när jag kollar pådig med mina trötta ögon vet jag att de är dig jag alltid vill vara med

Igår for jag till min finaste och åt middag med hans familj. efter de gick vi till Linn for att gå till Olivia. när vi hade pratat där ett tag började vi gå hem, gick med Linn och Jesper hem till Erik för att säga hejdå där. Hos finaste pratade vi bara och myste. när jag komhem somnade jag ganska fort för att idag fara ut och springa. när jag hade sprungit började jag packa och de gick ganska fort, jag är snart klar har bara några små saker kvar och de går fort. För ni som inte vet så far jag till turkiet ikväll så min uppdatering kommer nog inte vara speciellt bra men de får ni ta. nu ska jag göra allt klart så ses vi om en vecka.


mina bästa vännar-jag kommer sakna er ♥


jag gömde mig i fantasin och var rädd för de vi kunde bli

igår for jag till stan ensam och blev på stan ensam hela dagen. Eriks buss kom inte men de gick bra att gå själv. när jag kom hem var de skynda att göra sig klar för kalas för Albin. de gick super, god mat och trevligt folk. sedan myste vi bara vid soffan. idag har jag hjälpt mormor och sedan varit med Albin och Emma.


varför är magin när vi behöver den mest

vaknade en timme tidigare än planerat och jag kunde inte somna om så jag steg upp och såg lite tv. började göra mig klar och nu är jag helt klar. ska bara packa lite i väskan och sedan gå till bussen för att sedan möte mina älskling på stan. när jag kommer hem ska vi ha kalas här hemma för Albin som fyllde 17år igår. men nu kan jag inte sitta här, bussen går snart och jag ska inte missa den.


Grattis Käre bror i efterskott ♥


hon hade ett leende som ingen kunder fånga in

att baka gick super och de blev sålt direkt, sedan satt jag och Sandra och bara pratade hos mig tills klockan var vid 17.00 och pappa kom hem med maten. 19.00 var de hockey hos oss och Gunnar var har. sätt hockey och läst lite moppe med Gunnar och sedan duschade jag. snart blir de sova för att imorgon fara till stan med älsklingen.men nu ska jag snart kryppa ner i sängen för att se en film och sedna sova.


Mina vänner ♥


de är okej att göra fel ibland, även för mig och dig

Gårkvällen spänderades med Olivia,Linn,Burre,Jesper,Razmus,Samuel,Frida,Fredrik och massa gott att äta. vi såg tv,  pratade, skrattade, gick till gympan,såg film ,hade en trevligkväll med mina vänner. idag är de baka som ska göras, Sandra kommer 09.45 och då ska jag ha hunnit gå med Villmer och klä på mig. men de kommer jag hinna om jag snart går som jag ska göra.


bilder från gårkvällen kommer sen.


minns bara att allt var bra, minns att de var du och jag

Idag har jag varit på skolan, de gick väl bra. hände inte jätte mycket, hade bara lite lärare så de inte så jätte mycket gjort. när jag kom hem plockade ihop i mitt rum, ätit lite och nu snart blir de träning. efter träningen kommer de massa vänner hit hoppas jag och vi får väl se var vi gör. hoppas på lite gott att äta och lite skratt blir kvällen super.


den finns saker du måste vet om mig

igår när burre kom pratade vi och var i gympan ett tag. blev "bråttning" och de slutade men att jag vann. när han farit läste jag till moppeprovet och la mig. idag regnade de när jag vaknade så de kändes som om jag skulle vara trött idag men jag ha varit ganska pigg och glad nästan hela dagen. for och grillade med Tg och sedan duschade jag och snart ska jag gå och kanske se lite film och sova.


de vackraste jag vet, är att se dig när du sover

Idag var de skolan och den gick super. humöret var på toppen av toppen. när jag kom hem gjorde jag småpizzor och sedan åt jag min far och min syster dom. ikväll kommer min fina man hit och spänderar kvällen med mig. vi får se vad vi hittar på ikväll.


allting börjar om på noll igen

Hockeyn igår gick bra, de var trevligt sälskap men matchen gick inte så bra. efter matchen åt vi smörgostårta och bara pratade jag och burre. när han farit gick jag och la mig för att jag var så trött. idag har jag varit på trafikskolan med Hannes när vi var klara vi for och köpte hårfärg till mig. när jag kom hem for jag ut och sprang och efter de färgade mamma mitt hår och jag hennes. snart blir de middag och sen tv tills sängen väntar.


en dag kommer jag bli större än alla ser som tror att ni är nått

när jag vaknade gick hag ner och åt lite frukost,såg en film som gick på tv och sen blev de at göra sig klar för dagen. har ätit lunch hos mormor och morfar och nu är jag hemma med hunden. har just städat och ska snart börja göra mig klar för hockey. men sen hoppas jag att mor och far kommer hem snart.


den underbara vän ska också me ikväll ♥


jag hörde att du hade hittat en annan och är gift nu

nu har just min finaste lämnat mig och jag sitter ensam och ska snart sova. imorgon blir de städa skall jag tro och sen vara med Albin. senare ska jag ju på hockey men mina Bästa vänner. men får att morgon dagen ska komma måste man sova, nattinatti.


glömde berätta att Rickard var på skolan i veckan


du gör mig galnare och galnare

idag på skolan var de okej, hände inte så mycket. efter skolan duschade jag och for till mormor och morfar, åt middag var trevlg. kom just hem och då var min finaste erik på besök och nu ska vi kanske se en film och bara ha mysigt ikväll. hade andra planer men de blir nog bra med han också.


en underbar fin vän♥


hur kan du säga så när du vet hur jag känner

blev middag hemma och när humöret var tillbak kom morfar och hämtade mig så jag gick med han och <villmer en bit innan jag gjorde biologin och läste lite. nu blir de fika sen tv och sova. imorgon är de skolan och sen helg  så jag kan vila lite.men nu ska jag vara trevlig med mormor och morfar.


en av dom finaste


de är okej att känns iska och skrika ibland

som ni kanske förstod var de min fina erik som skrev de förra, han spänderade gårdagen med mig. sovde hos mormor och morfar igår till idag och ska snart dit igen. idag har de varit skola och mitt humör är på botten. jag är trött och har ont i huvudet + lite ont i huvten och fryser. skolan gick inte heller super så de gjorde inte nått bättre. men ikväll måste jag göra läxor och få se vad jag gör sen.


de är ni som gör min dag♥


tja tja bloggen :D

erik boi här sitter hos lovisa ska snart se nån film vet ej va den heter eller jo jag saknar dig tjej film men de e kul ändå skulle lägga ut en bild om jag visste men ni klarar er utan hoppas jag ;)

jag skulle springa till till jordens slut och tillbaka bara för att få träffa dig

Idag efter en skoldag som nästan som vanligt kom emma till mig. vi sjöng sing star och pratade, gick till Efs och där stannade vi till ca 20.30. när jag kom hem duschade jg och letade från en bild på familjen. imorgon flyttar jag till Högdal för resten av veckan. ska bo hos mormor och morfar för att min familj ska bort. men nu ska jag göra mig klar, ta från saker till imorgon och sedan sova.

   


en liten del av mig ramlade när du kysste mig

Isöndag såg jag fotboll sen gjorde jag en super middag, duschade om sov. idag var de skolan och den gick ändå bra. efter skolan kom den finaste i världen till mig och vi pratade kollade datorn tills de blev middag och sofia kom. sjöng singStar tills rösten var slut och vi gick till henne. efter ett tag med henne gick vi till mig och bara pratade. hade ett litet krig vem som skulle få den bästa platsen och jag gick den till slut. när han for tog jag från lite kläder och nu ska jag snart sova.
 


jag har så mycket att säga men du är så lång borta

Igår blev de en riktiga myskväll med familjen. när jag vaknade hade jag super ont i axeln och jag undrar forfarande hur jag sova. har gjort mig klar för dagen, ska och se Albins match här i sandfors och sen ska jag kanske på rygg/mag gympan men vi får se hur mycket jag orkar.


dag efter dag, natt efter natt jag kommer vänta tills du blir min

Klippt gräset, gjort matte, ätit, spelat fotboll, duschat och ätit middag och nu ser jag tv med mina syskon. matchen gick inte jätte bra och min fot höll inte hela så vi måste inte prata om de. ikväll är de hemma kväll som gäller, mys och kanske spela lite kort eller andra spel. ska kanske lägga mig tidigt och sova lite extra mycket är super trött men nu ska jag vara trevlig med min familj.

bilderna från igår såg jag nu och de ser helt galet ut

Igår var de fredag och de betyder snart helg. på grympan var jag med Razmus, vi sprang i skoger sen träffade vi Linn och hjälpte henne. efter regnet tog jag Razmus och Affe oss ett bad. när skolan var slut var de hem och göra sig klar för att fara till min finaste man. efter ha varit hos han ett tag for vi till boliden och var med Olivia Linn Jesper Jesper. vi grillade och hade de trevligt. sedan när veden var slut for jag och Erik till han och pratade och myste. idag är de lördag och jag har match, men nu ska jga hjälpa till nere med att baka och kanske städa.


♥igår när vi badat


de är inte möjligt, att du kan få till allt så bra när de är vi

Idag efter en fin och ganska bra skoldag kom min käre erik till mig. så har pratat, gjort läxa ,lagat mat, myst ,gick en runtur och sedan for han. nu har jag just fikat och ska snart jag kanske gå upp eller så klart hockyn med pappa. imorgon är de skola, och sen är de helg, vi ser vad som änder då.

 
vår middag♥


om jag kysser dig vet jag helt klart att de är en dröm

Träningen gick förväntatsvärt bra. fick bara lite ont i foten men de funkar ändå, och efter träningen gick jag till Perssons för att där var de kalas. smackade lite tårta och efter ett tag for vi hem och jag duschade. ska snart sova för att engelskan är läst och jag är lite trött. så jag säger godnatt för mig så ser vi hur morgondagen börjar och hoppas på ett slut av dagen.

 
Natti  Natti vänner ♥


jag vill ha någon att dansa med, nog jag kan älskar

skolan den 7/9-11 är nu avklarad. de gick rent ut sagt ganska bra idag på skolan. hade två musik passa och ute gympan som var springa i skogen som gick ganska bra. sprang med Jonas Kim Samme och Razmus, efter de badade vi lite. sedan var de skynda till skolan och ha lite annat. snart blir de gå ner och göra middag åt familjen och sedan ta på mig fotbolls kläderna som de känns lite för längesen man hade på mig och spela fotboll i kåge. sedan kanske vi stannar hos Perssons och säger Grattis Sara.


har kommer hon med en hemsk plan som hon aldrig sagt förr

efter skolan fick jag sån tur att emma kom till mig. vi pratade, började klippa ut bilder ,lagade mat och myste. när hon hade farit gick jag med villmer och var ute med han sedan duschade jag och jag har just fikat. snart blir de tv och sedan kanske läsa lite engelska innan jag somnar.


en dag ska jag blir som dig, och gå i dina skor

bussen gick 07.30 fast jag börjar 09.45. så nu har jag suttit med sofia i ca 1 timma med min och min snälla pojkes dator. har gjort engelskaläxan,och hoppas att vi snart hittar på nått. ikväll hoppas jag att jag får sällskap av någon vän men de ser vi ju.


allesammans kom igen och upp å, dansa till musiken

Idag på skolan hade vi ju fotografering och jag tror de gick ganska ba, såg ju inte korten men tror dom blev ändå ganska bra. efter skolan följde jag med min Käraste hem. vid 16.00 tog vi på oss mycket kläder och tog moppen till mig. åt pizza såg film kollade bilder på datorn såg Idol, hn for för ett tag sen så nu sitter jag och ser tv. imorgon skolan men börjar 09.30 fast bussen går 07.30 så måste ändå vakna tidigt.


om jag säger att jag älskar dig så är de en löng

Städa ,Städa ,och mer Städa -de har varit min dag.
Middag med mormor och morfar sedan till Gympan och träna. badat och nu ska jag snart gå göra mig klar för att sova en stund. imorgon är de skola och skolfoto och då måste man vara ut vilad.


de är fest hos mig ikväll och hela världen är min

Igår på dagen var jag hemma själv men jag sov typ oc såg film hela tiden. middagen var på skolan de var Tahimat och de var super gott. sedan var de dans, när festen var slut där blev de film hos bohmans,massa med skratt och prat blev de också. är trött efter gårdagen så idag blir de städa mitt rum, kanske se en film och bada ikväll,kanske jag ska ut och gå med hunden.


denna flicka var också med igår^^


när du kollar på mig kan jag se att du är en stjärna

Igår när mamma,pappa och wilma farit duyschade jag sedan åt jag och albin glass samtidigt vi säg fotboll. somnade under matchen så jag missade stora delar av den. idag har jag ätit frukost och snart ska jag kanske gå och lägga mig under en filt och sova eller se en film.


alla vet hur jag ska va men jag vill bara vara jag

10.00 fick jag tandläkartid idag. så pappa kom och hämtade mig på skolan. har inte sagt mer än növändigt idag, efter tandläkaren for jag och handlade med mamma sen hem. vilat och sätt tv med albin har jag gjort. ikväll blir de kanske ett bad eller sova, film eller en promenad. vi får se hur de blir.


mina bästavänner♥


du ska lära på din väg att vår värld är mycket stor

kvällen har spänderats framför tv och under en filt. med en kopp te i handen och lite How i meet yuor mother. de är inte helt fel. ny duschat och nu ska jag snart under ännu en film och sova lite. imorgon är de fredag och jag känner att de har varit ändå en lång vecka. men för att de ska bli fredag måste man sova.


*vi är delar av varandra*


älskling du kan inte göra något fel när du älskar mig

Skola idag, och nu är den avklarar. hände inte så mycket, har ont i huvudet och munnen av tandställningen men hoppas de blir bättre. ikväll har jag inga planer, ska nog ta de lungt kanske se en film kanske om min fot håller klippa gräset hos Berg´s.


en fin vän vid namn Olivia ♥


RSS 2.0