AMINA;(

AMINA VARFÖR MÅSTE DU FLYTTA,DU OCH JAG DE VAR SOM VI. FÅGELMAMMAN SKAINTE LÄMNA UNGEN IBOET OM DEN INTE KNA FLYGA ,AMAINA JAG KAN INTE FLYGA ÄN. DU FÅR INTE FLTTA IFRÅN OSS.MEN DU MÅSTE KOMMER OFTA ,KOM OFTA TILLBAKS LOVA . men jag kan ju säga till alla att amina min kära vän ska flytta till umåe:( men jag måste nog gå vidare jag har ju mina andra kompisar också. men nu till skolan eller de vanliga .skolan var ju kul till amina for :( ,men asså de var kul på skolan eller lisa var sjuk och sen som typ 1000gången så var de sissta gången jag såg amina :(:(:(:(:(. men asså bara så ni vet ÄGER lovisa på matte, 14/16 ( Y ) hon är bästjojag vet. HAHAHAHAH men jag kan ju säga att alla har typ filmat mig idag föratt visa vad jag gör när inte BUrre ser mig,men jag gjorde ju som inget,eller jo kanske lite på matten:s men jag kan ta de med den som vill som veta mer;)?  hahaha men nu tror jag ska städa mitt rum lite mer och sen ska jag nog fara till bäken och fota lite :] eller ska jag kanske vara med elin. men de bror på om hon har tid med mig,hon brukar inte ha de :s menmen ,

älskar dig ,du är mitt allt .
min bästa razmus kompis .
men de kommer nog en bild på amina när daotrn inte laggar:s

//LOVISA( L )

a whole new world ,

A whole new world.A new fantastic point of view. No one to tell us no. Or where to go. Or say we're only dreaming .hahaha,aa den låten är nog en av dom lovisa älska mest ,den är så fin och allt .då romantiskt,de är en av mina drömar att få göra "typ" så :] HAHAHHHA,jag kan redan nu säga att de aldrig händer eller inte som i filmen iallafall "/ ajaa dagen var då bra,skolan var okej, eller asså de är inte så stora fel på att fara till skolan ibland. eller jo idag då blev typ de en rättegång föratt alla sa att jag har pussat kim men jag hade inte gjort de och sen började typ razmus och lisa skriva saker på mina armar .razmus<3 &ett hjärta runt.KIMhjärta runt=lovisa <3 och de var av lisa. de är inte OK mina vänner,menmen. sen så brända razmus sig men allt var typ mitt fel ,eller de var burres men asså han stätta till mig så jag stätte till razmus sen han brände sig,jaa så var de . men nu är de nog bra men han och jag ska nog göra lite annat ikväll ,jag har träning sen ska jag nog göra lite matte och öva på piano:s ,men nu kommer lite bilder asså ledsen men jag kan inte lägga in disco bilderna än,eller inte alla men kanske några:D .
    
kommer nog mer bildern ser .men inte nu.
// LOVISA ( L )

så var de dax igen ...

lovisa igen !:o
jo ni är ju van att de är jag som skriver,hahaha men snart ska jag gå till Efs igen,asså jag var där och åt,eller asså jag åt inte så mycket ,men nu har jag just ätit (mamma tvingadem mig"/) .men då åt jag lite makaroner,jag gjorde stuvade hittade inget annat . ledsen lisa om jag typ är wanna be men asså jag hittade värkligen inte nått att äta ,du kan vara arg på mig men aa . nu ska jag typ på TG och bäraris :s eller jag vet inte vad vi ska göra, men jag taggar då ferdag när elin och emma kommer ,de kommer bli nice.


min kompis kim, som jag har så mycket minnen med .
alltid vi kompis ( Y )

den finaste bilden som finns eller kanske inte den finaste men jag älskar den
&den med mycket minnen från sadfors :]


//LOVISA ( L )

en vanlig dag,mitt i veckan. .

. . . en vanlig dag ,mitt i veckkan ser ut över stan.ifrån mitt fönster. näe jag kan inte säga att nått är sant:s eller jo nog kanske de var en ganska vanlig dag men jag ser ju inte ut gemon mitt fönster över stan föratt jag bor ju typ på "landet" "/hahaha när de kanske jag inte men aa de är inte mitt i veckan så ja den låten suger .näe jag gillar den typ den inte som andra ,men sen kan jag ju säga att jag har kommit fran till att de inte finns vanliga dagar eller ovaliga eller gör de de?:o .aa men de var en "vanlig " dag idag eller aa ganska okej var den då . vi gjorde inte så mycket eller jo vi hade matte diagnos och jag hatar matte eller jag har typ älskat de men nu fattar jag något så jag hatar de typ nu :s men ikväll ska jag på middagspaus sen kanska vara lite med emma sen blir de TG ,sen blir de hem och typ sova :] men nu ska jag gå och äta.

BURRE & OLIVIA
DOM FINNS I MITT HJÄRTA .<3

//LOVISA ( L )

fredag,lördag,söndag,måndag

hejsan,
nu är jag hemma från övik och har haft match eller okej matchen var igår men jag skulle till Efs och äta(somalltid:s) men sen gjorde jag typ läxorna och så men nu kan jag skriva . men är faktis lite besviken på mina kompisar föratt dom inte har skrivit i helgen :o men då gör väll lovisa de när hon kommer hem . jag kan ju börja med fredagen ,aa skolan var typ okej eller den var rolig de var typ kul att gå eller nja kanske inte men asså vi skattade ganska mycket och så retade dom ju mig som typ alltid :s men efter skolan fick jag ju inte komma in hus olivia eller jo nog fick jag de men jag for till burre men kim eller kim följde också med .men när vi skulle gå in till boliden så "råkade" jag hoppa i ett dike "/ så jag blev lite retad för de också .men sen var de nice eller discot var typ bra . sen på lördag morgon för vi till övik och var där,jag badade lite och gick på stan lite . men jag har typ gått upp 3kg så de blir väll kanske äta mindre och tränna mer ,aa så blir de nog . sen hade vi ju match och den gick bra 2-1 :D och jag är typ stolt över mig själv föratt jag tyckte jag var bra :] hahaha näskoja. men nu ska jag jo äta frukost och sendan gå till bussen så vi hörs kanske efter skolan eller imorgon föratt jag har ju träning ikväll.
bilder kommer sen .:]

// LOVISA ( L )

morgon,

hejsan,
eller ska jag säga godmorgon ?hahahha de frågar jag mig varje morgon . nämen nu är lovisa klar föratt fara till skolan eller jag har inte ätit men de måste man ju inte alltid :s hahah näe jag ska äta men inte nu föratt de är typ bara jag vakeni huset . idag är de skola sen TROR  jag att jag ska till olivia de bror typ om hon släpper in mig i sitt hus annars för jag väll bli en fufare iboliden :s hahaha nämen sen är de disco ( Y ) efter discot ska jag hem sova några timmer sen far jag till övik över helgen . men jag kommer nog hem på söndag föratt då har vi typ match :D men jag kommer troligen tag mycket bilder på discot men du för de när jag kommer hem från övik föratt vi ska typ fara från sandfors 6.00 :s  men nu ska jag gå och inte göra nått .

   ahaha nejag vet inte som andra .


//LOVISA ( L )


allt i ett,

hejsan,
nu var de ett tag sen jag bloggade och ett tag sen min lilla vän elin också gjorde de,men snart tror jag hon ska göra de eller jag hoppas hon ska snart göra de. men jag har gjort gansak mycket föratt jag inte har hunnit sitta vid datorn.på tisddag till ondag sovade elin och emma hos mig sen på onsdagen fro jag till stan men lisa och olivia eller sen var razze och med oss och vi var med kim i bussen men de kan jag ta sen. sen hade jag ju träning och sen gick ganska bra men jag har träning ikväll också men då kan jag inte fara ska nog träning i sandfors och sen ska jag göra läxor :s
men nu ska jag lägga ut lite bilder från jag var ute och fotade lite i söndags och sen min kläning jag köpte igår och sen bilder från när jag var med mina kära sandforsar:]
min kläning , tommy och anton , emma ,
   
lite bilder från söndag:
        
 kommer kanske mer bilder ikväll :]

//LOVISA ( L )


Hej!

Tjo, idag vare typ en ganska skön dag på skolan. Efter skolan hade jag tänkt fara till Ersmark men jag fick inte för mamma :@.
Så när jag kom hem var jag hungrig så jag började med maten som var pizza :) Sen åt jag och gick ut och red lite dressyr med Reifur som gick bra. Sedan hoppade jag med Rauk och de gck oxå bra :) När jag kom in hällde mamma sprit i mitt lgonbrys för att de ska sluta vara infekterat och de sved som SATAN! sen sp gick jag upp och hamnade här (aA)
Min dag :)<3

Pusshej!/s<3

skolan,

hejsan,
nu har jag vatir på bolidenskolan och haft skolan .de var typ okej eller så okej skolan kan bli :].men nu ska jag till den RIKTIGA skolan Sandforsskolan :] men jag ska ju också på TG ikväll och sen kanske nå mer jag hinner  .
men jag ska ju inte vara själv jag ska nog vara med
emmag,elin,gustav,anton,tommy,jonte .
 
-
 lite bilder för sandfors och gamla bilder .

men nu ska jag gå :]
//LOVISA ( L )


tisdagmorgon ,

hejsan,
ledsen att jag inte skrev igår men när jag komme hem från skolan for jag ut och sålde plastpåsar "/,och sen var de ju träning .men nu på tisdag morgon kan jag skriva. och sen har jag lite bilder till er som jag tog i söndag eller aa vi för se om de bara blir därifrån kanske nå mer bilder. men idag är de skola som gäller och sen är de väll TG eller jo jag ska ta kort på kattungarna och sen ska kom ut på blocket.eller är de mågon som vill köpa sdom nu :]?
hahaha näe men nu kommer bilderna .

asså ledsen men datorn laggaa och jag måste gå.
kommer mer bilder sen :]?
//LOVISA ( L )  

tjenna

tjatja!
Vet att jag inte har skrive på ett par dagar så jag tar de lite snabbtt. Var hos älsklingen till i lördags. Igår hände inte jätte mke, jag å mamma var ute och red.
Idag så hade jag "gitarren" å de gick faktiskt väldigt bra för första gången på väldigt länge (aA) hade faktiskt komme ihåg gitarren för en gångs skull :] Sen så gick HK:n med Sandra å bra. Engelskan gick faktiskt väldigt bra för en gångs skull :]
Efter skolan for jag och red Dodde i Ersmark de gick jävligt bra fast jag har så dåligt i ryggen just nu :]
Vi hade markarbete ;)
när jag kom hem åt jag sedan gick jag ut och hjälpte mamma att göra häst mat påsar ;) De gick bra.  När jag kom in hamande jag här framför datorn av någon konstig anledning :] <3
Ajjaa, nu har jag inte mke mer att berätta om så hejdå. :)

Pusshej!/s<3

lovisa igen :o

hejsan,
 nu var de lovisa här igen kanske inte få ovanligt nu för tiden:s ,aa men hon har inte gjort så mycket idag aa klockan kanske inte är så mycket men hon ska då kanske fota lite och ska på träning och sen hoppas hon att hon och hennes far ska ut och köra sexhjuling ( Y ) . men vi får se om vi hinner föratt sen kommer ju mamma hem ikväll och då måste vi typ städa mer och kanske börja "packa " :s . jag kan ju också sga att min paj igår var inte god föratt jag gjorde fel. 1,glömde skalla äpplena :s. 2,gjorde fel i mitt resept . 3,gjorde för mycket "deg " :s och sen mycket mer fel .så de vara bara min far som typ ät den . aa men nu kan jag inte sitta innehela dagen när
de är så här fint väder. 
en gamla bild jag tog i vintas när jag typ nyss typ hade fått kameran .   

//LOVISA ( L )

bakat

hejsan,
 nu är ju typ klar med alla saker jag skulle göra( Y ) ,eller jag ska ju duchsa eller hur de nu stavar :s aa men de ska jag göra också sen är jag klar med allt.jag  har ju bakat en paj under tiden jag inte har gjort läxor varit hos mormor städat suttit vid datorn eller sätt tv, men jojag har bakat en äppelpaj som vi ska äta ikväll.
men jag kan ju säga att jag besviken på mina bloggkompisar att dom inte skriver föratt jag har skrivit ganska mycket och jag tror att dom inte har gjort de :s aaja nu kommer bilder från bakningen kommer nu :D

    
kan säga reseptet om någon vill,komentera så göra jag de :D

//LOVISA ( L )

äntligen ,

hejsan,
nu har vi älntilgen fått tillbaks datorn så nu kommer de mer bilder från lovisa:D och sen kanske lite gamlare bilder också .jaa men jag har inte gjortså mycket på morgonen eller jo städat:s ,tvättat :s ,ska typ snart baka men vi får se kanske hinner vara med kompis också :] . men aa vi får se om någon är hemma ,föratt elin och ju i boliden och sofia i ersmark men kanske någon annan ;)? hahahaha nja men jag måste också hjälpa pappa och typ abbe :s men vi får se som sagt var jag hinner idag . men jag ska nog städa lite mer,eller jag måste städa nere också nu har jag städata upp . mitt rum,tvrummet och hallen men måste ta toan "/ .
men jag måste ju också göra matte och engelska "/ menmen sen ska jag ju öva på låten jag ska sjunga på elin begravning ,eller asså de är ju om 82år men de är ju bra om jag kan den då :] eller hur elin:)?

vet inte vad jag skulle gör utan dig elin bohman .
min andrahalva de är du :] ( L )



// LOVISA L <3

träning,

hejsan,
skolan var rolig,eller okej. de var ganska vanlig ,eller fysikeprovet de kanske inte är varje dag man ha de.
ajaa oh kanske inte varje dag affe och hannes har gympan och varje dag sin egen pojkvän "skuter" en ihuvudet.
men de är lungt jag är ju biff;) . efter skolan gjorde jag inte så mycket ,var med Burre och Kim och lite alle men han tog typ bara in mobil :s .när jag kom hem gjorde jag inte så mycket ,lagade mat och sen var de träning som stog på listan. den gick bra de var ju länge sen jag var på träning så de var kul att se laget. men nu ska jag sälja blastpåsar :s är de någon som vill köpa :] ? haha så säg bara till .
men nu sitter jag och äter popcorn (Y) men jag ska nog gå och se en film eller vara med min bror eller så blir de datorn ,vad tycker ni :] ?
aa de kanske är svårt att svara men aa vi ses och hörs .

min första älskling emma granberg

min andra älskling elin bohman 

     
 &min tredje älskling men den jag älskar mest av allt erik burström .
 
eller jo jag har ju min emma häggman men har ingen bild på hon,jag tror jag ska få nu :]
aa PussHej, // LOVISA  L  ( L )


Wannabe (aa)

Tjena, idag hare inte hänt så jävla mke.
Fysikprovet gick väl så där (aa)  Sedan vare ju bara å pallra sig till stan där jag mötte älsklingen , vi gick för att köpa ett smycke sen så gick vi till Simon och så blev jag piercad ;) sjukt nice(aa)
Sen när vi kom hem satt vi vid datorn sen har vi snacka med, David, Emil å sötAndrew! :]
Sen så for vi till hans pappa å chilla sen gick vi ut och typ gjorde saker :P
Sen har vi hamna framför datorn igen :] (aa)
Men nu skja vi ta å gå å göra nå vettigt ;)

Pusshej!/s<3


Lollan<3

Hej! =)
Jag hann inte skriva igår för att jag gjorde historia läxan (i flera timmar)
det var väldigt trist/jobbigt =D Skönt att man blev klar ;P

Idag var vi som sagt var i Storklinta med skolan ;D
Tack Lollan! för att jag fick hålla min vänstra hand på din högra axel idag också :* <33
Hade jätte roligt med dig idag och våran bail var så ottrrrrooligt snygg!!<33
Roligt när vi fikade och åt med Linda, Olivia, Lisa, Linn och Burre också fast Max var JÄTTE irriterande
fast som tur var inte mot mig ;) När vi skulle hämta mat så följde Linda med och jaa hon fick veta att en av asylerna (Bertil) var kär i henne så han frågade henne lite olika saker medans jag och Lollan stod och gapskrattade =D <33 
Annars hände det inte så mkt mer ;)

 <--ÄLSKARDIG!!<33


SEE YAA LATER! <33 / Elin B (L)


storklinta

hejsan,
idag har jag och resten var 4.an 5.an 6.an 7.an 8.an och 9.an varit där ,eller kanske inte alla från klasserna de är väll alltid någon sjuk ;) . . . .aa men de var kul,de är ju alltid kul med en hand på axeln eller elin ?
hahaha ni kanske inte fattar men elin gör :] ,aa men jag har ju inte bara åkt jag har ju också varit med mina kompisar från boliden och min älskling medan jag fikade åt eller vad jag nu allt gjorde :s

ikväll blir de läxor men också datorn :] kanske någon en film också ( Y )
men jag sak jag göra maten föratt mamma är borta och de är abbe och pappa också :s aa men vi ses sen .



// LOVISA L <3

spring :(

hejsan,
som ni fattar så gick de inte så bra på springnignen ,hade jätte ont i halsen och sen var de typ svårt att typ andas :(.menmen jag kan ju bättre jag var ju som sjuk och sen så aa men jag kan bättre en annan gång :D 
menmen ska gå och ducha ,


ILOVEU ME LITTLE DARLING ,ERIK BURSTRÖM .

//LOVISA L<3

spring :]

hejsan ,
skoldagen var bra, eller en var typ okej. engelskan var okej,relgionen var väll också okej ,idrotten var rolig men kände sig typ stark efter, sen var de ingen ev så aa fick lite längra lunch. sen var de fysik och sen slut :D
så de var itne så mycket lektisoner idag ,men de tackar men för :]
ikväll blir de spring tror jag ,eller jag vet typ att de blir de jag har typ bestämt de föratt jag kan ju inte tränna på tisdagar så de blir spring ikväll :D

men nu har jag gjort läxorna eller kanske inte alla men många läsa engelskan och övat lite mer på några saker .
men nu ser jag PETER PAN jag älskar den filmen föratt peter pan är så fruktansvärt snygg och söt :]
men de måste vi ju inte heller säga till någon eller :] ?

men nu ska jag göra lite mer läxor och sen ska jag ju se filmen och springa men jag säger nog mer om skolan ikväll kanske.jag tror jag göra de :]
<-- visst är han söt :O :]

men de finns ju sötare pojkar men han är en av dom sötarste eller ?:]
//LOVISA L<33

hej

Kort inlägg!!
Skriver kanske mer ikv!

Igår hände inte mke! <3

Idag ska jag till mormorå morfar typ nu!

Imorgon blire Storklinta med skolan! :D <3

//


Innebandy =(

Tjaa! =D

Igår
var våran sista innebandy träning för i år trist.. =(
Men i alla fall körde vi tävlingar och jag vann en av dom "väldigt nöjd"
och GRATTIS! till Olivia som vann totalt =D<3 

Idag var skolan bra ;P Vi hade hemkunskap och jag, Sanna och Jenny gjorde ris och kyckling
som var väldigt stark och det var skit gott :D Sen slapp vi matten eftersom att *Syo.n skulle berätta vars och när vi ska på PRASO väldigt najjs och jag ska till Balder på Barn- och fritid samtidigt tsm Filip och Christian =D

Efter skolan fikade jag och såg på tv =) 
Sen får jag på middags paus och där träffade jag Lollan
och efter en stund kom Emma och sen Sandra och vi snackade lite och sen skulle Emma fara =( 
Så då gick vi ner och drack te och sen var det TG =D
På TG gjorde vi int så mycket ;d, först pratade vi & sen skulle vi masera varann och jag var med Hannes<3
Efter det mediterade vi och jag somnade typ :) Sen planerade vi lite om Valborgs och sen "slutade" vi<3

<-- Ska typ vara med Lollan & EmmaH<3 LÄNGTAR!!<33
 
S E E  Y A A  L A T E R / ELIN B <3





matte:s

hejsan,
skolan var okej, eller förutom att jag är sämst på matte.men de var tur att emma hjälpte mig :]typ tusende gången jag tackar hon,menmen.men de gick inte så bra när ja ggjorde provet :s ,aamenmen jag får väll hoppas .
men annars var de bra ,maten var inte god menmen jag kanske äter så mycket heller .

träningen gick bra igår ,alla fick en klubba vi hade som en tävling, men de var olivia som vann allt .(turflicka:o)
jag kan ju också säga att jag var nog sämst av alla :(

ikväll ska jag på TG eller före ska jag och äta på middagspaus .eller jag vet inte om jag kan fara på TG föratt jag måste typ göra läxor och så :smen jag tror jag ska ditt :D

men nu sitter jag är ser 17again hahahah Zac Efron är så snygg :] de är typ därför jag ser den :]ojoj säg inte till någon;)
// LOVISA L<3

;)

Ja, de blev iaf inte skrive nå om igår på dagen.
Jag for till Ersmark, var med Vickan å många fler. Jag va hosVickan till ca halv 1o sen gick vi till skolan , hon skulle snacka med en kompis å jag skulle snacka med älsklingen (L)  När Vickan gick hem så stanna jag med älsklingen å sen kom hanns kompis å brud :)
Vi gjorde inte mke, snacka å kasta små sten typ:] Sen lite annat å:]

Idag, måndag första skoldagen!
Den var inte kul med skola men att träffa vännerna var kul :] <3
Hände inte mke på skolan ..
Efter skolan for jag till Ersmark å red. Jag red Dodde å de gick skita bra :] (aa)
Sen snodde jag en fryst lasange av pappa som jag åt när jag kom till mamma! :]
Bilder från idag kommer kanske i morgon. (aa)

//

Måndag =D

Sorry!, att jag inte hann skriva igår hade fullt upp ;P
Men i alla fall så var jag mest hemma och chillade, åkte rullskridskor med Lukas och Evve 
och så åkte jag MOPPE!<3  för första gången i år (gillas stark) annars gjorde jag typ inget =)

Jao idag började skolan om (roligt) =] 
Men jag hade kunnat ha lov några dagar till men jaja! =)
Vi fick tbx våra kemi prov och då fick jag VG! "Väldigt nöjd" =D

Nu taggar jag innebandy träning! <3

Ha de gött! Elin B (L)

  <-- ÄLSKAR ER<33

mantackarmantackar

Tal: först vill jag tacka lisa hedström som ska göra en "hader" till oss ,
sen vill jag tacka alexander andersson för en goda maten ,
jag vill också tacka alla mina kompisar idag på skolan de var trevligt att träffa er ,
(så nu kan vi ha lov igen :]) .

jaa de var mitt tal för odag, kanske kommmer ett imorgon :] hahahahaaa men nu kan jag ju säga att skoldagen var bra , vi gjorde inte så jätte mycket menmen .
jo jag fick ju mat av alle idag tacktack :D de var typ gott också :)
aa men sen var de ju kul att träffa mina kompisar iskolan föratt som ni vet har jag ju ganska många ;)
de var nog roligast att träffa . . . .? aa de vet jag inte , :s aa menmen jo de var ju kul att träffa emma min kära vän men också mina andra vänner .
aa och ikväll tror jag de blir träning om jag får fara för far och mor min:s annars ska jag då bara kolla på :o .
men nu tror jag lisa snart är klar me "hadern" så aa då får ni se den :D

fick ju också träffa min älskling idag han var nog den bästa :]:*:*:* <33

måste gå och göra maten . // LOVISA L<33


söndag

söndagen var väll okej,ojj aa hejsan söndag .
aa jag gick ju ut och fotade och sen for jag till stina gunnar och birgitta oj aa och nelly:]
men de var så skömt att vara ute ,de var typ 17.0 grader ute;D .
så jag gick lite och sen fotade jag lite .

men nu kommer blider från kläderna igår och bilder idag:]
            de var de jag hade och komma med , så vi ses när vi ses, aa just de blir ingen träning för mig "/ fick inte fara förat jag var typ för sjuk :( 

hejdådå //LOVISA L <3

sjuk(igen)

hejsan,
så var men typ sjuk igen,eller jag har ont ihalsen och är lite snuvig men täning blir de ikväll :D .
ajaa idag vet jag inte vad jag ska göra, mamma pappa och wilma är borta och abbe ska typ fara nu .
aa men jag tror jag ska ut och fota lite:](fick min i´de av en kär vän)
jag kan ju bara tacka min vän emma häggman för allt.
men nu ska jag nog ut och fota läger nog in bliderna sen,om de blir bra .
aa ska nog också tagga träningen kiväll (Y)

så vi ses&hörs sen .
PussHej // LOVISA L <3

Hoppas!

Hej, igår var jag ju som sagt med Elin och jag tänker inte säga en gång till vad vi gjorde eftersom att Elin redan har skrive de (Aa).
Igår for jag ju även till Hebbersliden å de söög, alla sa typ åt mig att göra saker hela tiden :/ Men när "barnen" for å körde skoter blev de lite roligare (aA)
Sedan for vi till Urban å Sussi och var sociala med dom. Jag och Ceilia gick upp och såg en film och när den var slut somnade jag i hennes säng till Elina skrek för hon har typ "sov skräck" Så då vaknade jag, och jag gick och tröstade henne och Ceilia gick till Urban men innan han hann reagera hade Elina lungnat sig och hunne hoppa ner i sängen och somna om igen ;) Stackar  den flickan...
sen sov vi hos mamma. Jag å pappa for hem ganska tidigt för pappa fick världens alergi atack :( Stackarn.
Idag hoppas jag på att få fara till älskade Ersmark å va med någon fin person! (Y) (L) HOPPAS, där av kom även rubriken (aa)!!
Nu ska jag strax hoppa in i duschen luktar skoter och rök sen igår (aA) <3
Haree bääst..

//


tänk alla gånger

hejsan,
nu sitter jag ialbin rum och lyssnar på musik:D
aa han är borta och vi har främande så jag har inte så mycket att göra utom att blogga .
efter städningen var klar for jag och pappa ut med några lappar eller var de nu var :s
sen gjorde jag mig klar till främande kommer och nu är dom här men de finns typ inget att göra .

RUBRIKEN : är den riktigt bra låt, vet faktist inte hur jag lägger in den "/ (pinsamt) .
"fonky frech-tänk alla gånger "
aaja menmen aa jag ska nog gå och vara lite social nu .

PussHEj //LOVISA L

Heej! =)

Hinner inte göra ett långt inlägg idag men men ;)

Idag kom Sosso till mig vid halv tolv och vi pratade lite om allt möjligt medans Anton låg bredvid och typ sov =S
Sen åt vi lunch - Blodpudding!! uschh...
Men Sosso och mamma tvingade mig att äta ändå =@
Efter det drog jag, Sosso och Anton till gympan
och sen kom Lukas, Felix och Jack och vi körde klockan <3
Men efter en stund behövde Sosso fara för hon skulle till hennes morsa på vin *junta eller nått.
Sen for jag hem och åt middag och sedan stack resten av familjen på bio dom skulle se -Alice i Underlandet! ;P
Men jag ska dra med Sanna på ug istället så jag har fixat till mig och lite sånt =D<3



                                   VI SES NÄR VI SES (L)
                                                                     / E.B <3



städat

nu har jag STÄDAT mitt rum/garderop/bokhylla ,så jag är "stålt ":D
men sen hittade jag mammas ballkläning den var hur fin som helst och jag kuned typ ha den:]
men nu ska ni få se den (a)
<- baksidankläderna jag köpte igår,eller och lite mer jag köpte igår men ledsen jag glömde skorna:S aa och sen en bild i min garderob :D

//LOVISA L

;)

Jaa igår när jag kom hem så såg jag talang med familjen.:D
MOA JOHANSSON  var så jävla bra att Bert börja gråta :O

Men nu ska jag gå å klä på mig för jag ska vara med ElinB! (Y)
Skriver kanske inte ikv för jag måste fara till ** Hebbersliden å ha skit jävla tråkigt :S :@

//


lördag-fredag

godmorgon,nu är de lördag morgon och de är lovisa som skiver .
fredag igår var roligt de var as kul kan man säga, jag köpte lite kläder ett par skor en näsisär och en till sak som jag igentligen inte vet xD .
men sen fick vi ju en karmera en tröja och godis på bodaborg föratt vi klarade ala banorna (som ni kanske visste) och godiset och kameran fick vi föratt vi löset gåtorna (med lite hjälp) (a) .
men sen for vi hem och nu är jag hemma ,eller asså ledsen att jag inte skrev igår men jag fick inte någpon datorn och sen när jag fick den såg jag en film men nu skriver jag:D

aa vänta jag kan ju hämt kameran så jag kan lägga in lite bilder, min troja (Y)
maten ,kameran och godiset,eller kanske inget godis men de var godisdar

kommer ner bilder sen .

// LOVISA L 

Haha braiga eller vadå?? =D

Tjaa! =)

Idag har man varit i stan med tjejerna väldig nice ;P
Vi vaknade kvart över åtta (trött) men man måst ju hinna fixa sig..
Vi tog tjugo över tian till stan och där shoppade vi järnet och sen for vi och åt på Dallas<3 
Efter att vi shoppat klart så skjutsade Lollans mamma oss till Boda Borg.
Gissa hur många vi klara, Joo ALLA! =D
Så då vann vi en tröja var och så skulle hon ta ett kort på oss som ska ut på facebook! :O
Dom hade nån konstig påsk sak så att det fanns påskägg i vissa rum och i äggen fanns gåtor som man skulle lösa och om man löste 6 av gåtorna så skulle man få nånting och eftersom att vi är Sandforsare så räckte det ju inte med tröjorna. ;D
Så när vi klarat alla rummen så sprang vi iväg för att hitta påskäggen och skriva ner svaren.
Sen sprang vi tbx för att kolla om dom vi hittat var rätt men då behövde vi en till så då sprang vi iväg och efter en stund träffade vi en pappa och hans barn och dom behövde hjälp med en bana så då hjälpte vi dom och sen fråga vi han om han kunde svaret på en gåta och det kunde han och jag blev så glad så jag höll på att krama honom men det är tur att man kan behärska sig (a)
Sen sprang vi tbx igen och då var svaret rätt så då fick vi en engångs kamera och ett påskägg med godis men sen behövde vi fara =(

När jag kom hem så gick jag och satt mig med min familj som såg på Talang :)
Moa Johansson var bara Bäst! ;D Hon fick t o m Bert att börja gråta (L)<3   

                 Älskar er (L)
       -Hihih hittade en bild på när vi var små =] //E.B<3
 

:D

Jaa, nu har jag vare hemma i snart 1 och en halv timme:]
De var skit nice på stan men flikkorna idag. Tänkte köpa ett par tights men jag skulle ju på boda borg och hade planera å köpa ett par skor och sedan ska jag ju pierca mig om några daga :] :D:D:D Så de blev inga tights:( men så är de :)
Men ett par warp skor blev de iaf till slut :) (bild kommer sen)
Vi åt på Dallas ;) (Y)

Anna-karin lollans mamma skjutsade upp oss till bodaborg :) efter ca 1 - 2 timmar hade vi klara alla utom 2 banor :].. Men dom hade nå påskägg i olika questar som de fanns gåtor i och om man listade ut 6/10 så fick man öppna en skattkista:) När vi hade klara alla banor kom vi överens om att vi skulle ta 6 av dom där gåtorna och till sist så löste vi den sista med lite hjälp av en annan kille som vi hjälpte före :]
I skatt kistan så fick man ett påskägg med godis i och en engångskamera ;) Å eftersom vi klara alla banor så fick vi ju varsin tröjja ;) (bild kommer sen)  När vi hade fått priserna så var vi tvungna att fara :( Men kul var de iaf :) MÅSTE GÖRAS OM!

(Är lite lat så kommer att kopiera å sätta in samma inlägg på min blogg (a)->www.jaaagbloggar.blogg.se :)!)

 
MINA SKOR! (Y)

 Mitt individuella pris! <3

 ELINB! <33

 LOVISAL! <33

Ajaa pallar tyvärr inte mer bilder nu:/


//


Hahaha,

Haha, nu är dom andra flickorna och gör sig i ordning så då smet jag in å skrev ett inlägg (aa).7
Idag har jag hunne, äta frukost, sminkat mig och sutte lite vid datorn. Ska strax klä på mig ;)
Ajaa tagga stan med flickorna grymt mke nu! <3

Inte mke mer å skriva..
Bild :P

 Älskar dig ElinB!     Älskar dig LovisaL!


Pusshej!/s<3

eckligtt. . .

godmorgon.
aa nu sitter filckan här igen,eller nu är de morgon.
nu ska vi göra oss klara och sen far vi till stan:D

RUBRIKEN: aa ska jag vara ärlig vet jag som inte varför de är den men tycker om de ordet "eckligtt "
aa som vi kanske vet är jag ju inte som dom andra barnen (är mer som ferdnan,vill sitta och lukta på blommorna;] )
men jag tror att mina kamrate tycker om mig ändå.

aa men nu måste jag gå och göra mig klar .
ojj,aa vill enängång säga att jag och erik burström hart varit tillsammans i4månader idag:] .
GRATTIS TILL OSS :*

PussHej//LOVEU LOVISA L.
Ps:kommer mer bilder ikväll:) <3

¨LOVEU

hejhej,
nu vill lovisa liedgren bara grattia sej själv föratt hon har varit tillsammans med erik burström i4månader IDAG .

HAHAHAHAHA aa eller asså jag ska inte skriva så mycket viska typ sova nu men jag vill bara säga att jag älskar han med hela mitt hjärta :*

aa men godnatt och sov gott min lilla prins :]
-ÄLSKAR DIG.
DÄR DU FINNS,FINNS MITT HJÄRTA BARA SÅ ATT DU VET :]<33

//LOVISA.L :] <33        


Uschh!!

Hahaha, ja då var vi här igen,  tredje gången gilt ;)
Jaa, vad har ni gjort på lovet då?

Elin har gjort följande : Vare borta på middag, bada i Boliden med vänner :) vare på ett skid kalas för min lill kusin i Klutmark där jag såg Christoffer Norgren :D (Y) <3 Åkt snowboard i Klutmark (aa) Vare till Umeå med morsan å syrran vi schoppa å hade kul. <3  Tage fram cykeln:D:D (Y) hjälpt pappa å mecka med bilen ;)Å chillat:)
I morgon ska vi dra på stan å sedan på bodaborg å steka ut alla som vanligt !;) <3

Lovisa har gjort följande : Jag har vare sjuk :/ Vare i Malå och vare med mina kusiner ;) <3 Vare på Hockey, bowla, saknat mina vänner å pojkvän ;) <3 Nörda runt lite vid datorn :P Och så klart åkt epa med brorsan:):D
I morgon ska vi dra på stan å sedan på bodaborg å steka ut alla som vanligt !;) <3

Sofia har gjort följande : Jag har vare med min älskling ViktorLindholm, ride och vare med Amanda å kört skoter. idag har jag bada med familjen och sen skulle jag pierca ögonbrynet men fick då veta att ingen i skellefteå piercar ögonbryn utom en som heter Simon som inte är legimiterad men de blir nog hos han jag tar ;)
I morgon ska vi dra på stan å sedan på bodaborg å steka ut alla som vanligt !;) <3
Sedan får vi se vad som händer framöver i helgen ;) <3


<---  (uppklickbar) S.S-L.L-E.B! <3


Pusshej!/s, e, l! <3


RSS 2.0