ( L ) *

jag är stolt över mitt lag.

ja hannes jag är stolot över att jag spelar iKAFT, och att jag har en kaft väska.jag vet att du är avis de är inte bara du som inte är så bar som jag så du inte får spela med dom. ledsen men du kommer nog en dag bli lika bra som mig ska du se. men idag kaxade hannes sänder och typ sa att han var så mycket bättre och att min väska var så ful:( men den är ju inte de. men annars har de inte hänt så jäte mycket ,eller jo jag har blivit brunare under matten och svenska:D.och gympan var as jobbi eller de var fotboll och de var så varmt så de blev utan tröja igen med kim:] hahahah sen mer vi hade slutat fick burre cp och började springa runt och allt.:S menmen han är alltid söt. ikväll kanske han kommer:D men sen kommer elin 17.30 och jag tror kim kommer snart. så vi ses kanske imorgon.
-bilder kommer sen-

//LOVISA( L ) *

en heldel kärlek.

elin bohman jag älskar dig mer än de finns stjärnor på himlen ,mer än vad de finns olika människor,mer än vad livet kan ge. men jag måste ju säga att de är inte bara elin jag älskar så mycket. hahahaha jag tror ni vet nog vilka jag menar också.men elin och ju så speciell så hon måste gå lite mer kärlek än er:] menidag har jag ju varit på skolan och jag ka ju säga att jag har varit som efter hela dagen.försovde mig en timme:( så de var nog så de började att jag blev lite efter. men bränbollen gick bra de ägde ,vi vann men de var as varmt så jag kim linda och hannes kärde utan tröja islutet:] ojoj,kan man ju som säga,sen var de fysik och sjunga en trudilut sen var de att dra och bada igen. oj glömde att jag inte har sagt de men jag badade ju igår med linda eller hos linda de var därför jag inte skrev.men idag badade jag hela mig igår var de inte huvudet,men de blev de idag. eller lisa linn och olivia klasade imig så jag badade i lite konsitga kläder jag hade inte tänkt att de skulle bli dom menmen. ikväll tror jag de blir träning om mamma kan göra mig annars ska jag nog inte göra så mycket vara ute och bara ha ded bra:D . men kan ju som ha de i detta väder . men jag skriver mer sen kanske.
ÄR DE BARA JAG SOM TAGGAR SOMMAREN 2010:D


saknar saommaren 2009 med dig amanda,

//LOVISA ( L ) *


Lovisa Liedgren så tur att vi har dig! <3

Heej!
Jag har varit JÄTTE JÄTTE DÅLIG på att uppdatera.. ledsen för de..
Men det finns faktiskt en bra anledning till det och det är att jag har haft VÄLDIG fullt upp i skolan med prov, uppsatser, läxor och redovisningar.. =(   Men det är väl inför betygen ;)
Vill bara säga att det är TUR att vi har dig Lollan för annars skulle vår blogg ha gått i "konkurs" för längesen! <3
DU ÄR BARA BÄST!!!<3

Men det mesta jag har gjort som jag minns är att jag varit på stan med Lollan och sen följde hon med mig på make up store där jag fick en 50 minuters lång make up..
I helgen var jag på konfa läger på solvik från Fredag 13:00 till på Lördag 22:00..
Var med Sophie hur kul som helst och det var skit naijs väder men jag hade lite fel kläder och höll på att svättas ihjäl x\  Hahaha... kommer inte ihåg nått mer just nu xD

Min syster och mamma har ju kommit hem från Turkiet och av dom fick jag en tröja, tre kvarts mjukis byxor och flera armband ;P

Idag har skolan varit bra och det är VÄLDIGT skönt att slippa andra åttan =D
Jag hann klart med mina shorts på sy slöjden och jag blev faktiskt nöjd.

Grattis!
Till min P 12 till bror som har fyllt 13 år idag.. =) Han fick ett data spel och en tröja och imorgon ska han typ få köpa en cykel och jag är "väldigt" avundsjuk =(

Nu ska jag typ göra idrotts läxan och öva inför Biologi provet som vi har imorrn..



                             JAG ÄLSKAR DIG! <3
                     
                      OM  DU  LÄMNADE  MIG  NU!




VI SES NÄR VI SES <3

                                    / Elin.B



 Världens bästa låt! <3




NORGE

idag ar ju norge en stor dag och de har wilma linne liedgren också. norge har natskonaldag idag och wilma fyller 10 år:D så grattis till er. eller jo de finns ju många som flyyer år idag men jag pallar inte skriva alla jag vet. idag var de skolan och den var väll okej,eller a de var inte hela perfekt men okej var den väll. kim var jätte snäll idag "allt mitt och ditt" visst kim:]? men jag har haft lite svag fot idag så har typ små haltat(vill inte att alla ska se de) så har gått och haft lite ont ,menmen . ikväll är de match som gäller och sen hem och fira wilma. men nu ska jag gå och göra maten med min kära bror .
SÖTA POJCKAR ,MEN OCKSÅ MINA BÄSTISAR:D

//LOVISA ( L ) *

glassglass i stora lass :D

ja nu är de glass man äter en varm sommardag som idag .men nu ksa jag äta upp glassen och typ chilla till träningen:] menmen vi ses väll sen föratt nu ska jag gå till min kära syster och bråka med hon:D hahahahahaha ha de bra så länge .
som vanligt gör inte wilma nått .

//LOVISA ( L ) *

ont i halsen som typ alltid:(

jojag nu har jag ont i halsen igen menmen få ha de bra ändå eller vi hoppas att jag kan de:] idag vet jag inte vad jag ska göra .ska kanske "skräpa" om jag hittar några snygga bilder(blir svårt) .men nu fick jag veta att vi typ ska till stan:s .men jag vet inte om jag vill med. menmen vi hörs .

oj laggade ,menmen vi for till stan och de vart inte så nice. menmen nu är ju hemma och de är nice. ska äta skriver mer sen.
KÄRA HJÄRTANES ,KÄRA SYSTER .

//LOVISA ( L ) *

varför sandfors:O?

asså varrför ska just lovisa liedgren bo i sandfors,jo jag kan ju säga varöfr vi hatar de. 1.finns inget att göra här. 2. finns ingen att vara med. 3. ingen vill komma hit(hör ihop med 2:an) 4. de är bara 65+ som typ bor här. 5. om man har ett minns så ska de ju typ försvina(menar sandforsskolan) om ni vill så kan jag typ skriva en hel bo varför man inte ska bo i sandfors. FLYTTA ALDRIG TILL SANDFORS:o om du inte vill vara ensammen i hela ditt liv. menmen nu ska jag inte typ vara emo , dagen blev ju okej fick typ 1500 :- de var ju bra. sålde typ fika får 3000:- :]. sen var de hem fixa till sig och vara till sire ,där skulle vi äta.:s . hem med 6-hjuling, vara ute och fota lite sen nu sitter jag vid datorn. som ni fattar.
 har mycket mer bilder en orkar bara inte. :s hatar sandfors för myket:o

//LOVISA ( L ) *

LOPPIS

loppis i sandfors, inte nice kan jag säga eller jo jag får ju pengar men jag vill inte men jag måste ju som. menmen jag ska då sälja fika med mina syskon och på paula och alice och jag tror vi typ kommer få mycket:]menmen nu ska jag gå .
KOM HIT IDAG DE KOMMER BLI NICE DÅ. ELLER SÅ INTE.

//LOVISA( L ) *

hjälpa.

nu ska jag hjälpa mamma med mina starke muskler:]så vi ses sen.:D
BIFFEN I SANDFORS ,JAG FATTAR ATT NI INTE HAR  SÄTT NÅGON STARKARE . 

//LOVISA ( L ) * 

snällasnälla.. .

asså jag ber typ att de kommer rengna idag:] jag vet de är konstig men asså jag älskar när de rengnar:] jag vet som inte varför men de är som så mysigt när men kommer in och tar på mig sina myskläder,ser typ en film och bara låter livet leka i huset:D ni måste säga att de är gansak kul? hahahaha men vi för väll se om de regnar eller inte. men på dagen har jag inte så stora planer .typ att de ska regna men de kan jag ju inte som bestäma. emma skulle bort och elin är också bort:( så de blir nog att bara var hemma och inte göra nått. om jag inte kommer på nått att göra eller om de inte händer nått roligt idag. men de brukar de ju inte göra i sandfors alla är ju 65+ :s .
men jag kanske går ut och fotar lite eller nått. få väll se vad de blir.:] men nu ska jag dåse lite tv och sen kanske klä på mig och sen får vi ju se. (upprepade mig lite:( )

finns mycket minnen här

//LOIVISA ( L ) *


vill vara ett träsktroll:]

de skulle jag typ vilja eller jag skulle vilja vara Fiona ,hon är så fin och snygg.och hennes man är så rar. nu har jag sätt alla tre filmerna och taggar tills den fjärde kommer ut:] eller jag har ju inte sätt dom eller tre ikväll men på typ tre dagar och sen en annan film som jag inte veta vad en typ heter men den äger också.händlar om snurresprät och hans kompisar:D och om *majkeljordon:] men nu ska jag se HOCKEY :D:D med min far tror jag de blir sen ska jag nog sova .imorgon kanske de blir lillagranberg annars hjälpa till hemma,ta bort garderoben:s eller hur de nu stavas:]

DE BÄSTA TÄNKAR STÄLLET MÅSTE JAG SÄGA ,LOVISA LIEDGREN ÄLSKAR DET
//LOVISA ( L ) *

livet är en gåva till dig men också till mig,

om men tänker efter så är livet ganska bar, men och gansak dålig.föratt de finns många "dumma" människor om nu fattar hur jag menar.men jag fattar inte hur jag började tänka på de. menmen ,inatt sovade ju jag och wilma i vår lilla koja. men vi var ju tvungna att stiga typ upp 6.30 :s menmen aa och sen gick ju inte match som hade hade hoppast på . 8-1:( menmen då för vi göra bättr nästa gång:D sen duchade jag och for till morfars och gjorde lite till lördag:s aa till ni som inte vet vad jag ska göra på lördag kan jag ju säga de nu. vi ska typ ha flyttloppis:s. föratt snart flyttar jag ju:D men ikväll tror jag inte de händer så mycket isandfors 53 eller jo jag ska nog se någon film eller nått=ta de lungt:D  .jag är typ slut över ralt känner jag . menmen nu kan ni ju få se lite bilder från igår och lite idag,


//LOVISA( L ) *

ett liv med tänkar.

idag har jag inte gjort nått eller jo lite men jag har typ varit vid mulle och typ fotat och tänkt och de var så skönt. jag satt på bron vid kottebaken ,den bron satt jag på och typ sola lyssnade på musik och tänkte och de var ju as kul:] men jag började nästan gråta föratt jag tänkte på så mycket, eller de jag typ mest tänkar om sandforsskolan och alla min minnen jag har därifrån .och typ hur mycket jag saknar de och ja alla som typ har hänt i mitt liv:] och sen fick jag typ "flasbak" och jag älskade typ de men jag blev så ledsen föratt jag saknar de så mycket som sagt. men jag ska göra lite med bilderna så de kanske kommer sen.:)men nu ska jag se lite hockey och sen ska jag ju sova föratt de är ju match imorgon och sen ska jag ju göra lite saker till på lördag:s . men så vi ses. :D


//LOVISA( L *

i believe i can fly.

-...kan man flygga , eller är de omöjligt:]? föratt de skulle jag vilja göra ,de är en annan dröm jag har . men tror de inte kommer hände i mitt liv:( men jag ska inte tänka mer på de nu.idag ska jag då baka har jag bestämt mig för ,näe ska jag vara ärlig så har jag inte de men jag måste göra de till lördag:s ochjag vill typ inte menmen jag för ju pengar:] men sen ska jag nog vara med ganstern  i sandfors eller jag är ju en av dom men den anrda:]om nu fattar. hahahah eller hon kansek skulle göra nått annat men vi får väll se vad jag gör. igår blev de ju träning i kåge swen gick jag till ante&sara .fikade lite sen kom pappa abbe och robin och hämtade mig .sen var de hem och se lite hockey och sen såg jag en film och sen somnade jag .då var klockan typ 23.20 så jag är stolt över mig själv:] och nu ska jag nog gå ner och baka lite . men jag skriver mer sen idag.




 ÄLSKAR ER MER ÄN VAD DE FINNS STJÄRONOR PÅ HIMLAN .

ni är som mina älglar direkt från guds egna säng:] <3

//LOVISA( L ) *

en dag på veckan.

aa som sagt en dag i veckan gick bolidenskolan skolan.oj de kanske lätt lite konstigt ,men vi gick idag men inte mer eller då inte för lovisa liedgren.hon provade ju igår och de gick bra,blev lite trött vi vilodaxs om ni fattar .på 14.00 men sen blev hon igång igen. jag blev typ boss över YIT:]hahahaha kommer nog börja jobba där en dag ska ni se.:D men inte i nulägget ,nu ska nog lovisa gå och och refsa och sen kanske fara på träning jag har inte bestämt mig än om jag ska ditt eller typ göra läxor och sånt:]menmen eller kanske jag ska höra med elin om vi ska göra nått. men vi får se,skriver nog mer ikväll .eller imorgon föratt vi har ju LOV  :D hahahahah lovisa nu kanske vi inte ska skytta så mycket.

datorn laggar så de kommer bilder som:]<33
//LOVISA ( L )*

jobbjobbjobb.

nu sitte jag på mor mins jobb och jag kan ju säga att de är jobbjobbjobb föratt nu har jag sorterat en typ halv meters håg och snart ska jag kopiera en typ bok eller vad de nu är:s menmen aa de gör väll jag måste ju så.men jag kan ju säga att jag har kommit på att de är 5månader visst? :] men sen har jag ju spoat klr perssons eller jag trr allt vart klar igår kväll men jag ska nog ditt ikväll efter träningen också. men sen ska jag nog inte säga så mycket ska nog snart börja med att kopiera de där som jag snackade om,ellerj o jag ska ju säga att de blir en kort vecka på skolan föratt de är bara imorgon jag går skola :D då taggar vi typ skolan :] eller? när men vi ses och hörs väll när jag kanske är hemma eller om jag för sitte vid datorn mer.

nog är jag klar med deta till på lördag :]?
HAHAHAHAH MEN DE LOVAR JAG ATT JAG SKA VARA .


// LOVISA( L ) *

hur länge igentligen?

asså nu har jag funderat och jag måste vara dum i huvudet ellere nått föratt 9/12 2009 till 9/5 2010 är väll 6månader:o? eller hur länge är de:s ? men aa så många månader de nu är så har jag och burre varit tillsammans så många månader:] .men jag säger mer om de snart ,tänkte berätta om gårdagen .aa och den var kul,eller han kunde ju typ inte komma så de var ju inte så kul:( men jag var med hannes affe elin och sofia och vi var typ på skolan sen hos elin .eller jag väntade på burre men han komme jju aldrig:( men sen började jag typ vara med dom och sen gjorde vi inte så mycket for till elin efter ett tag och sen for hannes och sofia hem så vi gick in och fikade och sen spelade kort. eller jo föra hade jag flyttat mormor och morfars skaer så snart flyttar jag med:s eller asså jag vet inte om jag vill flytta eller inte .ajaa men jag ska då flytta bara så ni vet. men idag ska jag nog sopa perssons och sen har jag match så jag kan nog inte komma till linda eller till burre ledsen:s men jag kommer nog lägga upp lite bilder från igåre och sen är de väll att gå ut och börja sopa och sen fara på matchen.
        .
kommer nog mer bilder sen .:]
// LOVISA ( L ) *


måndag-fredag

jaa nu var de fredag igen ,allt går ju jätte fort . tänkt snart är jag typ 20 och då kommer jag nog inte sitte i dena här stolen och skriva kommer nog vara på mitt jobb och vara där eller när föratt jag kommer typ inte få nått jobb när jag blir stor ,HAHAHAHAHAHföratt jag kommer inte bil stor:sHAHAHAHA jo jag kommer ju bli biff:] men dagen har varit bar, men de bäst var att amina var på skolan :D:D:D:D:D asså fy vad jag blev glad,men burre ville inte släppa mig så jag fick typ inte göra min kram till hon menmen amina du vet att jag ändå gillar dig.:]hahahaah ,men ikväll vet jag inte om de händer nått speciellt eller jag vet inte om jag ska till stan med familjen:sabbe har fotboll men jag taggar typ de:]eller ja som ni fattar blev de ju inget med dina.menmen fick typ inte ens föratt jag be3vhövde typ vara hemma. menmen imorgon kanske burre skulle komma:] eller jag måste nog säga de till mamma och pappa så de är OK :]men jag tror att det är de .
men jag ska hjälpa mamma med maten och får vi se vad jag gör.

JAG & ELIN I TISDAGS .
  
//LOVISA( L ) *

Hellu^^

Tjo.
Igår var jag med Anton efter skolan vi hoppade mest stutsmatta. Sen gjorde vi inte så mke.
Nu sitter jag på skolan och ska egentligen skriva på min svenska uppgift men jag ville bara skriva lite här ;)
Ajaa vi höres ikv blire ElinB som gäller..

Pusshej!/s<3

*mer FANTA pucko

jaa kim vill du ha mer fanta ,HAHAHAHAH de är en rolig historia kan man säga föratt han drack de och jag fick inte smaka så jag "hälde" de på han:] men sen fick jag igen som de var nog inte värt.men sen började razze och gå på mig och burre hjälpte mig inte ens:o menmen gjort är gjort, men annars var skolan OK eller jag har ju typ grös i tröjan från kims utbrått:s menmen.ikväll kanske samme och angelina skulle komma eller jag vet inte vi kanske ska vara ute eller nått.men elin skulle ju göra läxor som alltid de är därför hon inte kan skriva menmen nu skirver ju jag.men imorgon skulle jag typ till stan så vi får se om jag skriver nått mer ikväll eller imorgon på morgonen vi får se somsagt.

//LOVISA( L ) *


Jajemen,

Bilden får tala om vad jag tyckte om dagen :P



pusshej!/s<3

10,9

aa vars ska jag börja , kan ju först säga att jag är BÄST ,bara så ni vet. föratt lovisa fick 10,9 på beebtestet .ni måste ju säga att jag är bäst. näe lovisa nu kan vi ju gå till baka till dagen ,joja den var bra .gjorde inte så mycket speciellt utom att lisa typ köpte upp 40:- av mig föratt hon var ju "såhungrig" :s amen de var kul. vi hade typ (piknik) i parken:] de var typ nice, sen köpte vi någon konstig choklad s:s eller hur de nu stavas:s aa men den var de inte god .men igår var de skolan som gälde men mina kära kompisar elin,anton,jonte,gustav,samme och sen komme jack:s me nvi gjorde ganska mycket:]hahahahah .kommer lite bildern snart. men ikväll är de träning ikväll:D sen ska jag nog hem och typ sova:]aa men jag har varit jätte trött idag kim och razze skulle bära mig men dom orkade inte och jag orkade typ inte gå. men jag var ju tvungen "/ men nu ska jag nog göra lite annat måst kanse ut och träna före träningen :]? eller kanske bara fota ? aa nu kommer lite bilder.



har mycket mer bilder men aa pallar inte lägg upp alla 126 :s :]
ojj,just de grattis olivia .
//LOVISA( L )*


Grattis

Idag så var skolan k.
Beeptestet gick typ bra ändå, nöjd med 8:1 ;)

Idag fyller ju söötflickan OliviaKvarnström 14! :D GrattisGrattis! <33

Idag blire nog ug :)<3


Pusshej!/s<3

:D

Tjo, Skolan var väl k! :P
 
Idag så blev de å dra till Ers efter skolan där jag skulle va med Vikki vi såg top model och sen gick vi ut å då så skicka vi sms till DavidK å fråga om vi kunde va med han, Danne å Vendii för dom va med varandra å då så stack vi till Danne. Sen skulle Davve på träning å då gick vi hem till Vikki å åt;) Sedan dra till Ip där Davve träna å kolla ¨på träningen. Men ca kvart över 7 hade jag lova att Sandra skulle få va med oss. Så vi gick till Idrottssalen där hon va och sen så gick vi till Vikki en stund å sen blev de å dra till Davve . Då så chillade vi lite vi kolla hur hårt vi slog och sen skulle Davves brorsa Samme trolla å jag fatta inget trick och dom ba, de var ju jätte enkelt.... Men de tyckte inte jag. .David fråga om jag kunde göra typ "chin ups" och då gjorde jag några sen fråga han om jag kunde göra armhävningar med klapp och då gjorde jag några sedan sa han - näsan i golvet. Å då så bröt mina armar ihop å jag skalla golvet ganska så regält så nu har jag gode ont i huvudet, näsan och tänderna.. :/. Men mycket kul och träffa Davve, Danne å Vendii för de händer nästann aldrig men Vikki träffar man väl någon gång (aa)..

Men nu ska jag sova!
Pusshej!/s<3

rara söta anna ,

Vi träffade Anna i korvkioskkön. Hon utstråla värme och var ett kön. aa mina nya älsklingar, som är snygga,söta,cool,och äger på att sjunga eller:]? och låten är typ till mig, aa jag älskar den och dom dom har typ värdens roligaste låtar också föratt de är sommar & efterfest .dom är ju underbara:D .men nu kanske jag inte ska prata om alla låter eller killa jag tycker om,eller jag är ju bara KÄR i en kille, men de finns många snygga killa och söt killar i värden eller? men jag kan inte säga alla killar som är snygga heller föratt de skulle inte finnas tid till:$hahahahah men skolan har då varit bra,eller olivia blev lite arg på mig :s okej ledsen olivia men nu har vi ju kontaktet( Y ) . annars var väll skolan okej. jo igår på stan elin blev jätte fin. de kommer bilder snatr jag ska bara skriva klart om de är OK?  hahahahha aa jag tror de är de. men jag tror jag inte ska skriva så mycket mer, ska kanske höra om vi ska göra nått, är de någon som vill vara med så kom till mig och elin ?:)
eller smsa 0768-218295 / 0703-827884 :D
   
kolla en sån ska jag och elin köpa visst :)?
HADE LITE OCH GÖRA :].
kommer kanske mer sen som jag typ alltid säger.:]
//LOVISA( L ) *


Inte okejj!

Som rubriken, de e inte okej att jag inte har skrive på så länge :( Men jag har inte haft tid och ork (aa)

Valborgs firades i Hebbersliden med Sandra A och några andra sen blev de å sova hos Sandra, de var grymt kul måste göras om gumman!
Sen på Lördagen så hade vi grymt kul då med;) Vi gjorde mke roligt på lördagen. Sedan hämtade mamma mig och vi for till Yttervik där de var fika för Lena Hedenström fyllde 60 , där fikade jag ganska mke :/ sedan var jag, Jack och Holly ute och gick med Peppsi Hollys hund. Jag har typ börja gilla hundar :d ( har vare mke skeptisk mot dom förr) Så de känns ju bra.. Kom hem typ 22.30 å då blev de å tvätta och sedan å duscha.
Söndag packade och gjorde mig klar för att fara till Älsklingen. Vi8 gjorde inte mke typ chilla hela dagen å kvällen. Sen idag så har jag vare med älsklingen å vi chilla till typ 3 då vi gick upp till SötAndrew ;) Vi typ snacka å chillade där å (aA) Sen vare bara å ta moppen till Peter där älsklingen skulle äta jag kände inte för å äta där så jag sket i de :] sedan fick man skjuts på moppen till ridhuset (aa) *Stort TACK till älsklingen*
Sedan red jag och nu har jag ganska nyss komme hem och ska typ äta nu :) <3


ViktoriaK+SofiaS=handihandlivetut! <3

Pusshej!/s<3


jag tror jag är ... ;$

robin bengtsson - Another Lovers Gone -http://www.youtube.com/watch?v=oO_JgqHI2U0&feature=related
asså lyssnar på den och kolla på pojken,visst fattar ni hur jag känner nu:]. asså jag är ju inte kärkär men jag älskar låten . du kan ju inte säga nått annat än att han är snygg eller ? jag älskar ju andra pojkar också eller inte älskarälskar de är bara en:$ och jag hoppas han vet de men jag tror de:]  men nu kommer de lite bilder från
fredga och sen hos paula men de är typ mest på alice:D
W M C Y   
A L I C E  
kommer mer bilder sen:s:]
// LOVISA*( L )

inte OK från flickorna ,

de här är inte bra från sandforsflickorna, ingen skriver men jag kan säga att jag inte har hunnit föratt jag har ju varit med kompis eller vänta jag kan ju ta de från början .men på fredag komme ju emmah elin och evve och de var kl ,vi bakade och hafde jätte kul .var i mulle såg flera filmen aa men de ägde:D men sen på lördag när dom hade farit hem så skulle vi till kåge till lidmans .och de var väll okej,eller abbe blev typ arg förat vi gick på en "eng" :s aja sen var de hem sova och sen skulle vi till aa undra vars vi var men borta var vi då . sen skulle vi hem och äta:s,och sen var de kåge igen .paula fyllde 7år ,de var kul var typ med alice hela tiden .sen for vi till solvik föratt mormor&morfar hade varit gifta i 40år:] men jag hade match så jag var inte där så länge ,men de var väll kul ,eller vi åt ju som alltid och de är inte så jätte kul :s .men matchen gick ganska bra .0-11 asså vi var ju borta lag,men vi vann . men jag gjorde inget mål menmen kanske nästa gång . men idag tror jag att jag ska till stan elelr jag vet inte hur de blir föratt elin kan inte svara och sen har jag ju träning i ersmark de är därför jag inte vet om jag kan fara men jag tror jag ska fara föratt jag måste på stan och kolla om ett par skor som jag inte fick köpa för mamma i övik men jag ska kolla om dom finns har :] och sen ska jag köpa sockar,hahahahah aa lite kontigt kanske men jag måste köpa gula sockar . men asså bilderna kommer inte nu jag tror jag tar dom imorgon eller sen idag före jag ska till stan ,men jag lovar dom kommer . men jag hoppas att elin och soifa snart börjar skriva . men jag tror dom sart gör de visst :O? 
  favorit i repris .
   
^^saknar flickan på bilden måste vara med dig snart emma:]
//LOVISA ( L )

RSS 2.0