de är att leka med eld när du tar upp de här igen

Igår när min käea kommit kom även minm släkt, eller en del av dom. efter maten spelade jag Burre Albin och Emma kort men vi seplade också nått mer spel senare på kvällen sedan for vi och spelade fotboll med Evva och Lukas dock tror jag att mitt lag förlorade. Idag for jag till min kärlek och har varit med han hela dagen. vi hade fiskat med Madde och Ante sedan åkt i hans nya fina Epa, vi byggde pussel, gick ,pratade och myst. hann med mycket innan min bror kom och hämtade mig sedan tog hans bil oss till fotbollsplanen där vi spelade lite fotboll. snart ska vi ut i husvagnen kanske se en film eller så ser jag en inne eller så ser jag ingen de får vi se.




de var länge sen vi träffades och du är långt bort

Igår när våra vänner for hem, och efter jag och SAndra hade sätt film gick jag upp och låg i sängen ett tag innan jag somnade. idag när vaknde idag tog jag på mig springkläder och tog två varv runt Eljusspåret, och nu är jag tillbaka och ska snart hoppa iduschen. för att snart kommer min Käraste jag inte varit med på länge så de blir super. får se vad vi tippar på.



Vars är du min älskade vän? ♥


men jag vet att du har träffat en ny och de är lungt för mig

Igår fick vi besök av Bergmarks fikade liten sedan började jag ser en film. men jag orkade inte hålla ögonen öppna så jag somnade. när jag vaknade på morgonen frågade mor min om jag ville med till stan. jag gjorde mig klar och jag Mamma, Pappa och Albin for till stan. vi kom hem med en ny båt och ett tält och massa mat, för att ikväll kommer Kågströms och äter middag med oss. så får vi se hur kvällen slutar.


de är så här jag vill leva mitt liv just nu

på stranden var de super, de var mycket folk och jag solade nästan hela tiden, när jag kom hem gick jag med min kära hund och gjorde paj igen. sedan kom min familj hem och vi åt middag. nu ska jag snart ut och cykla och sen kanske jag hittar på nått.


jag måste leta i väskan efter mod

igår kom mina käraste vänner hit och åt paj. vi tog mask,fiska spän och filtar med oss till strå för att fiska. jag fick två fiskar men den tappade vi och den andra släppte vi tillbaka. masken tog slut då tog vi skinka bröd och potatis men de gillade inte fiskarna. då for vi hem och pratar på mitt golv ett tag. idag vaknade jag och gick ner, mamma frågade om jag vill och bada. så nu ska jag och bada.


STOR FISKARN LOVISA


de är som om alla har ett pris på hur mycket dom är värda

dagarna i ljusvattnet har varit jätte trevligt. har spelat fotboll,sprungit,spelat mer fotboll och haft de trevligt. igår var vi på light water beath och badade lite. idag fick vi lite besök som gjorde en inspärerad på att inte geupp och att man är bra. de var trevligt. när jag kom hem började jag på att städa mitt rum men de har inte gått så bra, gjorde paj och efter middagen ringde mina älskade vänner. dom kommer och spänderar kvällen med mig, så vi ska säkert ut på äventyr. men nu ska jag ta på mig kläder.


de är du och jag, inatt ska vi flygga som fåglarna på hösten

golfen gick ju super, jag tycker själv att jag var ganska duktig. när alla bollar var borta tog vi våra fordon till emma men jag kan ju på att jag kunde fara till min Kärlek. så snäll han är så hämtade han mig. hos han pratade vi den största delen tills min bror kom och vi körde hem. när jag kom hem ät jag sedan började jag packa och har pratat lite i telefon och snart ska jag duscha. imorgon blir de att fara till Ljusvattnet på fotbollsläger med mitt lag. de kommer nog bli super men nu ska jag ta fram allt till mogondagen.

jag hade ätit lite mycket den dagen


kärlek är allt du behöver iallafall allt du behöver från mig

Bio igår med albin emma och mannen min var trevlig, fattade inte allt men ganska mycket.sen blev de hem och prata och mysa med honom. fikade lite innan han skulle hem. nu ska jag göra lunch sedan tar jag och albin med golfklubborna till goflbanan och ska spela lite. jag har inte spelat på länge så vi får se hur de går men troligen bra. sedan måste jag packa men de går fort.


detta var vår sista dag tillsammans, nu börjar allt om på nytt


detta var min fredagkväll- min käre bror körde mig till olivia och vi tog moppen till vårt fina ställe och väntade på linn. satt och pratade även nu hon kom. när vi hade insätt att de var för kalt att bada for vi till linns stugao och badade badtunna med moa. jätte mysigt och jätte rolig hade vi. på morgon hade vi en liten söt grabb som väkte oss. vi tog mopparna till strömfors och jag gick till min älskling. sa hej och sedan kom min bror.

när vi kom hem duschade jag och gjorde mig klar för att Bohmans skulle komma. vi åt middag och efterrätt, spelade kort och pratade. min käre man kom hit med sin supermoppe, som vi sedan körde till strå med. vi vann på vägen dit men hem gick de inte lika bra. alla badade utom jag Elin och Burre vi gick runt och kollade lite hör och där sedan pratade vi. när vi kom hem spelade vi mer spel och åt kladdkaka, när mina kära vänner farit gick jag och la mig. men nu är jag vaken och ska göra något.


jag och min bror skulle dela på maken och han fick börja ta...

BORTA BRA MEN HEMMA ALLTID BÄST



NU ÄR JAG HEMMA.
vi kom hem igår kväll stannade i Umåe och lyssnade på Perra och hans band spela ett tag sen kom vi hem. semesterna har varit bra, vi har haft bra väder och varit glada. fast jag var sjuk har de varit trevlig. mina inköp kommer de och säkert bilder på min inte nu. nu ska jag klä mig och hitta på något att göra.


får de blir åttahundra grader du kan lita på ,du kan lita på mig

igår var de Stockholmstan som stod på tur. var i Kista hela förmiddagen, vid 17.00 tog vi T-banan till en pizzahat där vi väntade på wilma och pappa. åt middag och sedan for hem till husvagnen och spelade kort. idag tog vi båten in och bara tagit de lungt. picknick, sedan gick vi in till Vasamusset och på Gamlastan köpte glass och for hem. cyklade hem och nu är jag vid husvagnen så får vi se vad jag gör.


de enda jag kan göra är att vänta och se

ligger i husvagnen helt själv utan en hund eller mina familj. dom är ute på cykeltur med hunden. själv ligger jag här och är halv sjuk,har ont i magen och huvudet.
jag ser lite tv och kollade datorn. är inte på något sätt sugen på något ätbart.
men de blir nog bra får jag hoppas. så v får se hur de blir imorgon.


du måste lyssna på vad jag har att säga dig, de kan vara viktigt

igår sovde vi som sagt i Södertälje hos min kusin. idag packade vi ihop och begav oss till Vaxholm. när vi kom hit körde vi husvagnen på plats gjorde lite lunch och sedan gjorde oss klara för en cykel tur in till centrum. gick runt och kollade på allt fint men också de fula. hittade ett gulligt fik,och fikade. sedan köpte far min skor och vi handlade mat. nu snart ska vi börja med middagen och sen får vi se vad som händer. blir nog ingen sen käll känner mig inte helt hundra men de kommer bli bra hoppas jag.

saknar er älskade nner♥


du fick ögon för att se världen med, jag tycker du ska öppna dom och se på allt vackert som finns att se

gårdagen bestod av en cykeltur och efter lunch tog vi bilen in till Söderköpning för att äta glass och kolla Götakanal. idag packade vi ihop och började bege oss mot Storstan. vi stannar ett tag hos min kära kusin i Södertälje, men imorgon blir de Stockholm. vi får se när hemresan börjar.
HEJDÅ


kommer mer bilder sen-


jag vet allt om dig,för att du har varit min

nu är vi en bit utanför Norrköping. idag har vi varit på Kolmården och sätt alla djuren. bilresan hit gick bra, tog ca 2dagar men de gick bra att åka bil för hela familjen tror jag, även för hunden gick de bra att åka bil. imogon vet jag inte vad vi ska göra, troligen något trevlig.

middag i Övik


jag tänker mycket på året som gått,allt jag gjort med dig

efter att ha hjälpt pappa tog jag mig till sängen och somnade. vaknade ca 9 timmar efter jag somnat och mitt humör var på topp. ha duschat och snart klar för att bege mig till farmor för lunch. sedan blir de till stan och göra några saker där sedan är de Norrköpning nästa. Kolmården ett tag sedan blir de Stockholm. sola och bada i massor men också annat ska jag göra.
HA EN BRA SOMMAR I NORRLAND .


FÖRRA ÅR I STOCKHOLM


jag kan inte hjälpa de att de är sant, allting jag gör är för dig

idag kom burre hit vid 13.00 vi hoppade studsmatta. vi packade en väska och behag oss ut i skogen för en liten picknick men de blev så passa mycket fluggor och mygg så vi gick till fotbollsplanen spelade lite sen gick vi hem. han hjälpte mig att packa och sen åt vi middag. efter middagen tog vi en glass när den var slut gick vi till elin och anton och frågade om vi skulle spela kubb. vi spelade 3gånger men de gick inte så bra för mig så vi slutade och gick hem till mig. pratade sedan begav han sig hemåt. nu har jag snart packat klart, ska ta fram lite saker till sedan är de sängen, imorgon blir de bil hela dagen.


kolla in i dit hjärta, du kommer hitta den kärlek som du alltid saknat

maten var super, den var jätte god och jag åt jätte mycket. efterrätten var och super, min paj med glass och jordgubbar. nu ska jag nog grilla en korv och se på när dom andra spela kubb. sedan kanske jag tar och ser en film, vi får se hur kvällen slutar.


om jag skulle göra allt för att få dig tillbaka skulle jag göra de

tog med sallade Wilma gjorde till Träskbaken. fast de regnade var vi där ett långt tag. när vi kom hem duschade jag och började leta efter en kläning jag hade tänkt ha ikväll. men så klart jag inte hittade den,jag hittade inte heller min kjol som stod på nästa tur att ha. gjorde mig klar och nu ska jag gå och äta,vara trevig med dom där nere kanske jag också ska vara.


du sa att allt skulle bli bra när du lämnade mig, och du hade rätt de är bättre utan dig

igår var de gitarrhero som gällde. och hjälten var jag, för att jag spelade själv. såg klart filmen jag började igårkväll och somnade när den var slut. frukosten spänderades ute med mor och far. nu ska jag hjälpa Wilma att göra en kycklingsallad som de blir att ta med till stranden.


jag kommer aldrig fylla dina skor, alla säger att du är så mycket bätter än alla andra

igår blev de bara ta de lungt och se film. men idag har de varit fullrulle. efter lunch fyllde vi bilen med bad och sol saker och begav oss till byske. där mötes vi upp av Bohmans och Kågströms. var med dom men träffade också Bäckströms som de blev att bada med. på vägen hem tog jag och min bror beslutet att vi skulle köpa pizza i Kåge. när vi kom hem hade jag och min mor picknick på gården. när Wilma kom hem solade vi lite och sen tog en cykel-tur. när jag kom hem duschade jag och nu äter jag popcorn och ska nog snart se lite tv.  


jag kan lova dig att vad som än händer är de du och jag

Igår på förmiddagen städade jag en bil och gjorde mat, när jag satt och åt fick jag ett smsa om jag vill med till strå. jag förljade burre ante och anton dit. hoppade lite sen for vi hem, burre och jag stannade hos mig hämtade lite saker sedan for vi till han.snäll som han var följde han mig till olivia efter ett tag och där spänderade jag kvällen och natten. vi for ut med hennes fina båt i sandviken, åt kycklingsallad, pratade,såg film och skattade en heldel. begav mig till burre igen idag vid 13.30, vi for och badade, på ica och myste. när jag kom hem gjorde vi mat och sedan tog vi och for och badade lite.


varje dag har ett blad och de är där jag gömmer mina drömmar

gick en runda med mor och far efter maten. sedan har jag hjälpt pappa att byta däck på bilen och att skotta ut lite jord. när jag var tillräkligt slut gick jag in och så Allsång på skansen med mamma wilma och lovisa. nu blir de snart film och sen sova. är rätt trött och har smått ont i huvudet.


att ha kraften att va stark,att ha vishet att vara klok allt de där lär du dig till slut

gårkvällen var mysig. vi gjorde inte jätte mycket, "städade" mitt rum. inte en stor städningen men lite. spelade rockband och de ska vi göra ofta ska jag säga för att jag var så bra, sen såg film ,pratade och myste. när jag vaknade i morse var jag på super humör. har solat, hängt upp en tvätt och ätit idag. nu ska jag kanske ut med cykel så får vi se vad som händer ikväll.


idag kan du vara persic som du vill om du vill de

bakat-tagit ner en tvätt-skurat bron- gott med villmer-lagat mat- städar mitt rum de är de jag har hunnit göra idag. lagat lite mat också. ikväll ska familjen på fotboll så mina älskade pojke kommer hit ikväll och håller mig sällskap. men nu ska jag städa klart mitt rum,annars får han väl hjälpa mig att städa klart.


kan göra allt för dig, men de är inte sanningen nu

jag begav mig till Gunnars där jag stannade ett tag, gick hem men var snabbt tillbaka för ett fika med dom.
har just duschat och de var SUPER, jag känner mig fräch och nu snart blir de mot sängen.
 är rätt så trött och imorgon är de en ny vecka.


många historier har en hjälte och i min är de du

de finns mycket att säga om gårkvällen. men jag ska försöka att fatta mig kort. när mina vänner kom hit åt vi jordgubbar chokla glass och spelade eftersnack, men de blev inte en långstunde öfr att vi tog mopparna till Sandfors Arena. spelade fotboll men de gick inte så jättebra för flickorna så vi körde till står och grillade. nog för att vi var där lite var de mysigt. vi tog ett beslut att vi skulle tälta i Sandviken, stannade till hos mig för att hämta saker sen var de fulfart till boliden. hämtade tält och allt men kan behöva för en campingtur. någongång på morgonen kom ännu en till jesper men somnade rätt fort han kom. jag somnade i ett litet tält med jesper linn och burre. vaknade någongån, har inte haft någon klocka så jag vet ingen tider. men efter vi tagit ihop allt for jag med burre till han och halvsov. pratade och myste tills albin och emma kom och hämtade mig. tog mig lite mat och spelade rock band. sen har jag bara slöat, har just ätit middag ute i solen. nu blir de att göra något så jag inte somnar.


de är fest hos mig i kväll och hela världen är min

stads turen var trevlig. har nu åkt BATMAN 5gånger och de är lika kul alla gånger. men de var nog bäst sissa gången med gustav och jonte. jag var så snäll så jag bjöd dom. middag hos christer och berit, hem skusad av albin och nu väntar men de bästa folket som finns. ikväll kommer linn,olivia,burre,jesper, vi ska äta ,fika,spelaspel,prata och ha de trevligt. bilder kommer nog senare.



dagen jag inte kan se dina ögon är de inte värt att jag öppnar mina

gårkvällens band var super. vi spelade tills vi hade ont i figrarna, sen åt vi chips och paj. lite sallad åkte också ner. somnade lite senare än vanlig men de är ju sommarlov så de är lungt. vaknade och gick ner och åt frukost, blev en långfrukost för att jag åt så mycket. nu ska jag göra mig klar för att fara till stan där dagen kommer tillbringas. ska åka BATMAN igen för att den var rolig.


DE KOMMER VISA VEM DU ÄR, MEN KANSKEN EN ANNAN DAG

dagen har varit super.gick på stan ett tag innan pojken kom till stan.åkte batman 3gånger och frisbyn 1.åt och gick runt lite. vann en gris till burre som han lovade att ta väl hand.när vi kom till han myste vi ett tag tills vi insåg att vi måste ut och röra på oss. vi gick till boliden köpte dricka och gick till olivia. pratade med henne ett tag.och började dege oss hemåt. tog lite glass och började se film,men gick snabbt ett telefon samtal av olivia och sa att vi skulle med ut.men jag skulle hem så vi kunde inte följa.har ätit lite jordgubbar och nu ska jag spela rock band.


du är fin ♥


när jag såg en man jobba hårt insåg jag att de var du

sovde gott, men kanske vaknade lite tidigt. gick ner tog mig lite fika och såg de bästa programet jag någon sin sätt av how i meet your mother. sedan gick jag upp och nu håller jag på att göra mig klar för att fara med 10.20 bussen till stan, ska vänta på min kärlek som kommer någon gång. sen tar vi bussen till han och jag stannar där till kvällen. men nu ska jag göra mig klar.


RSS 2.0