lägg hela din kärlek på mig,jag lovar jag klarar de

blev ett snabbt dopp i träsket, sen var de hem och duscha. efter en kall dusch gick jag ner där min kära far hade köpt jordgubbar. då blev de glass med jordgubbar och grädda. nu ska jag snart bege mig för att se en film för att sen sova. men nu ska jag gå och ta mig kanske lite fika innan filmen startar.


jag skulle ha veta vem jag var innan jag fick veta vem du är

nu har emma farit hem och jag sitter själv hemma med hunden. hoppas att min far kommer hem snart då blir de bad sen jordgubbar med glass.dagen har varit varm och solig har inte badat bara solat idag.en liten rand har jag fått mig så de känns okej, men nu ska jag inte sitta inne.vi får se hur kvällen slutar.


du vill att jag ska vara snäll men jag vill vara lite galen


nu blir de ut med emma,
vi ska spändera dagen tillsammans.
igår hände de tokiga saker med emma, för atthon är så konstig..
men nu ska vi ut i värmen.


jag tänkter på dig hela tiden och jag kan inte få dig ur mina tanker

en solig dag på byskehavsbad är avklarad. de är även en sista träningen innan sommaruppehållet.har duschat och nu väntar jag på emma vi kommer ha trelig kväll och natt för jag hoppas, även morgondagen ska vi super.


jag kom på morgonen när du sa mitt namn

cyklingen var jätte varm och tung. när jag kom till svanström stod min kära pojke där och väntade på mig. jag tog på mig hjälmen och vi begav oss till strömfors. jag bestämde att vi skulle bada så vi gick och badade sen myste vi ett tag,gick till boliden ,hem igen och sen blev de mest prat. fikade och sen kom albin och hämtade mig. men gårdag var trevlig, alltid trevlig att vara med han. idag blir de byste-havet. ska sola och bada med mormor morfar och wilma, sen blir de träning. jag hoppas att jag får sällskap underkvällen. men de tar jag sen. nu ska jag smärja mig och borstatänderna sen fara.




du vill att jag ska stanna föralltid

sommaren är här, de känns i luften.
har gott en runta med villmer och lagat lite lunch till mig och männen i huset.
nu är jag snart klar för att ta cykel till min käraste.
vi får se vad vi hittar på en dag som denna. vi får också se när jag kommer hem ikväll.

ha en bra sommar dag


så tar kortet på oss och kolla nog tills du vet vad som saknas

de var jobbigt att rensa ogräs så jag bakade och tog ner tvätten i ställe. såg how i meet your mother med albin förre de blev en tur till kåge och träning. träningen gick bra, fick en anning ont i foten men de är ganska bra nu. duschade och fikade. snart blir de film och sen sova.


du är de bästa som har hänt mig idag

gårkvällen var mysig, vi pratade gick med lillhunden skrev med linn och skrattade. kom hem ca 23.30 tog lite fika sen såg jag lite film. när jag vaknade var filmen på så jag staratade den igen. for ut med villmer när jag vaknat till helt, eller vi sprang en bit också. lagade mat till mig wilma och pappa och nu ska jag snart ut och ränsa ogräs. så får vi se vad som händer sen .


du gör mig så jag tror på allt, jag tror de blir fest ikväll

idag har jag varit i stugan, eller mormor och morfars men de är typ våran. har bara tagit de lungt. spran i maranässvältan så nu är bennen helt slut. ska duscha sen blir de till OLIVIA :D blir myskväll med mina vänner som jag saknar till 1000,ska bara frächa upp mig.


du och jag ska leva i ett litet hus tillsammans

drar mig mot sängen nu, har inte orken att sitta här mer.
jag laddar upp för morgondagen.

vars är mina bästa vänner ? ♥


när jag blir äldrer ska jag bli starkare

gårkvällen var jätte mysig och jättetrevlig. efter vi fikat lite for vi ut med båten som ni såg. när vi kom hem var de middag, den började vi att snaska på ca 19.30 . vi åt middag,sen efterrätt. efter ett tag började vi spela Eftersnack, vi ca 2.00 tiden degav vi oss till husvagnen där jag sovde. vi var hemma ca 13.00 då duschade jag spelade lite Rock Band med emma ,ante och albin. sedan kom min älskade burre hit, vi spelade lite kubb med familjen åt middag och myste. efter ett tag tog vi en filt och gick ut. pratade och hade de trevligt. fikade sedan for han hem. nu har jag plockat ihop i mitt rum och ska nog snart sova.
 vi får se hur morgon dagen blir.


ännu en trevlig midsommar med trevligt folk


jag vet att klockan är mycket men med dig känns de som tiden stannar till

gårkvällen var jättemysig. jag hade bakat så han fick smacka nog för att de inte var så gott men han var snäll som smackade. sen åt han glass och vi såg film. vi fikade med mamma pappa oh albin efter fick tog vi med villmer ut. gick ner till mulle och satt och pratade i kanske 2timmar. när de blev förkalt och vi var jätte trött gick vi till mig och såg Solsidan. två avsnitt begav han sig hemåt och jag somnade med massa mygg i mitt rum. nu har jag städat nere och ska snart börja packa till midsommar.


jag säger att du alltid kan komma till mig, även då du är ledsen

imorse när jag vaknade kom min hund och la sig och myst med mig. åt frukost och gjorde mig klar för stan. jag och pappa for till stan ca10.00. pappa var klar i stan ca 11.00 så då gick jag på stan ett tag tills mor kom och lunchade med mig. gick på stan till 13.00 då jag skulle vara hos tandläkeren ,de gick bra. 14.00 gick min buss till kusmark. jag hann köpa 6-par sockar, tre trosor, en top, och ett linne . albin och pappa hämtade mig och jag åt glass och såg how i meet your mother, bakade och åt middag. nu kommer snart min kära vän Burre. A-laget har match så han ska vara mitt sällskap under kvällen.
men jag måste duscha också. måste gå nu:*


du har inte en annaing att jag tänkte på dig precis just nu

mysigt hos MR.Burström vi pratade och mystie efter ett tag tog vi cykeln till boliden men hann inte långt innan de kom en bil så vi åkte bil dit. åt pizza och var med knasbarnen jesper och olivia.vi åkte bil även hem och när vi kom till han igen pratade vi och myste kollade i skolkatalogen mamma kom ca 21.30,då sa vi ADJÖ.nu ska jag snart fika och sedan blir de film.
Min kväll var trevlig, fick träffa saknat folk.


du är mitt liv nu, och de räker helt klart för mig

när jag vaknade i morse kände de som om de var lite för tidigt. klockan var inte ens 7.00 så jag startade en film och somnade till den. vaknade vid 8.00 igen och gick och åt frukost. då ringde farmor och frågade om jag vill med till kåge. jag for till henne med villmer sen cyklade jag till mormor där dom skulle hämta mig.men jag stannade där, fikade och pratade med henne, mycket trevligt. cyklade hem och gjorde lunch.nu ska jag snart göra mig klar för att fara till strömfors, och sedan hoppas jag att vi ska ta en tur till boliden för att få träffa min allra bäste vän olivia. vi får se vad vi hittar på, men jag börjar min eftermiddag i strömfors hos Burre:*


allt jag vill ha nu är en gnutta kärlek, så allt jag behöver är dig

före filmen började kom min älskade morfar pratade med han och gick en kepa,nog för att han också fick en av mig men min är finare .filmen var så pass dryg ,så jag tog med far och villmer på en promenad.
de började regna efter ett tag med de gick att gå i de, sen gick vi in och pratade med gunnar´s. nu blir de snart sängen och ska sova sen för vi se hur morgondagen blir,
går dagen är historia,
morgondagen ett mysterium,
men nu dagen är en gåva.♥


du tar alltid om mig när jag känner mig nere, jag gillar dig

kom hem lite tidigare än planerat, men vill inte gå in på detaljen. har inga bilder inte orkat dra med mig kameran ,men de kommer nog ändå sommar bilder isommar, de lovar jag. har fikat lite och dragit på mig myskläderna, ikväll blir de troligen mys med mamma och en film. kanske blir en tidigkväll för att få se hur morgondagen blir.har mycket att fundera över.


jag saknar dig, jag saknar ditt älskade leende


sommartider tar mig till en annan värld



HA EN BRA SOMMAr MED MYCKET BAD OCH SOL.


när dag blir till natt och natt blir till dag är de du och jag

vid 17.30 kom min kära Burre. vi pratade,såg film, och myste.efter ett tag gick vi med villmer till fotbollsplanen och spelade med han. sen fick vi över ängen hem och fikade och såg Solsidan. min vän lämnade mig vid ca 00.00 då gick jag och la mig. nu har jag just ätit lunch och ska packa klart. idag ska jag till solvik och vara där 2veckor, jag ska konfimera mig och de är ett sommarläger. kommer inte skriva så mycket under sommaren men de kommer nog bilder sen. 


ibland önskar jag att de var förr ,att de bara var du och jag

for ut och gick en promis med elin, och bakade lite. såg how i meet yuor mother,sen blev de middag. nu inväntar jag burre som kvällen kommer att spänderas med. vi ska troligen på fotboll och kolla dom småspela kanske träna nått lag sen får vi se vad som händer.


du dansade med mig som att jag var den sista människa på jorden

gårkvällen var trevlig, for och grillade på vårt ställe körde runt i boliden så vi tappade bort varandra. när vi var tillräkligt kissndiga och kalla for vi till olivias husvagna. spelade poker skrattade och hade de trevligt. våra vänner for vi kanske 1.00 tiden. efter tårtfikat med olivia gick jag till OKQ8 där min bror väntade. när jag kom hem äta vi lunch och nu blir de ståhej i sandfors, vi får se vad som händer. hoppas på att min älskade vänBurre vill komma hit.


inatt kommer de blir en fest så alla kan komma

har just ätit upp middagen och jorbgubbarna till efterrätt mamma hade köpt. nu ska vi lämna wilma sen blev de till boliden där kvällen och natten kommer att spänderas. vet inte vilka de blev men troligen burre olivia och linn, vi sak grilla och ha de trevligt.

HA ETT BRA SOMMARLOV OCH EN TREVLIG KVÄLL.


från den platsen jag står nu kan jag nå hela världen


en fin avslutning på ett skolåret.
MINA NÄRA OCH KÄRA


en dag kommer du kollar på mig som de var första gången vi träffades

min uppdatering denna vecka har inte varit bra. men jag har inte haft tid. igår var de vårshow på folkets hus med skolan. efter den super föreställningen for jag och min bror till Båtfors för tårtfika. dom hade vunnit en tårta så de blev fika där och sedan hem och dusch. idag var de skolavslutning, den gick bra. de var fin sång och alla är så fina idag så de var trevligt. kommer sakna 9.orna men också vår Rikard, men de är ett sommarlov allt kan hända. nu ska jag städa mitt rum .


VI växte upp i en liten stad där de var du och jag

efter den dåliga brännbollsturneringen och efter lunch for jag till stan. tog 13.00 bussen och gick på stan till 14.30 då min klipptid var. klippte mig träffade mamma. köpte :två par skor, en kläning ,hårinpakning, ett par kortbyxor.  köpt mat och for och åt på YIT, sedan blev de till bureå. matchen gick super från början, men i slutet av andra hände de något så de blev 2-2. efter matchen körde vi gärnet hem och nu väntar jag på att skälja ur färgen ur mitt hår.



du blir rädd för dina skuggor alla faror som inte når dig

gårkvällen blev trevlig. cyklade till träskbacken där min käre vän burre kom och var med mig. cyklade tillbaka till storkåge och åktemed han till strå. for till mig med max och kvällen spännderas på min uteplats sedan i mitt rum. var tvungen att klippa burre och de blev ändå inte så dåligt jag trodde. sedan pratade vi, dom for vid 23.30. dom somnade jag. hade match ikåge 11.15 , den gick super. 7-0 tror jag jag gjorde att mål och spelade en gallant match. hem duschat äta sendan på albins match-1-1 . kina mat och sedan hem och nu ska jag snart sova. jag säger godnatt och ADJÖ :*


nu har du äntligen tagit ner mig till jorden igen

klippte gräset hos Bergs och de gick ganska bra, ramlade inte så de är bra. svettades som ett as när jag kom hem, men då tog jag emma och albin epan till träskbaken och badade for hem. jag somnade 2gånger när jag solade, men de gör ju inget. har just ätit middag med mor och far på uteplatsen och ska snart kanske sola mer. får se vad kvällen bjuder på.




jag satt bakom dig och såg på allt du gör

brännbollen blev inte så lång, och inte alls lika mycket folk som de var tänkt. de blev 5stycken och vi spelade max 10minuter. efter spelet cyklade jag och burre till ica och köpte glass vi glömde äta. började cykla till standudden men vände om och tog moppen. efter vi blivit uppätna av knorten där for vi hem till han. såg film och pratade. när jag kom hem somnade jag i mitt smått varma rum.
nu blir de ut i solen och får se hur dagen slutar,
HA EN FIN SOMMARDAG


steg upp på morgonen, innan min dag var riktigt vaken

skolan var SUPER! på bilden var vi ute och gick sluta tidigare, då gick vi och pantade och gick 50;- gick till skolan och väntade på burre. vi köpte pizza och gick till sidtjärn. åt pizza och badade. 12.00 började vi om och skulle ha svenska men vi städade mer. EV-slapp vi och vi gick till sidtjärn och badade lite till, hade gympan och badade. gick till skolan sedan tog jag bussen hem. de har varit super trevligt folk, mitt humör är super, vädret är super, allt är super. ikväll är de brännboll och sedan stannar jag i boliden.
ÅÅ,VILKEN HÄRLIG DAG .



du ringde och säg att de är över, de är de ända jag ville höra

träningen gick bra,eller nja de var varmt och jättejätte mycket mygg. de var myggen som gjorde träningen "dåligare". spelade mot A-laget och gick ganska bra, 1-1. när jag kom hem gick jag och duschade, nu ska jag snart fika sen sova. imorgon är de skola för hela pengen.
Godnatt världen


är de inte verklighet så drömmer jag

skolan var trevlig, hände inte så mycket. köpte glass ett antal gånger ,och gjorde "glassdrink" på HK .n .gott var de iallafall. när jag kom hem från en varmt skoldag la jag mig i solen men somnade, vaknade ett antal gånger av min mobil. när jag känder att jag var lite brunare gick jag när gjorde mat och gick ut. middagen spänderades ute med mor far och villmer. när den var klar gick jag in och hamnade här. snart ska jag ta på mig träningskläderna och ta med mor till ersmark.


du måste lyssna på min historia de är viktigt

träningen gick okej, de var SUPER varmt och jag svettades som en gris. efter träningen var de hem och vänta på albin skulle komma hem så vi kunda fara och bada. fikade en glass med albin och markus medan vi väntade på hanna rebecka och wille. blev två bilar nästan fyllda bilar till träskbaken. badade och for hem, duschade och snart blir de att lägga sig i sängen. 
Imorgon är de en ny dag ♥


varför älskade du inte mig som den jag var

skolan var varmaren än lala sommardagar 2011. efter kemin gick jag linn och burre hem till olivia och var med hon och hennes hund. resten av skoldagen har varit för varm att sitta inne på. åt glass i parken med burre fredrik och linn efter lunchen. ikväll blir de fotboll i kåge och sedan ska jag ta en jättejätte kall dusch. eller vi får se vad som händer efter träningen , men nu blir de snart middag.


tiden kommer och går men jag sårt kvar vid mitt beslut

de var SUPER varmt idag,har haft svetningar hela dagen ,men när jag fick ta ett bad efter gympan blev de lite bättre. när jag kom hem duschade jag och gick ut och hjälpte sofia tvätta bilen. åt och gjorde mig klar för att fara till bolien och se fotboll. gick till olivia eller åkte med burre och sofia, fick träffa hennes nya ULTRA SÖTA hund. tog med den på fotbollen. efter ett tag kom fredrik och såg med oss ,sa adjö och for hem. när jag kom hem satt jag mig har, har inte hänt så mycket.


din kärlek känns som solsken

varit ute hela dagen, spelat fotboll med albin och robin, solat,spelat gitarr ,klippt villmer.allt har varit ute. 15.00 skulle vi vara hos mormor ,blev att jag var där ca15.20 men de gick de också ingen annan var i tid så de var lungt. 17.30 cyklade jag hem och tog på mig träningskläder. for till kåge och tränade 75minuter och sedan for hem. hemma har jag fikat en banan, och snart duscha sedan se film och sova.
imorgon är de skolan som gäller.


när du rörde mig var de som om allting stannade till

middagen var super god, gillat. efterrrätten var paj de var och supegott. sedan kom en kär lite en till mig, vi pratade såg film.efter två filmer fick vi ett sms av sofia och frågade om vi vill komma till träskbaken, vi tog moppen och körde dit. dock körde jag inte så jag åkte bara med, myste med dom och sedan vid kanske 00.20 begav vi oss hemåt. när vi kom hem for min vän och jag gick in och sov. när jag vaknade vill jag sova mer var super trött men kände att ja de är sol så jag tog gitarren och spelade en stund innan jag gick ner och tog mig en gnutta frukost.nu blir de ut i solen.


de finns en cirkel som inte har en början eller slut

skulle ut och springa idag men de gick inte så bra, gick ca 3,5km utan skor iställe. mina skor gick inte att gå/springa i så jag lämnade dom hos mormor och morfar och gick runt utan. har duschat städat mitt rum plattat håret och klät mig .snart blir de att ta in sakerna från ballkongen och gå ner till folket som är nere. grillat till middag god efterrätt och trevligtfolk kommer kvällen bestå av.
GRATTIS ALBIN OCH EMMA -1år ♥



jag lovar att älska dig mer än någon annan gjort om de blir vi

färgat mammas hår och gjort slingor i mitt hår. spelat gitarr så jag har ont i figrarna.mysst med familjen,ätit glass och sätt film har min kväll bestått av. snart blir de sängen med en film, och sen sova för att orka med morgon dagen.


andra drar mig längre ner, jag är inte den ni ser

försäljningen gick bra, vi skulle tydligen vara där 9.00 så jag och sandra kom 1timme sent. men de gick bra ändå.kom hem ca 14.30 och då tog jag en bannan och gick till pianot, spelade en stund och hämnade med gitarren. sen framför datorn och kolla ackord. nu sitter jag fast här och är SUPER trött. vill bara lagga mig och sova ett tag men om jag gör de kommer jag bara bli ännu tröttare. så jag ska vara vaken och kanske göra en tidigare kväll.


de du gör idag, de gör också jag

springeningen gick bra, sprang kanske 3,3km. ska ut på söndag också hade kag tänkt. gick till SandforsArena sen med min käre hund. matchen gick inte jättebra, men de var trevligt att vara ute och kolla på dig.cyklade hem och duschade.klippte pappa och fikade lite.snart blir de sängen och en film. för att imorgon 10.00 vara i norrabastuträsk och sälja fika hela dagen.
GOD NATT


du gör mig glad- saknar dig vännen♥


du vet inget om mig längre så du ska inte säga något

mysig gårkväll med emma blev de iallafall. vi badade, åt chkload-dopad frukt, for ut och gick med villmer, såg film och pratade. hon for hem efter hon hjälpt mig med min byro. då fixade jag mig så att jag kunde fara till piteå med mor och far. hämtade en grillplats eller vad de nu var, fikade och handlade i kåge. när vi kom hem dammsugade jag mitt rum och stälde byron på plats. har just ätit middag och ska nog snart dra på mig sprinkläderna och springa en bit.


du är nog född för att göra mig glad


 snart kommer Emma.
kvällen och natten kommer att spänderas med henne.
vi ska bada,mysa,kanske gå en promenad.
vi ska göra de vi är bra på ,PRATA.
men jag får hoppas att ni andra har en trevlig kväll.


jag blir glad när du ler mor mig som du gjorde förr

gårkvällen blev Super.när jag kom till boliden,tog vi mopparna och körde mot linn. möte henne och bestämde ett ställe vi skulle grilla på. vi hittade en finplats. efter ett tag kom jesper också och var med oss. vid tolv for vi hem till olivia. linn och jeppe följde dock inte med, men jag olivia och burre fikade skrattade och pratade. efter ett tag for burre hem och vi som då återstod åt gurka ,chips ,dip,tomater. pratade en heldel tills de blev tungt att hålla ögona öppna vi gick upp och sovde. 13.00 komme mamma och hämtade mig. när vi kom hem var de match,wilma hade match mot BODÅ. förlorade med 0-2 men dom var jätte duktiga. nu har vi just ätit middag och jag har hämtat gräsklipparen.ikväll vet jag inte vad som händer kanske vara ta de lungt och mysa med familjen eller kanske ut och sprina.

gårkvällen


jag känner magin i mig, de kommer mer och mer

TRÄNINGEN ÄR KLAR, GICK GANSKA BRA.
NU BLIR DE TILL OLIVIA ,
där jag ska vara med mina kära vänner.
kort kommer nog imorgon.
godnatt och trevligkväll allesammans:)


du såg på mig på de sättet jag kan smälta som is

skolan var jobbig, inte jobbig med arbete. utan jobbig med att ha sprungit hela dagen känns de som. provet tror jag fick super, lika super som jag och burre är på att göra smoothie.vi var så bra! vi gjorde de på SvEn idag.på engelskan var jag jätte duktig, gjorde slut flera häften.när jag kom hem bytte jag kläder till tränings kläder.snart blir de tvätten och sen göra middag. efter middag blir de träning och sen får vi se vad som händer.


RSS 2.0