jag går samma väg som dig när jag tänker på vinter

Är på skolan nu och väntar på min älskling. håller på att skriva svenska/ historia uppsattsen och jag är snart klar. dagen har varit bra, har inte hänt så mycket. på gympan fick jag träna mina ben och foter igen och nu känner jag att jag hade lite ont i foten men de är bara att bita ihop till träningen. hoppas min älskling snart kommer så vi ska till han och firra han och hans bror osm fyller år idag. 17.00-18.00 har jag tränig och sen blir de att stanna hos min man efter. men nu ska jag skriva klart sen hoppas jag han är klar.


Grattis min stora 16.åring


hur kunde jag låta dig gå, jag viste att du inte skulle komma tillbaka då

skola idag,tisdagar är bra. fick mat av Ante på HK som var faktist ganska god, fint hade han också gjort. när jag kom hem tog jag på mig spring kläderna och sprang ett varv runt högdal innan jag började med läxorna. har nu gjort klar matte-uppgiften, ska snart börja med matteboken. kan tyvär inte skriva svenskan hemma så skriver den imorgon. har just fått Julkänslor i hela kroppen så ska ta mig lite te och peppar kakor ikväll också. men nu ska jag tillbaka till läxorna.


BILDER FRÅN LYKSELE


Bilderna är från lördag kvällen


ni är mina vänner och er vill jag vara med

skola idag, den gick ganska bra. var super trött när jag kom hem men när träningen kom blev jag pigg och den gick rätt så bra måste jag säga. läst till moppe koret, läst biologi och gjort matte,när allt de var klart blev de hockey med far min och nu ska jag kanske slå på en film som jag kan somna till. är ganska trött och imorgon är de tisdag då jag alltid är trött. men nu ska jag kolla i moppe boken innan jag kommer somna.


Mina käraste vänner ♥


decennier tillbaka men jag minns de så väl varför kärleken brunnit utav olika skäl

maten igår var inte lika bra som jag hade hoppas på, men showen var super. idag är de söndag och vi kom hem från Lyksele, har varit ute och sprungit och baka pepparkakor med min syster, nu ska jag snart och säga hejdå till min bror och sedan blir de tv och sedan sova.


bilder från helgen kommer senare


den ändå jag saknar är du

gårkvällens mat var super god, myste med Wilma tills vi skulle sova. idag var de att gå i Lykesel-centrum, köpte inte mycket med lite fick jag med mig till hotellet. har just bastat och ska snart på med kläderna sedan middag och show ikväll. imorgon blir de hem resa och sedan kanske vara med min älskling.


super snabb och super snäll de är du

dagen höjdpunkt var nog att vi gick glögg på skolan och pepparkakor. 16.10 var jag på väg till Lyksele och nu är jag här, ska snart byta kläder för att sedan äta middag och sedan får vi se vad som händer ikväll. imorgon ska jag, min mor och min syster ska ner på stan och bara gå runt ska jag tro. sedan fin middag och sen får vi se hur allt blir. men nu middag


Längtar efter snö


bara den starkaste kommer vinna


Igår 18.30 var jag hos min lilla vän för att sitta barn vakt och de gick super. när jag kom hem packade jag och sen duschade innan jag skulle sova. idag är de skola sen far jag in mot landet och ska spändera helgen där. men nu måste jag gå. ska försöka skriva i helgen


och nu vet jag att jag vill vara med er resten av mitt liv

går kvällen var trevlig, spelade spel med hans familj och bara myste. när jag kom hem drack jag te och sen försökte sova, men min verk i munnen och foten tog över. sovit dåligt och har feber nu tror jag har ine vågat kolla men jag fryser som ett as fast jag har MASSA kläder på mig. har tyvärr inge skolarbete hemma så kan inte jobba med nått idag. dummt av mig men de löser sig nog.


dom finaste♥


ljudet från dig och mig gör alla glada

måste de om ursäkt för min dåliga uppdatering.

*Igår var de tg och film, bra film och mysigt var de. idag har de varit skolan och bad på gympan de gick bra. när jag kom hem åt jag och nu ska jag fara till Strömfors för att vara med min älskade man hela kvällen lång. men nu ska jag snart gå till elin.


BILDER FRÅN FREDAGEN DEN 18/11-2011


en underbar kväll, med underbara vänner♥


ta mig till de ställa där ingen vet vem jag är

Matchen igår gick inte som vi förtjänade, vi spelade SUPER BRA men ändå räkte de inte. hade ont i foten i natt så de var svårt att sova, på skolan hade jag också ont men de gick ändå. efter skolan kom emma och vi myste och pratade, gjorde middag och hennes buss på vid 19.00 då mamma började slinga mit hår. imorgon är de tisdag och HK prov, men nu ska jag skälja håret.


vi glömmer hur de känns när de ine är vi tillsammans

Fredag: kom hem 15.25 och skulle duscha torka/locka håret, sminka mig och ta på min kläderna. 16.00 var jag i bilen på väg till en underbar kväll med mitt underbara lag. hade de super trevlig, god mat och bilder kommer sen.
Lördag: 10.00 var jag i stan och kollade på Gymnasium, och jag tror jag vet vad jag vill gå nu. färgade håret, gjorde SUPER GOD middag till mig, min man min syster och min mor. gick med hunden,myste med familjen och älkslingen.
Söndag: 10.00 dop i Ersmark min kusin, lunch där och trevligheter tills vi for hem. 14.45 ska jag fara till sandra och micks för att där i från åka till Piteå och ha innebandymatch. är lite nervös för min fot men hoppas matchen går bra.

Bilder från fredag kommer nog ikväll eller imorgon


 tagen från http://emmalisaa.blogg.se


jag älskar att vara med dig

Idag efter skolan stannade jag hos min älskling. vi pratade myst åt middag med hans bröder och bara hade de bra. kom hem för ett tag sen och ska snart sova. imorgon ska jag fara till stan med mamma för att kolla foten. och sen skolan, men nu ska jag dricka te sen sova.


kärlek är en kraft fast du kanske inte tror de

Kendo på gympan och fick skrika hur mycket vi ville, de var kul.17.10 var jag på väg till Kåge och for till mina kusiner. 18.00 var jag på Ledarutbildning med kanske 15 andra trevliga folk. när de trevliga var slut 20.00 och då kom jag hem och duschade. nu skriver jag HK sak och ska snart kolla matten sen sova. matte prov imorgon som jag hoppas på ska gå bra.


vi måste stå tillsammans hand i hand i evighet

Idag for jag till emma efter skolan. trevlig som vi hade de gjore vi pannkaka och sedan pratade och pratade och skrattade. men de var super kul. kom hem vid 21.00 då jag fikade och nu ska jag snart sova.


jag gillar inte att se dig hur du är nu

Igår var de frs-dag och vi var bjudna till morfars. åt god middag och bara hade de gott. sedan kom min käre man erik hit och vi hade de jätte trevligt. idag var de skol och 3 timmars film på förmiddagen, sedan EV och matte. slutade och for hem. men 17.45 var de träning och den gick inte bra. min fot måste vila och jag vill inget annat an ta de lugnt med den nu, så nu ska jag ner och vila och se hur den är i morgon. ska ringa emma sedan får vi se när jag somnar.


jag älskar dig och önskar mer än allt du var här

Dagen har varit rast lös och har inte gjort ett piss. god middag gjordes med familjen som är hemma och har varit ute med Villmer och ska snart ha myskväll med far albin och emma. imorgon är de fars-dag och då ska jag till mormor och morfar.



11/11-11

har just kommit hem från en underbar dag. och denna dag ska snart avslutas och ska snart sova. var sista dagen på "jobbet",de kändes konstigt för jag började trivas så mycket och tycker allt gick så bra nu menmen. handlade sen hem med mamma. kyckling till middag och duscha och sen ta på nå kläder innan jag for till min underbara pojke. var med Danne Mogge och Jana nästan hela kvällen. spelade spel som jag vann och såg film som vi nästan alla snyfftade till. sedan mystae jag bara med min man. har pratat en del med elin idag också men nu ska jag snart sova.
God Natt ♥


om jag har dig behöver jag inte pengar, bara din kärlek

dagen har gott bra, linn åkte med oss hem när jag slutade 16.00. när vi lämnat henne och kommit hem skulle maten göras och de gick ju inte super bra. nu sitter jag i mitt rum med tre byxor och två tröjor i täcke och värmen på max ändå är de kallt. ikväll ska jag ta de lugnt och de behöver jag sen läsa lie till moppe provet och sen kanske se en eller vå filmer. men nu lite julsånger.


jag önskar att du kan låta mig gå vidare

I tisdags hann jag inte skriva, på dagen var vi och lyssnade på Pogramen om Gymasiunen och de gick bra. dock vet jag inte vilken jag ska gå, men framtiden är inte här en. kom till boliden vid 13.00 tiden då åt jag goda fiskpinnar hos olivia sen kollade hennes fina lampa. 15.00 till 19.00 var jag med Erik, lite Emma och SAdnra.dansade och pratade. Tg på kvällen sen till elin med en kaka och gratta henne. idag har jag jobbat sen har jag ätit pizza hos Perssons SUPER GOTT. duschat och ska snart gå ner till min familj. imorgon jobb och sen vet jag inte vad jag ska göra.


utan er skulle jag inte stå här, jag skulle inte klara mig utan de vi gör tillsammans och de hoppas jag att ni fattar varje dag jag ser er

varit på Lakkapää hela dagen, praktiserar där och de vsr trevligt. träffade linn och pratade med elin o medans jag väntade på mor min. träning 17.45 till 19.00 och de gick rätt bra. duschade och nu ser jag fotbollsgalan med längan tills fotbollen börjar om. Imorgon ska jag på Gymnasieinformaskon med massa 9.or i skellefteåkommun. men nu ska jag drömma vidare om fotbollen sen sova.


din blick kunde döda mig nu på direkten

Gårkvällen var super trevlig. jag och hela familjen Burströms var och åt på Olery´s och sedan bio och Tintin. super bra måste jag säa. när jag kom hem myste jag med wilma innan jag somnade. idag har jag haft hjälp att mublera om i mitt rum av min älskade man. sen har vi ätit finmiddag 3 rätters hela familjen och mn älskling. myste tills klcokan var 17.30 då han for hem och jag började sjunga med Wilma. sagt hejdå till min bror och nu ser jag Idol i min ensamhet.


jag vet att du sover, känner värmen från din hud


känns som om jag väntat i timmar, men ska snart fara.


jag kommer alltid kolla bak på dig, jag saknar dig och ditt sätt att se på mig med dina fina vackra ögon

Gårkvällen var jätte trevlig. såg film, spelade skiboo som jag var jätte bra på, myste, pratade och spelade WOW.matchen idag ska vi inte pratar om, min fot verker och jag är irriterad på min insatts på matchen. men ikväll händer trevlig heter. jag ska följa min käraste till stan med hans familj och äta GO mat och sedan ska vi se TinTin. men nu ska jag inte sitta här.
For förbi Farfar grav på väg hem idag.
Älskade Farfar ♥


de var en lång dag för dom som bodde i din stad

igår for vi ju och bowlade, de gick ändå ganska bra. första gången inte bra men andra gången bra. fikade på stigs och sen hem. efter maten for jag till min käre vän Olivia och vi såg film,åt gurka och morötter med dipp och hade de trevligt. idag har jag varit duktig och sprang ett varv runt högdal före lunchen och nu ska jag snart börja göra mig klar för att fara till min älskade man och vara med han hela kvällen.

 


jag vill känna hur de känns och stå stadigt

jag och emma hade jätte mysigt, vi bastade med ansiktsmask och hårinpackning. sedan åt vi melon och vindruvor. hon for igår vid 12.30 och då såg jag film. träning i boliden 17.00 och sen gick ganska bra. 19.30 var jag i gumpan i sandfors med min bror och 5 andra pojkar och spelade innebandy ett tag. duschade såg film tills de blev dags för sängen. idag ska jag till stan med min far mina två syskon och min bror flickvän, vi ska bowla och sedan blir de nog mys med mina finaste vänner.


sov över hos mig i natt, jag vill ha dig nära i natt

stan gik rent bra. hann de jag skulle + en klippning och hann köpa lite kläder. tandläkaren gick också bra, fast jag har lite ont nu. gjorde paj till far ,mor och jocke till middag och nu väntar jag på att emma ska komma och spändera kvällen med mig. vi ska basta och ha de mysigt.


RSS 2.0